- 29 Nisan 2011
- 14.226
- 112
elimin üstündeki damarlar turkuaz gibi..mavi yada yeşil diyemem.takılarda da sanki gümüş daha çok yakışıyor.gözlerim ela.sıcak mıyım soguk muyum hic bilemedim:26:
Büyük ihtimalle nötrsünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elimin üstündeki damarlar turkuaz gibi..mavi yada yeşil diyemem.takılarda da sanki gümüş daha çok yakışıyor.gözlerim ela.sıcak mıyım soguk muyum hic bilemedim:26:
Benim elimin üzerindeki damarlar yemyeşil Sarı alttonlu olmayı hiç sevmiyorum kapalı ortamlarda çok sarı gözüküyorum hatta buğdayım ama ne hikmetse dışarı çıktığımda da bembeyaz oluyorum nasıl bir şey bu çözemedim.Saçlarım bakır ama makyajsız o bile soluk gösteriyor beni... gerçi siyah ve mavi-siyahtan daha çok yakışıyor.
Her ana ten renginin alt tonu da var hatta bazen bu alt tonlar kişinin ten renginden emin olamamasına bile yol açıyor,
Örnek veriyorum sarı alt tonlu beyaz tenliler beyaz tenli değil miyim gibi bir yanılgıya düşüyor halbuki ten beyaz ama alt ton sıcak
Her beyaz tenli pembemsi görünüme sahip değil
O yüzden alt ton bazen ana tonun belirleyicisi bile olabiliyor
Evet kesinlikle! Bir ara bugday oldugumu düsünmeye baslamistim. Oda isiginda sarimsi acik bugday gibiyim, gün isiginda bembeyaz.
Halk arasinda cok yanlis belirtiyorlar ten rengini. Pembeysen beyazsin, sariysan bugdaysin. Halbuki bugday tenin sari olmak ile ilgisi yok. Tamamen tendeki pigment miktariyla ilgili. Her bugday sari olmaz, soguk alt tonlu pembe-bugdaylar da var pembe beyazlar gibi.
bileğimdeki damarlar hem yeşil hem mavi.özellikle elime yakın olanlar mavi,koluma doğru yeşil
nötr oluyorum herhalde ben.
açıkçası ten rengimi çok da ayırt edemiyorum.esmer sanırdım kendimi hep,ama benden daha karaları var
bazıları da buğday tenlisin diyor.bilemedim.
Beyaz tenlisin canım sen. Aynıyız seninle.
Bak;
Esmer mi buğday mı bilemicem ten rengim:)
Ama baktığımda sarımsı bi ten görüyorum...
Yani nasıl anlatsam bilmiyorum ama çok koyu bi tene sahip değilim çok açık bi tenede sahip değilim ama ten rengim sarımsı işte esmer mi oluyor buğday mı :)
Damarlarımda yeşil...
Yeşilimsi bir renk ise alt ton Warm (sıcak) olarak belirlenir diyor yazıda.
Gözlerimde kahverengi ama arada elaya ve çok nadirde olsa çok koyu yeşile dönük bi hal alıyor.
Kendi saç rengimde kahverengi:)
Guzel bir konu olmus alt tonu cok onemli ben bir turlu anlayamiyorum cildim bugday tenli yuzum beyaz hatta ufacik yorgunlugumda bembeyaz genelde soluk gozukuyorum he
Benim doğal saç rengim küllü kumral, göz rengim yeşil, ten rengim beyaz ama bileiğime bakınca damarlar mavi mi yeşil mi anlayamıyorum yine de daha çok mavi gibi duruyor. Alt tonum soğuk mu oluyor yani?
Soğuk Alt Ton Örnekleri
Benim ten rengim böyle :44:güneşte bundan biraz daha açık duruyorum .
Demek ki alt tonum soğukmuş :26:
Alt tonumuza göre saç ve kıyafet şeçimi diye bir topik açsak iyi olur sanki