• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi çıldıracam!hangi emziiiikkkk?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar 25 günlük kızım var..daha öncede yazmıştım 3-4 saat bazen daha fazla memede kalmak istiyor ve uyumuyor..uyuklamaları 15er dakika gündüz 12 gibi uyanıp gece 3 lere kadar bizi telef ediyor..ağlaması memeden ayrılınca oluyor..herkes emzik istiyor diyor ama n..k marka 2 emzik ve uyduruk bakkal emziği denedim 2sinide almadı ..biri damaklı diğeri yuvarlak 2side silikon..sizde de olduysa ve şu marka şu şekil aldı derseniz önerileriniz bekliyorum çünkü uykusuzluktan perişanımmmm:ecrin_bebek:

ablamında oğlu önceleri hiç emzik almıyordu oda nuk silikon la başladı ama sonra chıcco yarım damak kauçuk aldı şimdi emiyor

benim oğlumda başlarda emmek istemiyordu alana kadar ağlıyodu zor bela ağzında tutup veriyodum tam emmeye başlayınca hakim olmaıyodu emziğe sonrada düşünce ağlıyodu 2 ay böyle çektim ağamında sallayark bir elim emzikte emzik ağzında böylece verdim ve emziğe alıştı ama öyle emzik bağımlısı değil arada emziksizde uyuttum özellikle gün içinde her ağladıgında sussun diye emziği tıkmadın ağzına 6 ay nuk damaklı kullandım 6 ydan sonra doktor tavsiyesiyle kauçuğa geçtim diş yapısı ve sağlığı için diş döneminde kauçuk kullanmak gerekiyomuş chıcco yarım damak aldım pek sevmedi ama öyle çokda itiraz etmedi emiyo işte :dance:

Canım bende aynı şeyleri yaşadım ama sorun emzik değildi.Kızım göğsümdeki sütle doymuyordu ve sürekli mememde kalmak istiyordu çekince ağlıyordu aralıksız 2 saat emzirdiğimi bilirim ama banamısın demiyordu e karnı aç oluncada uyuyamıyordu haliyle doktorumuzu değiştirdik bizi hemen mamaya başlattı ve tüm sorun çözüldü..Acaba bebeğin doymuyor olabilir mi?

benim bebeğimde aynı seninki gibiydi.ilk 1 ay bende uykusuzluktan mahvolmuştum. benim sütüm az geliyormuş. doktor mamaya başla demişti. ayrıca çok gazlı olduğu içinde saatlerce beni emiyordu.aslında dikkat et aktif olarak o zaman emmiyorlar sadece rahatladıkları için bekliyorlar.ama ben azmettim saatlerce emzirdim o durduğunda emmesini sağladım onu uyandırdım. dr tavsiyesiyle metsili bırakıp sab simbplex gaz ilacını kullandık. inan çok rahatladık. sonra sütüm daha çok gelmeye başladı.doyunca daha kolay uyudu.yinede tabi en az yarım saat emiyor. yakında geçer çok üzülme.

Canım ben de arkadaşlara katılıyorum. İlk 1 ay ben de çok uğraştım emziğe alıştırmak için. Ama meğer doymuyormuş çocuk. Sonra beslenmeme dikkat ettim, çok şükür sütüm arttı, bebeğim doydu ve uykusu da düzene girdi.

Back