• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim 4 ay sonra bacağın yeniden tüylendi

Lazer epilasyonda zaten tamamen bitmiyorki kıllar sadece incelior bazınlarının kök yanmış oluor tamammen ama bi kısım muhakkak kalıor bnde 2 yıl önce yaptırdım ama bazı bölgelrde ara ara hafif siyah tüy şeklinde kaldı mecburen denize vs giderken aldım yine siyahlaştı aldığım yer o yüzden iğneli yaptırmak daha mantıklı ii kesin çözümm ben şua yüz göbek kalçaya iğneli yaptırdımm süper oldu.lazer verdiğim paralara yazık yaa:( :50:

Hadi yaa :53: iğneli kesin gibide bende öyle böyle değil tüy problemi acaba lazer ile azaltıp iğneliye mi geçsek ağda niyetine yaptırırız arada

Acaba sen hangi cihazla yaptırmıştın hatırlıyo musun :44:

ben de bacak koltuk altı ve yüz bölgeme laser yaptırdım..yüz bölgesine kesinlikle tavsiye etmiyorum..ince sarı tüyleri aktive edip kalınlaştırıyo...çenemdeki üç beş tane tüy için başlamıştım sonuç tüm boynuma yayılan tüyler oldu..on seanstan fazla yapılmıştır sonuçta vermiyo şu an sarartarak kullanıyorum.iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum...amaaaa bacak bölgesinden çok memnunum..bacaklarımın alt kısmında tek tük tüy kaldı..üst kısımlarında iincecik tüyler var..zaten çok ince sarı tüyleri yok edemiyceğimizi baştan söylemişti yapan kişi..koltuk altı zaten lasere en iyi sonuç veren bölge.bu arada bacaklarıma yaptıralı üç seneyi geçti..geri dönüş olmadı..üstelik hamile kaldım çocuğum oldu en büyük hormonal değişimleri yaşadım..şu vakitten sonrada tekrar çıkmaz diye düşünüyorum...

Param olunca lazer yaptırırım diyordum. O da kesin çözüm değilmiş demek. Erkekler ne rahat. Biz de böyle uğraşıyoruz kıl tüy.

çok kişi tekrar tüylenmeden şikayet ediyor çevremde. iğneli daha kesin sonuçlar veriyor sanırım. napsam ya uf çok kararsızım:84:

Bence doğru makine ve doğru merkezle en iyi sonucun alınacağını düşünüyorum.Lazer ardından iğneli falan karışık mı yaptırsak ne çift dikiş işe yarar belki :66:

Hadi yaa :53: iğneli kesin gibide bende öyle böyle değil tüy problemi acaba lazer ile azaltıp iğneliye mi geçsek ağda niyetine yaptırırız arada

Acaba sen hangi cihazla yaptırmıştın hatırlıyo musun :44:

alexandride ile yaptırdım aazldı baya ama görmediği kıllarımda var kısım var belli oluyorr mecbur alıncak onlar yinee bnde iğneli yaptırmayı düşünüorum onları

6.seasnsım oldu bacagımda malesef bitmesi kalın siyah tüylerim vardı ona ragmen bitmiyor..tamam eskisi gibi deil ama bitmiyor..almasan rahatsız eder... 4 ayda bir gidiyorum anca çıkıyor.. bebek düşünüyorummm ondan sonra neyaparım bilmem... bitmiyor lazerle bitcegine kesinlikle inanmayın tüm vucuda giden biri olarak söylüyorum bitmiyor sadece azalıp inceliyor..

alexandride ile yaptırdım aazldı baya ama görmediği kıllarımda var kısım var belli oluyorr mecbur alıncak onlar yinee bnde iğneli yaptırmayı düşünüorum onları

Zaten alexandre siyahları bitirip sarılar kalıyo onlarıda görmüyo diyolar maalesef :59: Arkadaşım bacaklara 1 sene boyunca her ay gitmiş hiiiç bişi kalmadı dedi imrendim valla :43:

6.seasnsım oldu bacagımda malesef bitmesi kalın siyah tüylerim vardı ona ragmen bitmiyor..tamam eskisi gibi deil ama bitmiyor..almasan rahatsız eder... 4 ayda bir gidiyorum anca çıkıyor.. bebek düşünüyorummm ondan sonra neyaparım bilmem... bitmiyor lazerle bitcegine kesinlikle inanmayın tüm vucuda giden biri olarak söylüyorum bitmiyor sadece azalıp inceliyor..

