Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Slm arkadaşlar türk kahvesinin nimetlerinden söz etmek istiyorum;
Misafirimizi ağırlamak için kahve yaptık, ikram ettik, kahveler içildi, fallar bakıldı.... Durun fincanı yıkamayın!... Misafiriniz gidince telvesiyle şimdi de maske yapalım. Kahvenin telvesine yumurta akı, bal ilave edip göz altlarına sürün 15 dakika bekletin ılık suyla yıkayın, kırışıklıklar için harika bir maske. Benim annem kendimi bildim bileli bu maskeyi haftada bir yapar ve şuan 62 yaşında göz altlarında, etrafında aman aman kırışık yok....
Yaptığı maskeler sayesinde şu an benim ablam gibi duruyor...:roflol:
süper bizde deneyelim bakalım işe yarıycakmı :lepi::lepi:
yarıyacağını düşünüyorum bu arada bulunduğunuz şehirde 2 senem geçti adaları çok özledim benim yerime ne olur gezin ve sıla kafede bir çay içerseniz sevinirima.s.
size bir maske daha yazayım (bu da annemen) sıkılmış elma suyu, 1 tatlı kaş yoğurt, 1 yemek kaşığı nişasta, 1 çay kaş bal karıştırıp temiz yüzümüze göz çevresi hariç sürüyor 15 dakika bekletip yıkıyoruz cildiniz yağlıysa yoğurt yağsız olsun 1-2 damla limon ilave edin buda cildi geriyor, besliyor ve rengini açıyorkaydirigubbakcemile3
süper bizde deneyelim bakalım işe yarıycakmı :lepi::lepi:
yarıyacağını düşünüyorum bu arada bulunduğunuz şehirde 2 senem geçti adaları çok özledim benim yerime ne olur gezin ve sıla kafede bir çay içerseniz sevinirim
en kısa zamanda kahve meskesini anneme uygulayacağım:lepi::lepi:
yanlış anlamadıysam kahve telvesi göz çevresi kırışıklıkları için değil mi
benim kaz ayaklarım şimdi deve ayağına dönmek üzere hemen bu formülü deneyeceğim
yanlış anlamadıysam kahve telvesi göz çevresi kırışıklıkları için değil mi
benim kaz ayaklarım şimdi deve ayağına dönmek üzere hemen bu formülü deneyeceğim
evet yanlış anlamamışsınız kahve telvesi göz çevresine kaydirigubbakcemile3
sizlere annem den bir sır daha benim güzel annem tüm meyve sebzeleri soyarken doğrarken işlem sonunda ellerini yüzüne sürerek elindeki kalıntıları cildine yedirir beslediğini söylüyor
içindeki öküze ohaa de
Kayıtlı Üye
annen güzellikk salonuu acsinn bencee maşşalahhh
annen güzellikk salonuu acsinn bencee maşşalahhh
bir arkadaşının güzellik salonu var onların yöntemlerini beğenmiyor valla benim annemin kendine özel güzellik sırları fazla paylaşmaz çok okur 61 yaşında o yüzden birikim çok amaaa ben burda onun değerli sırlarını paylaşıyorum şaka bi yana bilenlerde çoktur bunları tabi
cnm msj şimdi aldım adalara senin için giderim tabikide sıla cafeye gecen hafta gittik sende orayamı gidiyordun ama senin için bi çay içerim
Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
yaaaaaaaaaaaaa :1shok: amanin kocakarı olmadan evvel hemen uygulamam lazım bu formilleri kaydirigubbakcemile3
deneyin deneyinde görün bakalım faydasını..
arkadaşlar geçen senede böyle bir konu açılmıştı ve ben denedim denemez olaydım..
cildimde bir tahriş bir yanma..
renk ayrımları olmuştu ve iki haftada zor kendine geldi cildim....
üstelik hassas bir cildede sahip değilim ama kahve beni mahvetmişti..
deneyin deneyinde görün bakalım faydasını..
arkadaşlar geçen senede böyle bir konu açılmıştı ve ben denedim denemez olaydım..
cildimde bir tahriş bir yanma..
renk ayrımları olmuştu ve iki haftada zor kendine geldi cildim....
üstelik hassas bir cildede sahip değilim ama kahve beni mahvetmişti..
vallahi burda sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz tutupta kimse kimsenin cildine zorla birşey sürmüyor.. zaten her duyduğunu insan yapmamalı kişi kendini bilmeli önce ona göre hareket etmeli yada en azından bir uzmana danışarak duyduklarını uygulamalı.. benim ve annemin de cildi çok hassas olmasına karşın bize hiçbir yan teysiri olmadı kimse kimsenin kötülüğünü isteyecek durumda değil yorumlara dikkat!...( deneyin deneyinde görün bakalım faydasını..) tamam başınıza geleni paylaşın ama uslup yanlış, saygı çerçevesi geniş bir kavramdır, kaybetmemeli....
aaaa bak sen telvenin işine ilk fırsatta deneyeceğim
hemen yapmalı inanıyorum kahve bal yumurta akı gerecektir artık göz çevrem gerim gerim gerilir..
ya bal katmasak olmazmı yapış yapış hiç sevmiyorumbilmiyorumkismile
çok zor bazen....
Kayıtlı Üye
e bunu tüm yüzümüze sürsek şu kahveli maskeyi olmaz mı
göz çevresine olan yüze de olur
bu arada anneni çok merak ettim
benim gelecekteki halim heralde
tutup krem falan alıyorum beğenmiyorum başlıyorum yağlara bilmemnelerekaydirigubbakcemile3