çıldıracak gıbıyım bu aralar :((( neden neden neden benım Bebeğim olmuyor dıyenler ??

sabredip allaha sığınmaktan başka çaremiz yok sadece sen değilsin senin yaşadıklarını yaşayan çok insan var biride ben ama inan ağlayarak üzülerek hiçbiryere varamıyorsun çok geceler saatlerce ağladım her duyduğum hamilelik haberinde yıkıldım ama sadece kendime oldu zararım... sana tavsiyem çok dua et...rabbim yardımcın olsun tez vakitte hayırlısı ile bebişin gelsin inşallah...

hiç bir problemi olmadığı halde senelerce evlat sahibi olamayan da var ; türlü türlü sıkıntısı olup,doktorların asla çocuğun olmaz deyip de evladına kavuşan da... takıntı yapmamak elde değil ama her şey Rabbim'in OL demesiyle olacak ben artık buna iyice inandım ve ona sığındım... o bizlere sabrını versin inşallah ama bizler zayıfız inşallah çok bekletmeden lutfeylesin isteyen herkese...

Amiiiiin inş canm. Rabbimizin de bizden istediği bu işte.

hımm anladımm (tesekkrler cvb ıcın ) bn 27-28ınde adet olan bırıyım hesaplamama gore 15ınde falan baslıcak yumurtlama ıste

bnde 27 sınde adet oldum cnm doktorum ılıskı gunu verdı 9 11 13 15 bn bu aksamdan baslıcm 15 ine cgrdı doktorum inş hayrlısı olur ya bu corek otu bal karısımını deneyen varmı arkadas kullnmıs kalmıs bnde bu ay olmassam onu kullncm sen neler kullanıosun arkadasım

hayırlı aksamlar canım ,bal çorek otuyla kalanda var arkadasım yanı . ama aynı zamanda bu karısımı ıctıgınde hıc yumurtlamamıs arkadaslarımın o ay delı gıbı yumurtladıklarını bılırım akıntıları vesaıre cok bellı olmus yanı gercekten mucıze bende denıycem bu ay ALLAH nasıp ederse

inş cnm rabbım bısede nasıp etsın artık arkafdasım 1yıldr bebek ıcın kosusturoz bu ay klomende kullandım bn bakalım nolcak 15 inde gtcm doktra yumurtalara bakcak bakalım catlamısmı dıe ıns olur sımdı yapsam 15 ıne kadar olurmukı

bn bısey kullanmıyorum ama bı tanıdık ıncır kuru deneyıp 15 sene cocukları olmazken bu sayede bebeklerı olmus ıkı kılo ıncıre 1 lıtre zeytın yagı dokup bı kavanozda 7 ıle bı hafta kadar bekletıp her sabah ac karnına bırer tane yemıs ıcınde kırk tane oldugu ıcın 40 gunden sonrada gebe kalmıs aynı sekılde 30 sene cocukları olmayan bır bayanda deneyıp ıkız cocuk sahıbı olmuslar

taze ıncırmı kuru ıncırmı arkadasım

ah kuzum yaaa aynı durumdayım Rabbim yardımcımız olsun inşAllah

aaa cıdden mı? pekı bunu dolapta mı saklıycaz malum havalar ısııyor bırde taze ıncır mı kuru ıncır mı? kesın tarıf bu dıme arkadasım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…