• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Cildimdeki en büyük problem :(((((

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Chipzinblack

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
154
3
16
35
İstanbul
Hrkese merhaba. Benim cildimdeki tek sorunum siyah noktalar. Yaşım 19. T bölgesinde yağlanma var. Birçok kozmeyik ürün kullandım( burun bantları , gülsuyu, tonikler, katranlı sabun...) ve daha birçok aklınıza gelemeyecek şeyleri denedim. Siyah noktalar temizliniyor fakat gözenekler kapanmadıpı için tekrar oluşuyo. Bu soruna kesin bi çözüm bulan vatmı aranzda?:31::31:

Ben hep dermo kozmetik kullanıyordum temizleyici olarak hiçbiride istediğim sonucu vermedi.
Bu forumda okuduğum iki doğal maske bayağı iyi geliyor vaktin varsa dene .
1.kil,mısır unu ,azıcık yüz kremi ve su macun kıvamına gelmiş karışımı yüzüne sürüp kuruyunca ovarak çıkartıp.yüzü soğuk suyla ki ben buzlu suda bekletiorum :) kısa kısa sonrada tonikleme.
2.bir tatlı kaşığı yoğurda bir çay kaşığının ucu ile karbonat KABARTMA TOZU DEĞİL,koyarak yüzü sürme kurumasını bekleyip ovarak çıkarma ardından buzlu su ve tonikleme.
Ciltten cilde farkeder ama ben karbonatlıdan daha çok sonuç aldım bu arada renk farkı için yapmıştım ama siyah noktalara dahada iyi geliyor.
işlem sonrası dışarı çıkacaksan muhakkak güneş kremini sür.Eğer hassasan önce ufak bi noktada dene
buarada cildim yağlıya dönük karma
sevgiler :)

Ben hep dermo kozmetik kullanıyordum temizleyici olarak hiçbiride istediğim sonucu vermedi.
Bu forumda okuduğum iki doğal maske bayağı iyi geliyor vaktin varsa dene .
1.kil,mısır unu ,azıcık yüz kremi ve su macun kıvamına gelmiş karışımı yüzüne sürüp kuruyunca ovarak çıkartıp.yüzü soğuk suyla ki ben buzlu suda bekletiorum :) kısa kısa sonrada tonikleme.
2.bir tatlı kaşığı yoğurda bir çay kaşığının ucu ile karbonat KABARTMA TOZU DEĞİL,koyarak yüzü sürme kurumasını bekleyip ovarak çıkarma ardından buzlu su ve tonikleme.
Ciltten cilde farkeder ama ben karbonatlıdan daha çok sonuç aldım bu arada renk farkı için yapmıştım ama siyah noktalara dahada iyi geliyor.
işlem sonrası dışarı çıkacaksan muhakkak güneş kremini sür.Eğer hassasan önce ufak bi noktada dene
buarada cildim yağlıya dönük karma
sevgiler :)

İkinci maskeyi bugün denemeyi düşünüyorum. Çok teşekkürler. Daha öncede birçok maske denedim fakat burnumda küçücük sivilcelenme oldu. Benmde cildim karma fakat T bölgesinde yağlanma var. Acaba yine sivilce yaparmıki:18:

İkinci maskeyi bugün denemeyi düşünüyorum. Çok teşekkürler. Daha öncede birçok maske denedim fakat burnumda küçücük sivilcelenme oldu. Benmde cildim karma fakat T bölgesinde yağlanma var. Acaba yine sivilce yaparmıki:18:[/QUOTE

Benim banyo sonrası falan burnumda yağlanma olur mesela ona bağlı ufak isilik gibi sivilce çıkar ama bu maskede olmadı.Sanırım cilt derinlemesine temizlendiğinde dengesini bulana kadar biraz daha fazla sebum üretiyor.Temizleyicine toniğine dikkat edersen olmaz diye umuyorum:44:

Back
X