kızlar 25 günlük kızım var..daha öncede yazmıştım 3-4 saat bazen daha fazla memede kalmak istiyor ve uyumuyor..uyuklamaları 15er dakika gündüz 12 gibi uyanıp gece 3 lere kadar bizi telef ediyor..ağlaması memeden ayrılınca oluyor..herkes emzik istiyor diyor ama n..k marka 2 emzik ve uyduruk bakkal emziği denedim 2sinide almadı ..biri damaklı diğeri yuvarlak 2side silikon..sizde de olduysa ve şu marka şu şekil aldı derseniz önerileriniz bekliyorum çünkü uykusuzluktan perişanımmmm:ecrin_bebek:
ablamında oğlu önceleri hiç emzik almıyordu oda nuk silikon la başladı ama sonra chıcco yarım damak kauçuk aldı şimdi emiyor
benim oğlumda başlarda emmek istemiyordu alana kadar ağlıyodu zor bela ağzında tutup veriyodum tam emmeye başlayınca hakim olmaıyodu emziğe sonrada düşünce ağlıyodu 2 ay böyle çektim ağamında sallayark bir elim emzikte emzik ağzında böylece verdim ve emziğe alıştı ama öyle emzik bağımlısı değil arada emziksizde uyuttum özellikle gün içinde her ağladıgında sussun diye emziği tıkmadın ağzına 6 ay nuk damaklı kullandım 6 ydan sonra doktor tavsiyesiyle kauçuğa geçtim diş yapısı ve sağlığı için diş döneminde kauçuk kullanmak gerekiyomuş chıcco yarım damak aldım pek sevmedi ama öyle çokda itiraz etmedi emiyo işte :dance: