Arkadaşlar cildime cok ozen gösteren biriyim. temizlerim nemlendiririm vs.. ama cildimde son zamanlar anlayamadıgım bir oluşum var. ilk önce kollarımda sonra bacaklarımda oluştu. şimdide yüzümde başladı. pütür pütür... ve hiç gitmiyor. vücudum için kese ve kabak lifi dediler. denedim olmadı. doktora gittim ürederm verdi oda işe yaramadı. ne yapabilirim bir tavsiyesi olan varmı?
daha açık tarif edeyim. sivilce cıkmadan önce ufak bir çıkıntıdır. ucu yoktur ama rahatsız eder. hele cildin kuruysa hafif soyulmalar baş gösterir ucunda. bu tarz ve rahatsız edici boyutta
benim kuzenimin kollarında çok olurdu doktora gitti iki tane ilacı karıştırmışlar ilaç dediğimde krem onu kullanınca geçiyor bırakınca gene çıkıyo onunki güneş yüzünden çıkıyordu hafif bi kızarıklıkda oluyordu tarifine göre öyle birşey canım devlet hastahanesine git bide başka doktorlara gözükmekte yarar var bence özele gittik diye her zaman iyi olmuoyor malesefki :\
benim kuzenimin kollarında çok olurdu doktora gitti iki tane ilacı karıştırmışlar ilaç dediğimde krem onu kullanınca geçiyor bırakınca gene çıkıyo onunki güneş yüzünden çıkıyordu hafif bi kızarıklıkda oluyordu tarifine göre öyle birşey canım devlet hastahanesine git bide başka doktorlara gözükmekte yarar var bence özele gittik diye her zaman iyi olmuoyor malesefki :\