Bebek Beslenmesi çıldıracam!hangi emziiiikkkk?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ablamında oğlu önceleri hiç emzik almıyordu oda nuk silikon la başladı ama sonra chıcco yarım damak kauçuk aldı şimdi emiyor

benim oğlumda başlarda emmek istemiyordu alana kadar ağlıyodu zor bela ağzında tutup veriyodum tam emmeye başlayınca hakim olmaıyodu emziğe sonrada düşünce ağlıyodu 2 ay böyle çektim ağamında sallayark bir elim emzikte emzik ağzında böylece verdim ve emziğe alıştı ama öyle emzik bağımlısı değil arada emziksizde uyuttum özellikle gün içinde her ağladıgında sussun diye emziği tıkmadın ağzına 6 ay nuk damaklı kullandım 6 ydan sonra doktor tavsiyesiyle kauçuğa geçtim diş yapısı ve sağlığı için diş döneminde kauçuk kullanmak gerekiyomuş chıcco yarım damak aldım pek sevmedi ama öyle çokda itiraz etmedi emiyo işte :dance:

Canım ben de arkadaşlara katılıyorum. İlk 1 ay ben de çok uğraştım emziğe alıştırmak için. Ama meğer doymuyormuş çocuk. Sonra beslenmeme dikkat ettim, çok şükür sütüm arttı, bebeğim doydu ve uykusu da düzene girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…