Sivilceli Ciltler Cildim Pürüzsüz Oldu !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Aynı dertten muzdaribiz :) aslında benim yanaklarımda çok nadiren çıkardı sonra ben siyah noktalarımı yoldum sivilceye dönüştü ama onları geçirdim çok şükür. Bi dene derim ters bi etki olursa hemen bırakırsın. Ben internetten doadan sipariş etmiştim ve evet lavanta bildiğimiz keselerin içine filan konan düğünde dernekte dağıtılandan :)

ay çok saol canım :) aynen benim de öyle dediğin gibi yolup sivilceye dönüştürüyorum siyah noktaları :KK70:
tamam denicemm ben aktardan almıştım bendeki yosun sabununu bir deneyeyim bakalım nasıl gelecek tamam bir keseyi de bunun için kullanayım artık :)

ay çok saol canım :) aynen benim de öyle dediğin gibi yolup sivilceye dönüştürüyorum siyah noktaları :KK70:
tamam denicemm ben aktardan almıştım bendeki yosun sabununu bir deneyeyim bakalım nasıl gelecek tamam bir keseyi de bunun için kullanayım artık :)

aktardanda alabilirsin canım eğer yoksa ucuz bişey :)

dün bu tarifi gördü ve sabah koşa koşa saat 10:00 da malzemeleri aldım.
yapmaya başlayacam özellikle şu gözenek sıklaştırma için.
paylaşım için teşekkürler.En Büyük KK

Ben 3 gündür yapıyorum adet döneminden sonra cıkan sivilceler icin. Suan birsey kalmadı, tesekkür ederiz :)

dün bu tarifi gördü ve sabah koşa koşa saat 10:00 da malzemeleri aldım.
yapmaya başlayacam özellikle şu gözenek sıklaştırma için.
paylaşım için teşekkürler.En Büyük KK
gözeneklerim küçüldü yok oldu resmen tavsiye ederim :)
Ben 3 gündür yapıyorum adet döneminden sonra cıkan sivilceler icin. Suan birsey kalmadı, tesekkür ederiz :)

rica ederim :)

french manikürünü de denedim ama tam başarılı olamadım.
hepsi ayrı telden çaldı. bazısı kalın bazısı ince oldu.
ama zamanla.

bu tarif için çok çok teşekkürler hemen yapıcam.:KK16:
sonuçları yazarım.
bizi paylaşımlarından mahrum bırakma:KK20:

french manikürünü de denedim ama tam başarılı olamadım.
hepsi ayrı telden çaldı. bazısı kalın bazısı ince oldu.
ama zamanla.

bu tarif için çok çok teşekkürler hemen yapıcam.:KK16:
sonuçları yazarım.
bizi paylaşımlarından mahrum bırakma:KK20:

Bi kaç kere yapınca düzeltirsin canım elin titremiştir belkide :KK34: bana çok kolay geliyo bu yöntem ojenin kuruma derdi olmasa 10 dk biter :KK52:
Utandırdın beni canım faydalı bişeyler öğrendikçe paylaşıcam inşallah :KK17:

aktardanda alabilirsin canım eğer yoksa ucuz bişey :)

canım bugün denedim sabun herhangi bir kızarmaya ya da tahrişe sebep olmadı ve gerçekten de gözenklerim falan küçüldü yüzüm daha pürüssüz göründü daha ilk denemeden, şok oldum :KK53::KK53:

lavantayı da sürünce bir güzel rahatladı sabunun yarattığı gerginlikten kurtardı, bakalım bir süre kullanıcam sonra yazarım size de hepsi gitti mi diye :)

çok teşekkr ederim paylaşımın içinn :)

Yaa ben bunu denedigimin errtesi gunu burnumda kocaman bir sivilce cikti :KK43: ilk birkac gun sizde de oldu mu boyle birsey?

canım bugün denedim sabun herhangi bir kızarmaya ya da tahrişe sebep olmadı ve gerçekten de gözenklerim falan küçüldü yüzüm daha pürüssüz göründü daha ilk denemeden, şok oldum :KK53::KK53:

lavantayı da sürünce bir güzel rahatladı sabunun yarattığı gerginlikten kurtardı, bakalım bir süre kullanıcam sonra yazarım size de hepsi gitti mi diye :)

çok teşekkr ederim paylaşımın içinn :)
Ne demek canım bende şuan sivilce çıkmıyor bir süre daha kullanıp daha hafif bi ürüne geçerim belki :-)
Yaa ben bunu denedigimin errtesi gunu burnumda kocaman bir sivilce cikti :KK43: ilk birkac gun sizde de oldu mu boyle birsey?
Çıkacağı varmış canım :) Bende öyle bişey olmadı. Normalde yolduğum zaman sivilce olurdu yolmama rağmen kızarıklığı hassasiyeti aldı kuruttu. Sivilceye bunun neden olduğunu snmıyorum ki büyük bi sivilce diyosun, o öyle bir günde çıkacak oluşacak bi olay değil
yaptı cnm, artk yapmıyor..
:) sorun çözüldüyse tamamdır

lavanta suyunu kullanıyorum ama yosun sabunu alsammı diye düşünüyorum :KK70: bende sivilceler var ama daha çok sivilcelerin lekeleri var acaba onlardada etkili mi? cildim kuru-yağlı karma yani garip biraz :KK70:

