cildimdeki gözenekler

• Konu Sahibi Konu Sahibi yasel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yasel

utkum iiki varsin
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
207
0
296
Kocaeli
slm arkadaşlar 27 yaşındayım 2 ay cildiyeye gittim ilac verdi biraz daha ii gecen ay gittigimde cildimdeki gözenekleri sordum bunu içiç vıchy lıftactıv die bi urun verdi bunu kullanıyorum ama hiç faydasını görmedim 2gün önce muşteri hizmetlerini aradım sordum bu ilacı 35yaş üstü için tavsiye ediyoruz kırışık ve sarkmalar için dedi boşu boşuna almış oldum şimdi bu gözenkeler için bi urun arıyorum artık ne yapcamı şaşırdım lutfen bana yardımcı olun

arkadaşım ben de yüzümdeki gözenekler için yıllardır araştırmadığım şey koymadım ama ''çaresi yok'' malesef.porlar açıldıktan sonra artık geri dönüşü yokmuş.keşke olsa...doktora çıktım çaresi yok dedi.saraçoğluna sordum haşlanmış mısır yiyin dedi..
artık ben de bunlarla yaşamaya alıştırıyorum kendimi..zamanında günlük temizliğini yaptım mı tamamdır ..

oofffooofff ne yapcamı şaşırdım artık hergun aynı karşısında bakılyorum hiç değişmiyo yok olmuyo

oofffooofff ne yapcamı şaşırdım artık hergun aynı karşısında bakılyorum hiç değişmiyo yok olmuyo

malesef arkadaşım değişiklik olsa bile çok kısa süreli.sabah bütün bakımını yaparsın temizlersin arındırırsın herneyse..öğleden akşama kadar suratın ışıl ışıl parlar(yağdan).yani çok üzerine olduğum zamanlarda daha kötü oldu.inan ben de çok araştırdım çok uğraştım çoğu zaman moralim sıfırdı.ama anladım ki çaresi yok alıştım.belki de senin benim kadar bile değildir.boşver napalım...

kızlar yüzü çok temiz tutmak gerekiyo. bende de var aynı dert. yüz temiz tutulmadığında o gözenekler daha da büyüyo. ne kullanıyosanız kullanın yüzünüzü sürekli temizlemelisiniz iyi bi temizleyiciyle

bi de çok takmayın ya takınca her konuda daha kötüye gidiyo. emin olun biz dikkat edioruz bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…