Maske Tarifleri Cildimi güzelleştirmek için yediklerim

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
ben cildimin kuruluğundan ve çenemdeki sivilcelerden çok rahatsızdım..hiç bir krem maalesef bu civilceleri geçirmedi..şu pahalı ve kimyasal kremlerden artık bıktım..birlkere onları bir kenara bıraktım ve yaklaşık 1 haftadır rovensanın gülsuyunu kullanıyorum..fakat onu daha yeni kullanmaya başladım sayılır..cildime asıl iyi gelen şey maydonoz,kuru kayısı, ve fındık oldu..kızlar inanın dışardan düzenli olarak gıdalar tüketmek çok aça çok işe yarıyor ve çok kısa sürede faydasını görüyorsunuz..ablam uzun zamandır beni görmüyordu ve gördüğünde şaşırdı..sabahları kahvaltıda bol bol maydonozyiyorum.akşamlarıda canım isterse yiyorum..tv izlerken otururken vs..ve hergün sabah 2 tane ve akşam 2 tane olmak üzere kuru kayısı yiyorum..sivilcelere birebir geliyor..ve hergün 8 tane cik fındık tüketiyorum..oda cildin canlanmasını ve parlamasını sağlıyor..buna her akşam yatarken bir tabak yoğurt yemeyide ilave edbilirsiniz.yatarken yenilen yoğurt direk cilde iyi geliyormuş..ben unutuyorum fakat artık unutmamaya çalışacağım..kızlar gerçekten çok faydasını gördüm inanın...sadece pahalı kremlerden umut beklemeyin..bence dışardan beslenmek çok daha iyi..a.s.

canım zaten her insanın günde ya 2 tane ceviz yada 7-8 tane fındık yemesi gerekiyormuş.kalp sağlığı açısından bu gerkliymiş.kardeşim hemşire kendisi söyledi..7-8 tane fındığın cilde hiçbir zararı olmaz canım aksine cildi canlandırır..eğer bana sivilce yapmadıysa kimseye yapmaz :)..fazlası yapabilir fakat bukadarcıktan bşy olmaz canım merak etme..fındığın cilde faydalı olduğunu ben netten de okumuştum fazla tüketmemek şartıyla..

X