Peki canım sen hangi cihaza girdin tüm vücutta farklı cihazlar kulanılıyoda :44: Bende tüm vücut istiyorum (gerçek anlamda hemde :17:) ne kadara yaptırıyosun

Valla bi çok bayanın ortak derdi ne diyelim ALLAH yardımcımız olsun :59:

Hmm evt diode etkili vücut tüylerinde ben bi özel hastaneye gittim bilgi almak amacıyla alex le nd:yag kullanıyolar

burda da İçime sindi ama bu seferde ücretler uçuk geldi :14: inanıyorum çoook işe yarayacak ama külfetli maalesef:84:

Peki canım sen hangi cihaza girdin tüm vücutta farklı cihazlar kulanılıyoda :44: Bende tüm vücut istiyorum (gerçek anlamda hemde :17:) ne kadara yaptırıyosun

Valla bi çok bayanın ortak derdi ne diyelim ALLAH yardımcımız olsun :59:

cnm benim gittigim merkezde tüm cihazlardan var..kıl durumuna göre makinaya alıyorlar.. mesela ilk iki seasn diyot ile bacagımı yaptılar sonra alexandır ile olduu...genital ile kolaltıma alexsandır yüzümede karışık yine..
çıkıyor tamamen bitmiyor imkasnz yüzüme bi ömür gitmeyi düşünüyorum.. bacagıma senede 1-2 kere giderim sanırım..kolatı genitalde tezmilik olsun diye senede 2-3 kez giderim.. bitmiyor malesef..ben baya para verdimm.. şuanda seasn ücretlerim sabitlendi.. kolatım 20,yüzüm 20, göbek 40, genital 40, bacak 300 tl..kıldan çok çektigim için lazersiz bi zaman düşünemiyorum.. param oldugu sürece gitcemmm

cnm benim gittigim merkezde tüm cihazlardan var..kıl durumuna göre makinaya alıyorlar.. mesela ilk iki seasn diyot ile bacagımı yaptılar sonra alexandır ile olduu...genital ile kolaltıma alexsandır yüzümede karışık yine..
çıkıyor tamamen bitmiyor imkasnz yüzüme bi ömür gitmeyi düşünüyorum.. bacagıma senede 1-2 kere giderim sanırım..kolatı genitalde tezmilik olsun diye senede 2-3 kez giderim.. bitmiyor malesef..ben baya para verdimm.. şuanda seasn ücretlerim sabitlendi.. kolatım 20,yüzüm 20, göbek 40, genital 40, bacak 300 tl..kıldan çok çektigim için lazersiz bi zaman düşünemiyorum.. param oldugu sürece gitcemmm

Üzüldüm canım yaa anlamıyorum bazıları bitti gerek yok artık diyo bazıları dahada kötü oldu diyoo iyice karamsar oldum bende :59: Yüzüne hiç iğneli düşünmedin mi iyi bi yerde yapılırsa kesin diyolar arkadaşım yüzüne 3-4 seans yaptırıp bıraktı ne iğne izi kaldı nede uzun koyu tüyler biraz sarı ve kısacık yok gibi hiç dikkat çekmiyo yüze iğneli istiyorum ama vücuda taktım ben koyu renk uzunn esmerim bide :43: öyle yada böyle lazer yaptırmam şart :84::84:

