• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim 4 ay sonra bacağın yeniden tüylendi

cirkin_ordek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
142
28
118
İstanbul
Arkdşlar 4 seanstır gidiyorum hatta kontrol seanslarımda var. ama geçende üst bacağımda hiç bir tüy çıkmadı diye yaptırmadım o da ne 4 ay sonra ilk baştaki haline dönmüş. hiç bir fark yok yani. diğer bölegelerim de 4 ay yaptırmayınca eski haline mi dönücek?. çıldırıcam. azalmış olsa oda yok aynı resmen. gerçekten bitirebilen var mı?

ben çene bölgem için 3 sene falan gittim ama bitmiyor tüyler sadece inceliyor şu an bıraktım iki senedir yine aynı tabi aldım bu arada mecbur..ben çözümünü bulamadım..o kadar param gitti lazerre

ben çene bölgem için 3 sene falan gittim ama bitmiyor tüyler sadece inceliyor şu an bıraktım iki senedir yine aynı tabi aldım bu arada mecbur..ben çözümünü bulamadım..o kadar param gitti lazerre

esmer misin? saçlarını falan boyadığın zaman istediğin renk tutmuyor mu? yani demek istediğim kıl yapısının rengi çok mu koyu benm gibi?

hadi yaw ben de 2 seanstır gidiyorum korktum şimdi! jelli değildi değilmi alex olduğuna eminsin? "bitti 2 - 3 senedir çıkmadı" diyen var mı buralarda acep?

bildiğin lazer ucuyla yaptı. bir şey öğrendim burda ince kıllara alex yapınca kalınlaşıyormuş kısaca tecrübesizlerin elinde mağdur olmuşum. devam etmeyi düşünmüyorum

ben de çok pişmanım lazere gittiğime.. bırakın azalmayı eskisinden daha çok aha sert hatta daha koyu rankteler:(((

bi arkadaşımında öle olmuştu kızlar :( maalesef lazer konusunda bildiğiniz ve ii bir olmayınca böle olabılıo ve o arkadasımın yuzundekı tuylerdi bide düşünün traş oluyor garibim

eyvahlarr olsunn tam da ciddi ciddi lazere başlamayı düşünürken.. bu yorumlar insanı korkutuyooorrr:53:

Ben de korktum şimdi ben de o kadar çok tüy problemi var ki her yerime yaptırmayı düşünüyordum.Kollarımdan başlayarak ama bunları okuyunca tırstım.Hatta vazgeçtim!!!:58:

Ya arkadaşlar böyle söyleyince koruyo insan valla.Kötü tecrübe olmuş size :59: :59:
Bende birazdan lazerli epilasyon için özel bi hastaneye gidicem biçok yorum okudum bununla ilgili yapan kişinin ve cihazın etkisi önemli.Alex kullanımı çok ama bildiğim kadarıyla sadece kalın siyah tüylerde ve açık tenlerde etkili inceleri çoğaltıyomuş.Bunun için başka cihazlar kullanıyorlar.Bende sadece alex var die bi polikliniği eledim en az 2 cihaz olacak her kıl tipine farklı cihaz gerekebiliyo zaten %100 bitmiyo ama çok azalıyomuş.Ben sorucam bikaç yere bakalım

gerçekten kötü olmuş neden sonuç alınmamış ki,kimimiz uygulama sonucu fayda görüyor, kimimiz fayda görmüyor neden?... lazerin mantığı kıl kökünü yakmak değil mi? azalması gerekir o zaman,bunun sebebini uygulamayı yapanlar açıklayabilir,nerede hata oluyor da sonuç alınmıyor

Son düzenleme:
Bence en önemli sebep yapan kişi.Çok masraflı bi iş gerçekten iyi araştırma yapmak gerekiyo.

Ben 5 ay önceden araştırmaya başladım (Sitelerden haftalarca yapılan araştırmalar hariç :90:)

Abartı biraz ama olsun sonradan üzülmektense şimdiden uğraşmaya değer bence :34: :34:

Lazer epilasyonda zaten tamamen bitmiyorki kıllar sadece incelior bazınlarının kök yanmış oluor tamammen ama bi kısım muhakkak kalıor bnde 2 yıl önce yaptırdım ama bazı bölgelrde ara ara hafif siyah tüy şeklinde kaldı mecburen denize vs giderken aldım yine siyahlaştı aldığım yer o yüzden iğneli yaptırmak daha mantıklı ii kesin çözümm ben şua yüz göbek kalçaya iğneli yaptırdımm süper oldu.lazer verdiğim paralara yazık yaa:( :50:

Back