Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar 25 günlük kızım var..daha öncede yazmıştım 3-4 saat bazen daha fazla memede kalmak istiyor ve uyumuyor..uyuklamaları 15er dakika gündüz 12 gibi uyanıp gece 3 lere kadar bizi telef ediyor..ağlaması memeden ayrılınca oluyor..herkes emzik istiyor diyor ama n..k marka 2 emzik ve uyduruk bakkal emziği denedim 2sinide almadı ..biri damaklı diğeri yuvarlak 2side silikon..sizde de olduysa ve şu marka şu şekil aldı derseniz önerileriniz bekliyorum çünkü uykusuzluktan perişanımmmm:ecrin_bebek:
cnm bende aynı senin gibiydik.kızıma bir buçuk aydan önce emzik vermedim.birkaç emzik denedim.ama nuk gece emziği en iyisi.ona hemen alıştı.bebeğim şuan 3 ayı geçti.hem uyurken de emebilir.nefen rahat alınıyor.ben ikişer tane aldım hep.saklama kabı da var yanında.
ben 4. aydan sonra zorla alıştırdım önceleri verdiğim gibi atıyodu.sonra azmettim o attıkça ben verdim zamanla emme süresi arttı şimdi 20 aylık ve hala kullanıyor :) emzik rahatlık gerçekten.Bende Nuk aldım ilk damaklı silikon.
biz de çok emzik denedik.ev emzik deposu gibi oldu.en ucuzdan en pahalıya kadar hepsinden aldım.ama silikon emzik emmedi hiç.sert oluyo onlar ağzına rahat oturmuyo emanet duruyo(aslında silikonlar daha temiz oluyo kauçuklar çabuk bozuluyo ve hemen pisleniyo).en son NUK damaklı kauçukta kaldık.
canım biz oğlum doğduğunda nuk, avent, chicco, bakkal emziği aldık. kiraz modeli damaklı, kauçuk , silikon aklına ne gelirse fakat oğlum emmedi. 5 ayını doldurmak üzereydi. diş kaşıntısı yüzeünden husursuz olduğu bir gün bakkal emziğini verdim emdi.sonra nuk damaklı verdim onuda emdi. şimdi damaklı olan emziklerin hepsini emiyor. ben de şaştım kaldım. 4, 5 ay uğraştık emmedi de yaklaşık 5 aylıkken emdi sıpam :)
Canım ben de birçok emzikten sonra nuk marka kauçuk emzik verebildim. Yanlız umarım sonun 'gece beslenmesi,emme istegi ve sık uyanma sorunu yardım edin kızlar.. ' konu başlığındaki ben ve diğer arkadaşlar gibi olmaz. Bizde aynen bu tür sorunlarla başladık ve geceleri uyku arasında yalancı emzik almıyor beni kullanıyor...
Canım bende aynı şeyleri yaşadım ama sorun emzik değildi.Kızım göğsümdeki sütle doymuyordu ve sürekli mememde kalmak istiyordu çekince ağlıyordu aralıksız 2 saat emzirdiğimi bilirim ama banamısın demiyordu e karnı aç oluncada uyuyamıyordu haliyle doktorumuzu değiştirdik bizi hemen mamaya başlattı ve tüm sorun çözüldü..Acaba bebeğin doymuyor olabilir mi?
ben 6aydır aynıyım hi,ç bir markayı almadı 7tane emzik oldu evde fatoş emzigi tutuyolo kimi bebekler şu bakkal emzigi 1tlye satılan benim inat kız onuda tutmadıemziksiz büyüyo anne memesiyle ek gıudaya geçtimde rahatladım uyuyommm
valla benim oğlumda öyleydi.sabaha karşı 4 te bi uyanırdı gece 1 e kadar hiç uyumazdı sadece memede uyurdu.diğer zamanlarda da sürekli ağlardı.çıldırcak gibi oluyordum.arkadaşların çocukları günde 3 saat uyanık kalırmış.benim oğlan günde 3 saat uyurdu:))bizim gaz problemimiz vardı.acı çektiği için bebekler aranırmış.emerdi emdikçe daha çok gaz olurdu.sırf ağlamasın diye saatlerce emzirirdim.2 ay böyle devam etti.emzik alsın diye çok uğraştık almadı şimdi 5 aylık.2 dişi çıktı ve diş kaşıntısından ne bulsa azına götürüyordu bende emziği verdim emmeye başladı tam 5 ay uğraşmıştım.şimdi uyumadan önce veriyorum.nukun kavuçuk olanını alıyo silikon sert geliyor.birde 5 aylık ama 6-18 seviyor diğeri küçük geliyor ağzına herhalde hemen düşürüyor:))
merhaba
ben emziği tavsiyee etmiyorum
bende oğlum 2 aylıkken isyan etmiştim
