Cildimde oluşan pütür pütür görünüm

bilgexx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
530
16
48
Düzce
Arkadaşlar cildime cok ozen gösteren biriyim. temizlerim nemlendiririm vs.. ama cildimde son zamanlar anlayamadıgım bir oluşum var. ilk önce kollarımda sonra bacaklarımda oluştu. şimdide yüzümde başladı. pütür pütür... ve hiç gitmiyor. vücudum için kese ve kabak lifi dediler. denedim olmadı. doktora gittim ürederm verdi oda işe yaramadı. ne yapabilirim bir tavsiyesi olan varmı?

daha açık tarif edeyim. sivilce cıkmadan önce ufak bir çıkıntıdır. ucu yoktur ama rahatsız eder. hele cildin kuruysa hafif soyulmalar baş gösterir ucunda. bu tarz ve rahatsız edici boyutta

Yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi? Baharat falan :44: Çünkü bazı bünyelerde sivilce gibi pütür pütür dışarı attırıyo baharat falan :44:

sanmıyorum. 4-5 yıldır kollarımda ve bacaklarımda var. yüzümde yeni yeni oluşmaya başladı

geçmiş olsun.sedef egzama vs. gibi bu tür alarji sitrese bağlı cilt hastalıkların belirtilerini araştır istersen netten

özele gittim ürederm verdi, fakat işe yaramadı. belki aynı şikayeti olan biri vardır çaresini bulmuştur diye sormuştum

özele gittim ürederm verdi, fakat işe yaramadı. belki aynı şikayeti olan biri vardır çaresini bulmuştur diye sormuştum
benim kuzenimin kollarında çok olurdu doktora gitti iki tane ilacı karıştırmışlar ilaç dediğimde krem onu kullanınca geçiyor bırakınca gene çıkıyo onunki güneş yüzünden çıkıyordu hafif bi kızarıklıkda oluyordu tarifine göre öyle birşey canım devlet hastahanesine git bide başka doktorlara gözükmekte yarar var bence özele gittik diye her zaman iyi olmuoyor malesefki :\

evet kollarımda hafif kızarıklıkta var. ramazan bi geçsin tekrar gideceğim, sağol canım

Geçmiş olsun
Özelden memnun kalmadıysan iyi bi araştırma hastanesine git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…