of geçen yıldan beri araştıryorum bu yazılar iice umudumu kırdı ya genitale yaptırıp kurtuldum bitti diyen yokmu aynen çıkıosa aylar sonra ne diye acı çekcez bu konuda kesin bilgisi olan yokmu hep reklam yapmış milllet:(

arkadaşlar görüyorum ki birçoğumuz sıkıntı yaşamışız.
ben galiba en mağdurlardanım :(
10 seans tüm wücut gittim. tam bitti derken 3 ay sonra yeniden çıktılar.
delirdim tabi ki :(
ama ben hatayı başta yaptım sanırım.benim gittiğim yer jelli yapıyordu.
başlarda dökülmeler oldukça devam ettim.
pişman oldum ama :(
şimdi araştırıyorum ama jelli gidilmemesi gerektiğini anlıyorum.
bakırköy civarında önerisi olan var mı?

gittiğim lazer tam 2 yıl sürdü.. bir gün bana tamam artık gelmenize gerek yok dendiğinde hala tüylerim çıkıyordu, bunlar ne olacak dedim, (ben ağda yaptıramıyordum çünkü morarıyordu her yerim, jilet yapmak zaten çoğaltacak yine. yani ne yapacağımı hiç bilmiyorum.) isterseniz sonra iğneli yaptırabilirsiniz fiyat bilgisini veririz dediler. kıyameti kopardım neredeyse, bana baştan %100 garanti veriyorsunuz şimdi %80 olur en fazla, komple bitmesi mümkün değil mi diyorsunuz, parayı alana kadar mıydı resmen dolandırıcısınız, her zaman iyi güzel reklam yapılmaz nerede konusu geçerse isminizi vereceğim dedim. pek kaale almadılar, sonradan öğrendim ki onlarca insanla zaten mahkemeliklermiş. taşınmıştık o dönem ve evrakları sözleşmeyi falan bulamadığım için üstünde duramadım ama gerçekten çok dikkat edilmeli.

arkadaşlar görüyorum ki birçoğumuz sıkıntı yaşamışız.
ben galiba en mağdurlardanım :(
10 seans tüm wücut gittim. tam bitti derken 3 ay sonra yeniden çıktılar.
delirdim tabi ki :(
ama ben hatayı başta yaptım sanırım.benim gittiğim yer jelli yapıyordu.
başlarda dökülmeler oldukça devam ettim.
pişman oldum ama :(
şimdi araştırıyorum ama jelli gidilmemesi gerektiğini anlıyorum.
bakırköy civarında önerisi olan var mı?

laser konusunu arartırırken yazını gördüm "jelli" kelimesini anlayamadım.laser yapılırken bir jel mi sürülüyor.jel sürmeyen uzmanlar başka bir şey mi sürüyor.

jel ıpl' de sürülüyormuş o da lazer değil zaten
vücut için uzun seanslar gidiyorsanız ve bir süre sonra tüyler tekrar çıkmaya başlıyorsa anlayınki o ıpl'dir aman uzak durun ondan

arkadaşlar lazerde en önemli mesele tüy yapısı alex için sert ve koyu renk kıl yapısı ve ten rengi açık isteniyormuş.yüz tüylerinde asla alex kullanmamalıyız.en iyi sonuç diod lazer araştırdım ve yaptırdım . çok ıyı sonuç aldım.vucut tüylerinde evet alex ama incceldiğinde bir kaç seans sonunda alex görmüyor artık diot yaptırmak gerek. yani tek cihazla sonuç almak mümkün değil bilgilerinize

jel ıpl' de sürülüyormuş o da lazer değil zaten
vücut için uzun seanslar gidiyorsanız ve bir süre sonra tüyler tekrar çıkmaya başlıyorsa anlayınki o ıpl'dir aman uzak durun ondan

ıpl lazer değil modern ağda diye adlandırılıyor zaten. ama jel diod lazerde de kullanılıyor yanılmayalım.

Back