- 5 Ağustos 2012
- 122
- 2
Merhaba hanımlar, ben maalesef problemli bir cilde sahibim ve problemlerimin kesin çözümüne bir türlü ulaşamıyorum. Daha önce özel bir hastanenin dermatoloğuna gittim sivilceler için. Hormon testleri vs yapıldı ve bir sorun çıkmadı. Bana hastanenin anlaşmalı olduğu bir markanın ürünlerini verdi yolladı. Devlet hastanesine de gittim. Yine sivilce problemim için gittim. Yüzü tamamen sivilce kaplı bir insan değilim çok şükür ama kökünü de yıllardır kurutamadım. Neredeyse gün aşırı içi iltihap dolu sivilceler çıkıyor yüzümde. Krem verdi aldım kullandım geçti ama şuan 2 ay oluyor yine başladı sivilceler. Cildim kuru mu karma mı çözebilmiş değilim. İstiyorum ki cildim incelensin çünkü cildimi tanıyamıyorum. Hem sivilce var hem siyah nokta. İnanın tonik, temizleyici vs hangisini alacağımı bilemiyorum. Genel olarak da alerjik bir yapıya sahip olduğum için deneme yanılma yöntemi olmuyor. Gittiğim doktorlar antibiyotik krem verip yolluyor anladım ki hastane dermatologlarıyla istediğim bilgilere ulaşamayacağım. Bunun için güzellik merkezlerine mi gitmem gerekiyor ve gideniniz var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim
Son düzenleme: