Lekeler, Çiller Cildim SOLUK (resimli)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

sutlukahve70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
16
0
beyaz tenliyim ama cildim soluk yani esmere kaçıor biraz ,nasıl desem yani şunun gibi. daha da soluk hafif bugday ve esmere kaciyor diyim
scarlet_johansson.jpg

ama gözlerim kahve, ve kaslarim hafif kalin ama seklinden sikayetci degilim, yasima ragmen dogal bakim yapmaya calışıyorum
ama bakımsız gozukuyorum ve goz alti morluklarımda oldugu icin bakimsiz hasta gibiyim lutfen yardim edin.. :KK43:

Son düzenleme:
doktora gittinmi belki kanında bişiler eksiktir.eğer bişi yoksa.soluk beniz moda millet makyajla beyazlatıyor.tadını çıkar.

Son düzenleme:
alt tonunuz sarı.. o yüzden soluk duruyorsunuzdur. seftali rengi allık ve sarımsı olmayan bır fondotenden baska cıkar yol yok. tabii saç rengisinizi de balkopugu karamel gibi renkler yaparsanız yakısır canlı durur. siyah ve sarıdan kacının

Yani bir artise bakarak senin ten renginin solukluğu röntgensiz ciğer filminin durumunu sormaktan farksızdır!

Lahana turşusu !

ciltte solgunluk kansızlıktan olabilir önce bi doktor kontrolünden geç.eğer normalse herşey, cildini daha canlı gösterecek renklerde saç ve makyaj renkleriyle hatta giysi renkleriyle cildin daha aydınlık görünebilir.kendi fotonu koysaydın gözlerini filan kapatıp daha fazla yardımcı olabilirdik

X