Çıldırıcam!!! kızım sol göğsümü tutmuyor :((

ELALI

biriciğim, canım kızım...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
7.031
19
Kızlar benim kızım sağ göğsümü artık çok şükür alıyor ama sol göğsümü 2 gündür canı isteyince alıyor, canı istemeyince almıyor ne yapıcamı şaşırdım bu durum canımı çok sıkıyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
böle bi durumla karşılaşan var mı? ne yapmam gerekir nolur bana bi yol gösterin...
benmi memeyi vermeyi beceremiyorum diye kendimde suç aramaya başladım artıkmafoldumben

canım benim oğlumda öyle hastanede alıştı sağ göğüsüme şimdide aynı senin gibi solu isterse alıyor acıkınca ilk önce solu ver zamanla alışır üzme kendini hiç

nerden anlıyo bıcırıklar yawwww...inşş tutar pes etme

kıslar malesef artık kızım sol gögsümü tamamen almıyo tek gögüsten doyuyo sol minicik kaldı oyüzden ve sanırım ordaki süt ya acı yada ekşidi mideki kalkıyo memeyi aldıgında tuturmuyom kusmasın yavrum die çok üzgünüm tek gögüs yetiyo ama kızmı daha iyi besleyemiyom

canım benim oğlumda öyle hastanede alıştı sağ göğüsüme şimdide aynı senin gibi solu isterse alıyor acıkınca ilk önce solu ver zamanla alışır üzme kendini hiç

cnm benim kız sinirlenince hiç almıyo, çok acıktığındada malesef sinirli oluyo:kedi:
dün gece o kadar uraştım almadı mecburen sabah sağdım sol memeyi, az öncede keyfi geldi ve tuttu soluakannehir
senin oğlanda hala istediği zamanmı alıyo solu? bu çocuklar resmen oynuyolar yahu bizimleekaydirigubbakcemile3

nerden anlıyo bıcırıklar yawwww...inşş tutar pes etme

ahh ahh inşallah şeymacım:Saruboceq:
nerden anlıyolar bilmiyom walla kuzum sağı alan kız sola gelince ortalığı yıkıyoo:kedi:

ayy musyas senin kızda almıyo haaa:kedi: bende yanlız oldumu düşünüyodum, sen soldaki memeyi hiç sağmadınmı peki, sütmü kaldı içindede şimdi küçük kaldı? benimki çok şişince ben sağıyorum mecburen...
tek göğsünü kaç saatte bi veriyosun cnm sütün yeterli geliyodur inşallah, ek mama falan vermeye başladın mı?
bende düşünüyodum acaba soldaki sütte bi acılık falan varmı diye ama istediği zaman tutuncada bu tezde çürüdü-tatlicadiarzu-

ayni dert bendede var o yuzden surekli sagdan emdigi icinde sol kucuk kaldi tutamiyor (((

canım sakin ol önce..
çok çok erken daha ve önünüzde uzun bir maraton var inşallah.
zaman ver bebeğine bence rahatına geliyordur sağdan emmek muhtemelen..
sürekli dene sürekli dene..
almıyorsada mutlaka sağmaya çalış..

sşm cnm yarım saatte bir veriyom mecbur deli gibi kavga ed,iyo memeyle anca yetiyo yoksa aç kalıre die korkuyom sagsım cnm şişmedi hiç çekmedi dogru dürüst arada veriyodum çekiyodu bir ik idk sonra çöıkarıyo aglıyodu sütte akıyo ordan ama sagmak onun çekmesi gibi olmuyo kuşum ya 85kaldı o canım çok sıkkın doktora gidicem bu yüğzden gögsümü göstercem osüt ne halde die sorcam emzirmekt istemiyom onla kusar süt onu zehirer ekşidiyse die mama vermiyom cnm biara vermiştim günde bikere kabız oldu aptamili kaldıramadı bebelac yedi onuda kestim şim di tek sagsa nanne sütü alıyoı maşallahı varopuyorumnanaktan

ayni dert bendede var o yuzden surekli sagdan emdigi icinde sol kucuk kaldi tutamiyor (((

ayy senindemi yaaaakannehir meğer bu dertten yakınan epey kişi varmış:gitme:
cnm sen solu sağmıyomusun peki?

sürekli deniyorum cnm ama sonunda kızım galip geliyo ağlıyo ve öbür memeye geçiyoruz:gitme:
inşallah dediğin gibi zamanla düzelir ve her verdiğimde alır memeyi:Saruboceq:

cnm inşallah sütünde bi problem yoktur doktora gösterince yaz mutlaka...
bende hastanede aptamil vermiştim mecburen, inşallah hiçbirimiz mamaya ihtiyaç duymadan emzirebiliriz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

elacım göğsünü inatla ver inanıyorumki alacaktır ve sürekli sağ göğsünüüü sağdıkça ve bebek emmdikçe süt daha çok geliyoryerimseniben...

sagiyorum ama emmedigi icin baya azaldi o tarafta sutum bitti bitecek yani..:gitme:

elacım göğsünü inatla ver inanıyorumki alacaktır ve sürekli sağ göğsünüüü sağdıkça ve bebek emmdikçe süt daha çok geliyoryerimseniben...

sorma lalim ela bi inat ben inat gidiyoruz bi alameteakannehir
çok inat edip almayınca mecburen sağıyorum şişliğinden ve ağrısından duramıyom zaten:kedi:

sagiyorum ama emmedigi icin baya azaldi o tarafta sutum bitti bitecek yani..:gitme:

cnm azalsada sen genede sağmaya devam et en az 10dk. boşda olsa sağ, bazı kanallar geç açılırmış...
peki senin oğluna tek memedeki süt yetiyormu? yoksa ek mama vermeye başladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…