Maske Tarifleri cildim kupkuru oluyor..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar cilt tipim normal şusıralar otacı defneli sabunu kullanıyorum alın bölgesinde deri altı sivilceleri oluyor onlara iyi geliyo pürüzsüz yapıyo ama sonra gerginleşiyo kuruyo arada zeytinyağı ve ceviz yağı sürüyorum yüzüme bakım fln yapıyorum yani nemlendirici flnda kullanıyorum ama nerde sorun var bilmiyorum kuruluk geçmiyo egzama çıktı galiba hava şartlarıda azdırdı alerjileri göz kapaklarımdada kabuklanma var kaşımın orda kabuk kabuk sanki bişi uygulamıyorum gbi yüzüme ne yapmam lazım egzamayada ne iyi gelir yardımınızı bekliyorum ..:26::16:

Son düzenleme:
dermotoloğa git canım...onun verdiği dermo kozmetik ürünlerini kullan...defne sabunu çok kurutur cildini

nemlendirir temizler fln diyodu pürüzsüz yapıyo o tamam da kuruyo çok o nolcak işte =))

belki de ben yanlış uyguluyorum çnkü hava değişimi zamanlarında oluyo daha çok böle değildi herzmn önerebileceğiniz güzel bi nemlendirici fln varmı yada başka bi formül :26::27:

benimde cilt tipim kuru.bende kil maskesi yapiodum yuzum cok kotu oldu.yandi kurudu gerginlesti falan.biraktim artik yuzume birsey surmuyorum.bi de hergun cilt temizleme jeliyle yikiodum.yuzumun yag dengesini bozdu sanirim:))bepanten plus kullaniyorum bir haftadir.ve yuzumu sadece suyla yikiorum baya baya duzeldi.

bu ciltlere de yaranılmıyo yani o kdr bakım yapıyoruz kuruyo =)) bebak acı badem sütünü kullanan varmı hiç nemlendiricisini fln yada arko nem serisinden bi fikri olan varmı

kızlarrr aranızda kayısı kremi fln kullanan varmı bikaç markada gördüm gutto oxigen vs..

Son düzenleme:
kızlar bepantene krem için sivilcelerinizden kurtulun fln diyodu aldım kaçgündür sürüyorum sivilceler aynı duruyo ne işe yarıyo bu bepantene :D alın bölgemde bide çenede az çıkıyo ztn onları bile geçirmedi bilsem almazdım..:27:

Back
X