her dakika meme istediği için emziğe alışmasını istedim
sonradan değişeceğini nerden bilebilirdimki
daha çok küçük büyüdükçe o da alışacak
ben pekmeze batırarak nukun damaklı kauçuk emziğini alıştırdım
keşke hiç alıştırmasaydım o zmnlar bana cazip gelen meme şimdi nefret ettiriyo
çünkü oğlum uykuya onsuz dalamıyo ve gece memesinin her düştüğünü farkettiğinde
ağlayarak emziğini ağzına sokmamı istiyo bazen 10 defa kalktığım oluyo şimdilerde dişleride çıktığı için
iyice emziğe bağlı oldu ama gündüz hiç vermiyorum
bence hiç alıştırma şimdi cazip gelen sonradan nefretin oluyo bide bıraktırması var ööff pööff
Canım bende aynı şeyleri yaşadım ama sorun emzik değildi.Kızım göğsümdeki sütle doymuyordu ve sürekli mememde kalmak istiyordu çekince ağlıyordu aralıksız 2 saat emzirdiğimi bilirim ama banamısın demiyordu e karnı aç oluncada uyuyamıyordu haliyle doktorumuzu değiştirdik bizi hemen mamaya başlattı ve tüm sorun çözüldü..Acaba bebeğin doymuyor olabilir mi?
canım doymuyormu bilemiyorum ama 5-6 kez tuvaletini yapıyor..birkaç gün sonra kilosuna bakılacak ozaman anlaşılır sanırım ama arada mama da veriyorum yine göğsümü istiyor ve orada uyukluyor
benim kenarda bir poşet ve çeşit çeşit emziğim duruyor.asla almadı hiçbirini...seninki de almayacak gibi geliyor kulağa.boşver zaten emmemesi daha sağlıklı... benimki de birden uyumamaya başladı geceleri.sabaha kadar emiyor hala 9 aylık oldu ben uykusuzluga alıstım o uyumaya alışamadı . diş de çıkartıyor sürekli ardı ardına. dişlerin hepsinin çıkmasını bekliyorum....seninki de benzer bir durum olabilir, doyma sorunu yoksa tabi...
benim kenarda bir poşet ve çeşit çeşit emziğim duruyor.asla almadı hiçbirini...seninki de almayacak gibi geliyor kulağa.boşver zaten emmemesi daha sağlıklı... benimki de birden uyumamaya başladı geceleri.sabaha kadar emiyor hala 9 aylık oldu ben uykusuzluga alıstım o uyumaya alışamadı . diş de çıkartıyor sürekli ardı ardına. dişlerin hepsinin çıkmasını bekliyorum....seninki de benzer bir durum olabilir, doyma sorunu yoksa tabi...
kızıma ilk 9 ay herşeyi denedik sadece bakkal emziği emiyordu,damaklıya geçmek için önce birkaç ay nuk kauçuk emdi,sonra bütün damaklıları emmeye başladı,emzik bnm kurtarıcım onun da susturucusu gibiydi,şimdi 3 yaşına yaklaştı,tam 2. 5 yaşında kestik,mutlaka alıştır bırakırken belki zorluk çekersin ama en azından şimdi rahat edersin,
arkadasim benim kizimda ayniydi emzik almadi cok denedim almadanda buyudu
bence bebginin kilo alimi iyi ise kolik olabilir. gaz damlasi kullan bence
nurse harvey i tavsiye ederim, birde karnina masaj bacaklarini bisiklet cevirir gibi masaj
yaptir. ins ise yarar.
benim bebeğimde aynı seninki gibiydi.ilk 1 ay bende uykusuzluktan mahvolmuştum. benim sütüm az geliyormuş. doktor mamaya başla demişti. ayrıca çok gazlı olduğu içinde saatlerce beni emiyordu.aslında dikkat et aktif olarak o zaman emmiyorlar sadece rahatladıkları için bekliyorlar.ama ben azmettim saatlerce emzirdim o durduğunda emmesini sağladım onu uyandırdım. dr tavsiyesiyle metsili bırakıp sab simbplex gaz ilacını kullandık. inan çok rahatladık. sonra sütüm daha çok gelmeye başladı.doyunca daha kolay uyudu.yinede tabi en az yarım saat emiyor. yakında geçer çok üzülme.
emziğe alıştırabilen arkadaşlar deteylı yazarmısınız naıl başardınız?
bende her marka her tip emzik denedim almıyor
en son chicci kauçuk aldım onuda almıyor
bazende düşünüyorum almasa dahamı iyi diye?
sonrada bıraktırmak için forum forum gezerim kesin:))