Cilt Bakımı Ürünleri Cildime bakım önerisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
merhabalar
Ben 27 yaşındayım ben bugüne kadar(ergenlik dönemi hariç) yüzüme krem dahil sürmedim. Ergenlikten sonra yani.baktım işe yaramıyorlar attım çöpe hepsini.
İnternette araştırdım. Yüzü ölü hücrelerden temizlemek gerekiyormuş. Ben sadece gün aşırı aloe vera sürerim gece yatmadan ve banyo yaparken dove nin sabunuyla yüzümü yıkarım. Hiç krem filanda sürmüyorum.
Neler yapmam gerekiyor. Peeling yapmak gerekli denmiş ama benim cildim yağlı ve sivilce oluşumuna elverişli. O yüzden peeling yapamam sivilceli cilde yapılmaması gerekiyormuş.
Bi kaç sene önce de yüzümde sivilce oluşmuştu. Cildiyeye gittim krem,ilaç kullandım öyle geçti. Ve şuan cildimde kalan sivilce izlerimde var.
Yani benim düşüncem şu acaba cildimin yağlı ve sivilce oluşmaya elverişli olmasının sebebi benim cildimi temizlemem mi. Ölü hücrelerden arındırmam mı lazım. Erkek arkadaşım bile kuaföre gittiğinde siyah kil maskesi yaptırıyor. Ben hiç bişey yapmıyorum bir kadın olarak bu durum canımı sıktı neler önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum

İyi geceler canım sana önerebilecegim bir set var kullanan akrabam ve arkadaşlarım memnun. Özelden mesaj at içerik bilgisi vereyim.

İyi geceler canım sana önerebilecegim bir set var kullanan akrabam ve arkadaşlarım memnun. Özelden mesaj at içerik bilgisi vereyim.
Merhabalar hanimlar ben yuzume agda yaptirmak istiyorum yuzumde tuyler var sizde yatirmalimiyim hic denedigim yok deneyenler varsa burdan yazsin luften tesekkur ederim

Merhabalar hanimlar ben yuzume agda yaptirmak istiyorum yuzumde tuyler var sizde yatirmalimiyim hic denedigim yok deneyenler varsa burdan yazsin luften tesekkur ederim
Canım Bnm arkadaşımınsa yüzünde var ağda yapıyordu şimdi lazere gidiyor ve çok memnun agda 1 hafta sonra tekrar çıkmaya başlıyor ama lazer daha uzun süre sonra çıkmaya başlıyor

Canım Bnm arkadaşımınsa yüzünde var ağda yapıyordu şimdi lazere gidiyor ve çok memnun agda 1 hafta sonra tekrar çıkmaya başlıyor ama lazer daha uzun süre sonra çıkmaya başlıyor
Ama lazer konu demistiler bana yani belirli bir znm sonraya yuzunde sitah noktalar cikmaya başlıyormuş dediler bana

Ama lazer konu demistiler bana yani belirli bir znm sonraya yuzunde sitah noktalar cikmaya başlıyormuş dediler bana
Siyah nokta sivilceden olur canım bnm komşumda yaptırmış genital bölgede dahil herhangi bir sorun yok ve kendisi hemşire 1 doğum yağmış birisi çolta memnun ve genç bayan

Siyah nokta sivilceden olur canım bnm komşumda yaptırmış genital bölgede dahil herhangi bir sorun yok ve kendisi hemşire 1 doğum yağmış birisi çolta memnun ve genç bayan
anladım

X