cildimmm :/

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
kızlar yardımınıza ihtiyacım var yaşım 31 cildimde son 1 yıldır inanılmaz deformeler var. özellikle yüzümdeki lekeler gittikçe çogaldı. sivilce lekeleri, cillenmeler bir de gözeneklerimde genişlemeler var. bu yüzden yüzüme kullanabileceğim leke giderici sıkılaştırıcı bildiğiniz krem gibi şeyler var mı, kullanıp etkisini gördüğünüz. internette secret age diye lipozomlu krem gördüm kullanıcı yorumlarında da memnun olanlar var aranızda kullanan var mı ?

ben dermaroller yaptircam bu kis bakalim nasil olcak. sivilce deliklerim rahatsiz ediyo

onu bilmiyorum ama sorunlarınıza glikolik asit derman olur gibi geldi, tam da güneş gitmeye başladı. glikolik asit peeling i diye aratırsanız bi çok sonuç bulursunuz. herkes çok memnun.

Benim bu konudaki tek bilgim yediklerimize ve ictikerimize dikkat etmemiz konusunda.
Yani kremler de kullansaniz yagli, sekerli, unlu, agir yiyecek ve kola vs gibi asitli ve alkollu icecek tuketmek cilde iyi gelmiyor ne yazik ki :(
Bir de her aksam yatmadan once cildi temizlemek ve her sabah da nemlendirici surmek.
Umarim dertlerinizden biranonce kurtulur saglikli bir cilde kavusursunuz.

En büyük problem sağlıksız beslenme ve sigara kullanıyorsan sigaradır net. Gül suyu gözenekleri sıkılaştırıyo diyolar

kızlar yardımınıza ihtiyacım var yaşım 31 cildimde son 1 yıldır inanılmaz deformeler var. özellikle yüzümdeki lekeler gittikçe çogaldı. sivilce lekeleri, cillenmeler bir de gözeneklerimde genişlemeler var. bu yüzden yüzüme kullanabileceğim leke giderici sıkılaştırıcı bildiğiniz krem gibi şeyler var mı, kullanıp etkisini gördüğünüz. internette secret age diye lipozomlu krem gördüm kullanıcı yorumlarında da memnun olanlar var aranızda kullanan var mı ?
merhabalar
hala aynı sikayetin suruyormu bilmiyorum ama lipozomlu leke kremi benim hayatımı kurtardı diyebilirim. eskiden fontoden surmeden dısarı cıkmazken simdi ne dogum ne gunes lekesi kaldı cildimde. tek renk yuzum. kesinlkle denemeni tavsiye ederim cunku hercilde uygun ve hic yan etkisiyle karsılasmadım

Merhabalar ben 20 yaşındayım ergenlik döneminde olan sivilceler güneş lekesi herşey yüzüm berbat durumda artı kullandığım bazı sivilce kremleri de tüylenme yaptı fondötensiz dışarı çıkamıyorum ne olur yardım edin

Back
X