- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi hilalkahraman
-
ayy ne guzel senin adina cok sevindim. Rabbim bizlerede o duyguyu tattirsin .Allah evladini sana senide ona bagislasin .
amin canim gonlunde annelik yayan herkese versin rabbim. Cok zor bir sey bu belirsizlik ama arkadasin dedigi gibi bu bizlerin imtihani tevekkul edip bol dua ile isteyecegiz. Hayirlisini yaradan bilir.
buarada canim kendiliginden mi gebe kaldin yoksa herhangi bir tedavi gormusmuydun???
sorabilirsin elbette,buyur bakalim :)
Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...
hiç bir problemi olmadığı halde senelerce evlat sahibi olamayan da var ; türlü türlü sıkıntısı olup,doktorların asla çocuğun olmaz deyip de evladına kavuşan da... takıntı yapmamak elde değil ama her şey Rabbim'in OL demesiyle olacak ben artık buna iyice inandım ve ona sığındım... o bizlere sabrını versin inşallah ama bizler zayıfızinşallah çok bekletmeden lutfeylesin isteyen herkese...
canim cok sagol guzel dileklerin icin.kocaman bir AMIN diyorum dilerim sende rn yakin zamanda bebegine kavusursun arkadadim. Kendimi yipratmanin bana zarardan baska birsey vermiyor Dua benim ilacim biliyorum ve ediyorumda ....hepimiz icin
Canim 4 yilimi doldurcam ekimde ALLAH nasip ederse. Aynen rabbim ol desin hepimizin bebisleri gelsin insaALLAH.
Amiiiin hayirlisylaa :)))
Tabiki sor canm
adet bıtımınden 1 gun sonra ılıskı olursa gebe sansı olabılırmı
Allahn istediği olur. Belli olmaz bu işler :) ama yumurtlama günün ne zman olduğunu bilmiyrm. Iliskden sonra catlarsa yumurtan olabilir. Yada spermler yaşarsa
hımm anladımm (tesekkrler cvb ıcın ) bn 27-28ınde adet olan bırıyım hesaplamama gore 15ınde falan baslıcak yumurtlama ıste
bnde 27 sınde adet oldum cnm doktorum ılıskı gunu verdı 9 11 13 15 bn bu aksamdan baslıcm 15 ine cgrdı doktorum inş hayrlısı olur ya bu corek otu bal karısımını deneyen varmı arkadas kullnmıs kalmıs bnde bu ay olmassam onu kullncm sen neler kullanıosun arkadasım
hayırlı aksamlar canım ,bal çorek otuyla kalanda var arkadasım yanı . ama aynı zamanda bu karısımı ıctıgınde hıc yumurtlamamıs arkadaslarımın o ay delı gıbı yumurtladıklarını bılırım akıntıları vesaıre cok bellı olmus yanı gercekten mucıze bende denıycem bu ay ALLAH nasıp ederse
bn bısey kullanmıyorum ama bı tanıdık ıncır kuru deneyıp 15 sene cocukları olmazken bu sayede bebeklerı olmusbnde 27 sınde adet oldum cnm doktorum ılıskı gunu verdı 9 11 13 15 bn bu aksamdan baslıcm 15 ine cgrdı doktorum inş hayrlısı olur ya bu corek otu bal karısımını deneyen varmı arkadas kullnmıs kalmıs bnde bu ay olmassam onu kullncm sen neler kullanıosun arkadasım
bn bısey kullanmıyorum ama bı tanıdık ıncır kuru deneyıp 15 sene cocukları olmazken bu sayede bebeklerı olmusıkı kılo ıncıre 1 lıtre zeytın yagı dokup bı kavanozda 7 ıle bı hafta kadar bekletıp her sabah ac karnına bırer tane yemıs ıcınde kırk tane oldugu ıcın 40 gunden sonrada gebe kalmıs aynı sekılde 30 sene cocukları olmayan bır bayanda deneyıp ıkız cocuk sahıbı olmuslar
Allahım ne olur artık daha fazla bekletme ne oluurr... artık dayanamıyorum gucum kalmadı gercekten . etrafımdan gebelık haberlerı akın akın gelıyor benım ne bunları duyacak gucum var nede etrafımdakılerı anlayabılecek. daha vaktı gelmedımı benım bebeklerımın dıye dıye kafayı yemek uzereyım.Eşim benden beter durumda ama benı uzmemek ıcın ıcıne atıyor.
Bu gece Meryem suresıne baslıyorum ALLAHım ınsaALLAH dualarımı sesımı duyarda benım melegımı yollar bana. Nısan ayıda klomen artı ovıtrelle tedavısıne baslıyorum ıcımden bır ses bebegım gelıcek dıyor ama ne bıleyım.... ne olur kader arkadaslarım Dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım...
taze ıncırmı kuru ıncırmı arkadasım
bn bısey kullanmıyorum ama bı tanıdık ıncır kuru deneyıp 15 sene cocukları olmazken bu sayede bebeklerı olmusıkı kılo ıncıre 1 lıtre zeytın yagı dokup bı kavanozda 7 ıle bı hafta kadar bekletıp her sabah ac karnına bırer tane yemıs ıcınde kırk tane oldugu ıcın 40 gunden sonrada gebe kalmıs aynı sekılde 30 sene cocukları olmayan bır bayanda deneyıp ıkız cocuk sahıbı olmuslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?