Lekeler, Çiller Cildinizi beyazlatmanın tek yolu! Bir doktor önerisi.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

RoseeBuD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
3
0
36
Çanakkale
Arkadaşlar Merhaba
ben dün üye oldum buraya. Ben de Beyazlamak için nette dolaşırken burdaki bazı arkadaşların cildine limon ve ya tuzla ilgili bazı kürler uyguladığını yada arapların krem ve sabunlarını aldığını okudum. Sakın! arkadaşlar bakın benim sevgilim doktor kendisi. Dün sordum ona, sırf sizi uyarmak için üye oldum buraya. Lütfen Cildinize tuz ve ya limon sıkmayın. onun bizzat kendi sözlerini yazıyorum.

'' Cildin belli bir ph'ı vardır. Ciltte de bakteriler yaşıyor eğer sen limon sıkarsan, PH aside doğru kayar. Cilt beyazlar diye bişe yok. Çünkü cilde rengini veren melanin pigmentidir
onu da ortadan kaldıramazsın. haa! ne olur iyi şekilde temizlersin cildi , gözeneklerine kadar o zaman daha beyaz görünebilir.''

Cildi Beyazlatmanın tek yolu. Onu iyi temizlemektir o kadar. Yoksa üzerinde ne yazdığını bilmediğiniz arap sabunları,kremleri vs. kanmayın arkadaşlar. Cildinize yazık. özellikle HYDROQUINONE ya da KOJIC ASıT içeren ürünleri kesinlikle almayın, çünkü onlar bir deri hastalığı olan lupus hastalığının ilaçlarinda kullanıyor cilltteki lezyonları atmak için.

Ben Uyarımı yaptım. Gerisi sizin bileceğiniz iş. Teşekkürler.

neden önemsemiyorsun ki bence bu önemli birşey. arap kızı ,limonla cilt beyazlamaz. umarım herkes bunu okumustur.

beyazlayanlar var amaaa limon beyazlatmasa bile cilde çok faydalı bişey sonuçta zarar vermez sadece sürüp güneşe çıkılmamamsı gerek o kadar yinede teşekkürler

o uzerındde ne yazdıgını bılmedıgı seyden surup beyazlayanlardan mı bahsedıyorsn. kımbılır cilde ne yaparak beyazlatıyor bilmiyorsun. civa var onların ıcınde bılıyrsundur.

Son düzenleme:
o uzerındde ne yazdıgını bılmedıgı seyden surup beyazlayanlardan mı bahsedıyorsn. kımbılır cilde ne yaparak beyazlatıyor bilmiyorsun. civa var onların ıcınde bılıyrsundur.
doğru söylüyosun kremle falan cilt beyazlatmak sağlıklı değilmiş hangi hastalık hemen çıkar ki ilerde belki çok kötü sonuçlar doğurabilir

Arkadaş doğru söylüyor olabilir aslında çok kurcalamamak lazım.CIVA ile eczanede yapılan bir karışımı yıllar önce duymuştum çocukluğumdan kalma bir bilgi.Cildi beyazlatıp pırıl pırıl yapıyor evet ama sonrasında cilt yıpranıp mahvoluyor.Bu karışımı göçmenler kullanırmış yeni nesil belki bilmiyordur(göçmenlerin)Civa zararlı yani...kremlerdede varsa oda zararlı olabilir.Elbet nemlendirme için kullanmak zorundayız o ayrı mevzu .Ben civa hakkında bildiğim birşeyi paylaşayım dedim okuyunca bu tarz bişey kullanan varsa dikkatli olmasında yarar var.Limon lekeleri açıyor bunu bende biliyorum güneş lekeleri için iyi ama başka lekelere ne faydası olur bilemem muhakkak asidi zarar veriyordur.Cilt lekelerinin hormonlar,karaciğer ve kullanılan ilaçlarla alakalı artışı da mümkün dr.sormakta fayda var elbet.Tabii sağlam işine gönül verenine denk gelirsek:44:

hergün temizliyorum cildimi, peeling, maske, kil maskeleri, limon,gülsuyu,sirke, güneş kremleri, madecassol krem vs vs hiçbirisi güneş lekelerimi geçirmedi. sadece cildi temizlemek siyah noktaları vs azalttığı için cilt daha aydınlık görünüyor ama o kadar...
%15 TCa kimyasal peeling var evde uygulanıyormuş, ondan kullanıcam bu kış. son umudum onda. güzellik merkezlerinde lazer vs yaptırıp cildimi hassaslaştırmak istemiyorum

mrb :)tca kimyasal peeling uzun zamndır araştırıyorum ama bir türlü cesaret edip uygulayamadım kimisi dior çok iyi,kimisi diyor berbat, kimisi diyor cildi inceltip hassaslaştırıyor kimisi diyor zarar ne yapacağımı şaşırdım denemeye başladınmı acaba sen

cildinizn tüm yüzeyine sürüyorsanız etkili olmaz. cilt lekelerinin tam üstüne sürmeniz lazım. yoksa her tarafının rengi açılır. lekelerin görünümü aynı kalır

eğer lekeler çok koyu değilse kimyasal peeling yerine düzenli peeling uygulasanız daha iyi olur. kimyasal peelingde cildin üst tabakası soyulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…