Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kızlar cilt tipim normal şusıralar otacı defneli sabunu kullanıyorum alın bölgesinde deri altı sivilceleri oluyor onlara iyi geliyo pürüzsüz yapıyo ama sonra gerginleşiyo kuruyo arada zeytinyağı ve ceviz yağı sürüyorum yüzüme bakım fln yapıyorum yani nemlendirici flnda kullanıyorum ama nerde sorun var bilmiyorum kuruluk geçmiyo egzama çıktı galiba hava şartlarıda azdırdı alerjileri göz kapaklarımdada kabuklanma var kaşımın orda kabuk kabuk sanki bişi uygulamıyorum gbi yüzüme ne yapmam lazım egzamayada ne iyi gelir yardımınızı bekliyorum ..:26:
belki de ben yanlış uyguluyorum çnkü hava değişimi zamanlarında oluyo daha çok böle değildi herzmn önerebileceğiniz güzel bi nemlendirici fln varmı yada başka bi formül :26:
bu ciltlere de yaranılmıyo yani o kdr bakım yapıyoruz kuruyo =)) bebak acı badem sütünü kullanan varmı hiç nemlendiricisini fln yada arko nem serisinden bi fikri olan varmı
kızlar bepantene krem için sivilcelerinizden kurtulun fln diyodu aldım kaçgündür sürüyorum sivilceler aynı duruyo ne işe yarıyo bu bepantene alın bölgemde bide çenede az çıkıyo ztn onları bile geçirmedi bilsem almazdım..