Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yav hangi devirde yaşıyoruz sorduğu soruya bak resmen dalga geçiyor biri kapatsa ya şu konuyu !
arkadaşım lütfen kıskanma !
sen o kadar uğraştın, didindin ama bak millet yutarak da hamile kalabiliyor...
aaa lütfen biraz saygı duyar mısın![]()
hepimizin çoluğu çocuğu var ya da olacak Rabbim hayırlı evlat versin böyle görüp okudukça tiksiniyor insan![]()
igrencsin ayyyyyyyy herseyi yapmayi biliyorsunuz nasil hamile kalindigini bilmiyorsunuz
Arkadaşlar sevgilimle 24 Temmuz'da bir yakınlaşmamız oldu ama tam anlamıyla bir birleşme değildi vajina penis yakınlaşması kesinlikle olmadı oral seks yaşadık fakat ertesi günü benim mide bulantım oldu ve bugün bile devam ediyor sanki hamile gibi hissettim kendimi hep istenmeyen bebeğim olacakmış gibi evin içinde ağır eşya kaldırdım hoplayıp zıpladım. Adetimden 4 gün önce kanamam oldu spordan eve geldiğimde fark ettim ilk iki gün yok denecek gibiydi kanamam bugün yoğun fakat sadece idrarımı yaparken geliyor. Pedimde çok az kan lekeleri oluyor. Coraspin içiyorum kanı sulandırsın diye. Ama midem bulanıyor. Yarın idrardan gebeliğe bile bakmayı düşünüyorum. Bu erken gelen kanama sinirlerimi bozdu acaba yumurtalıklarıma zarar mı verdim endişelenip ters hareketler yaparak. Çünkü erkek arkadaşım penisiyle vajinama temas etmedi bile. Bana yardımcı olur musunuz.?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evlat olsa sevilmez diyorsun yani hahahah gül gül öldüm ben bu konuya da yorumlara da
benim gebelik şüphem var şuan, eğer regl olursam hamile değilsem ben de bu yöntemi deniycem![]()
eyvah düşüyorum 'a gönderelim seni. bir taşla iki kuş hem para kazanırsın hem hoplamış zıplamış olursun. haaa![]()
arkadaşım lütfen kıskanma !
sen o kadar uğraştın, didindin ama bak millet yutarak da hamile kalabiliyor...
aaa lütfen biraz saygı duyar mısın![]()
kahkahamdan apartman çınladı.
sen çok yaşa, çok çok yorum yap emi.
bebişinde umarım senin kadar esprili olu evinizden kahkaha eksik olmasın![]()
![]()
iliskiye girmis olsan bile 24 saat icinde hamile kalamazsin ne sacmalik yaaa
Biraz gelistirin kendinizi oyle bebek hop diye kus gibi konmuyor oraya uzaktan uzaga biseyler yasadiginda.
.
hooof siz de hiçbişey bilmiyosunuz bee
öpüşürken bile olur hattaaaa bakışırken bile olur
hatta ben duymuştumdu bi tane kadın telefonda konuşurken hamile kalmış kocasından![]()
sagol canım benım inşallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
hooof siz de hiçbişey bilmiyosunuz bee
öpüşürken bile olur hattaaaa bakışırken bile olur
hatta ben duymuştumdu bi tane kadın telefonda konuşurken hamile kalmış kocasından![]()
sevgilinin spermleri tersine kacmis galiba :) e tukuruk bezleriyle yer degistirmis olmali haha. bu durumda tabiki hamile kalabilirsin canim neden olmasin. ha diosan yok herseyi yerliyerinde diye o zaman soyle diyeyim spermler bir araya gelmediklerinde gozle gorulmeyecek kadar kucuk ve hareketli olduklarindan yuruye yuruye pantolonunun icine kacmis olabilirler. ne de olsa spermlerin hareket ettiklerini ve 72 saat canli kaldiklarini biliriz. eger kanaman olduysada ya yerlesme kanamasidir yada dusuk yasamissindir :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.