Gül suyunu tavsiye ediyorum uyumadan önce makyajını temizledikten sonra gülsuyuyla masaj yapınca yüzüne cidden çok iyi geliyor denemelisin bence :)

benim yuzumde cok yağlı çok sinir oluyorum sivilce de yapıyor tavsiyeni deneyeceğim inşallah iyi gelir :21:

bende denicem ergenlik ne kalmadı bu ne sivilcesi ya :KK43: ilaçları da kullanmak istemiyorum. avene işe yaradı bende ama bitti çok pahalı seti de :KK43: kızlar bu yosun sabununu nereden aldınız herhangi bi marka değildir galiba di mi çünkü doğal sabun die bi yığın ürün satılıyor...her aktara da güven olmuyo...
ama bakın nette ne buldum arkadaşımızın tarifini bi sabunda birleştirmişler..link yasak sadece tanıtımını paylaşsam sorun olmaz galiba .pahalı geldi bana...siz kaça aldınız sabunları...

Yağlanma ve siyah noktaları arındırıcı maskemiz. Deniz yosunları kara bitkilerine göre yirmi kat daka fazla mineral ve vitamin içerirler, aynı zamanda bitkisel protein yüklüdürler ve cildi besleyip, yumuşatıp nemlendirirler. Agar agar deniz yosununun beraberinde, yumuşatıcı badem yağı, dengeleyici lavanta yağı ve kaolin ve Fullers Earth çamurlarının gözeneklerin içinde bile derin temizlik etkileriyle,öğütülmüş badem kabuklarının yumuşak peelingi bu her cilde uygun, nazik, arındırıcı, besleyici, nemlendirici maskeyi gerçekten vazgeçilmez yapıyor.

sabun olarak ımex kullanıyorum ayrıca eczaneden hazırlanmıs bır leke kremım var onu kullanıyorum haftada 2 kerede kıl mskesı yapıyorum yarında lavanta alıp hemen denıcem cnm..umarım faydalı olur:21:soyletatlı tatlı anlatılan ve ucuz olan tarıflere bayılıyorum:KK16:

bende denicem ergenlik ne kalmadı bu ne sivilcesi ya :KK43: ilaçları da kullanmak istemiyorum. avene işe yaradı bende ama bitti çok pahalı seti de :KK43: kızlar bu yosun sabununu nereden aldınız herhangi bi marka değildir galiba di mi çünkü doğal sabun die bi yığın ürün satılıyor...her aktara da güven olmuyo...
ama bakın nette ne buldum arkadaşımızın tarifini bi sabunda birleştirmişler..link yasak sadece tanıtımını paylaşsam sorun olmaz galiba .pahalı geldi bana...siz kaça aldınız sabunları...

Yağlanma ve siyah noktaları arındırıcı maskemiz. Deniz yosunları kara bitkilerine göre yirmi kat daka fazla mineral ve vitamin içerirler, aynı zamanda bitkisel protein yüklüdürler ve cildi besleyip, yumuşatıp nemlendirirler. Agar agar deniz yosununun beraberinde, yumuşatıcı badem yağı, dengeleyici lavanta yağı ve kaolin ve Fullers Earth çamurlarının gözeneklerin içinde bile derin temizlik etkileriyle,öğütülmüş badem kabuklarının yumuşak peelingi bu her cilde uygun, nazik, arındırıcı, besleyici, nemlendirici maskeyi gerçekten vazgeçilmez yapıyor.
Canım ben internetten 2 buçuk liraya aldım doa diye bi markadan. Diğer markalar konusunda fikrim ,bilgim yok. Çok para veririm diyosan eğer sana tavsiyem eczane ürünlerini al. Benim cildimde çok ciddi bi problem yoktu. Yani ağır, ağrılı sivilcelerim yoktu onuda belirteyim :)
sabun olarak ımex kullanıyorum ayrıca eczaneden hazırlanmıs bır leke kremım var onu kullanıyorum haftada 2 kerede kıl mskesı yapıyorum yarında lavanta alıp hemen denıcem cnm..umarım faydalı olur:21:soyletatlı tatlı anlatılan ve ucuz olan tarıflere bayılıyorum:KK16:

:) ay teşekkür ederim canım benim medikal bi sorun olmadıkça 100-200 lira vermeye gerek yok bence hem öğrenciyiz bi bütçemiz var :KK70:

merhabalar canımm
dediğin gibi yosun sabunu aldım.. lavanta aldım ama ben ikidebir kaynatmamak için 3 çay bard. suda kaynattım. tonik şişeme koydum. her sabah ve akşam yüzümü sabunla yıkayıp lavanta suyuyla tonikliyorum. şimdilik güzel. ama kullandıktan 1,2 gün sonra sağ yanagımda 2,3 tane iltihaplı ve ellediğimde canımı yakan bi sivilce çıktı. o bi geçse çok iyi olacak:18:

X