Cildiracam artık bir akıl lütfen

Kadifecicwkci

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
77
En iyi cevaplar
1
17
8
31
Merhaba hanımlar hamileyim bir yaşında kızım var daha önce yurtdışı yaşardım sessiz sakin güzel bir yerde yaşardık eşimle bu hamilelik beni zorladı diye Türkiye'ye doğuma kadar kalmaya karar verdim şimdi turkiyedeyim kaynanamla altlı üstlü bahçeli evde otururum ama kızım nenesine alışamadı bir haftadir burdayiz benden başka kimseye gitmek istemiyor kiyametleri koparıyor ağlamaktan sanki dayak yer öyle ağlar doğuma iki ay kaldı napacam anlamadım alışır mi acaba ne yapabilirim ? Eşim iki gün sonra dönmek zorunda iş yerine

Alışır merak etme. Kendin gibi düşün onuda o da ortam değiştirdi sonuçta, alıştığı düzeni bozuldu, ona göre yabancı insanlarla tanıştı. Sen bile zorlanırken 1 yaşındaki çocuk ne yapsın? Hamileymişsin strese girme sadece biraz zaman herşey hallolur merek etme

Merhaba hanımlar hamileyim bir yaşında kızım var daha önce yurtdışı yaşardım sessiz sakin güzel bir yerde yaşardık eşimle bu hamilelik beni zorladı diye Türkiye'ye doğuma kadar kalmaya karar verdim şimdi turkiyedeyim kaynanamla altlı üstlü bahçeli evde otururum ama kızım nenesine alışamadı bir haftadir burdayiz benden başka kimseye gitmek istemiyor kiyametleri koparıyor ağlamaktan sanki dayak yer öyle ağlar doğuma iki ay kaldı napacam anlamadım alışır mi acaba ne yapabilirim ? Eşim iki gün sonra dönmek zorunda iş yerine
Bahceli eviniz varmış farklı oyunlar bulmaya çalışın ilgisini cekecek şeyler oyun evi alabilirsiniz

Bahçeniz müsaitse havalar güzelken alın bir havuz oynasın heves etsib su sakinleştirir çocukları seviyorsa tabi yakınlarda çocuk parkı varsa vakit buldukça götürün oyun gurubu da olabilir

Back