Cildi aşırı yumuşak olan var mı?

Berna_64

çekip gitmek gerek bazen
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
499
433
Benim gibi olan varsa dertleşelim
Canımı sıkmaya başladı iyice kızlar bu durum

Yani bi insan eli ayağı tüm vücudu böyle olabilir mi ya..
Çok erken yaşlancam sanırım,
22 yaşındayım bir de..
Ama spor filan sıkılaşma vs değil doğuştan böyle pamuk gibiyim ama canımı sıkıyor sımsıkı insanları görünce içim gidiyor..

Genetik şekerim, yapacak bişey yok. Cildine iyi bakarsan yaşlanmazsın.
Anacığım geldi 68 yaşıa, yumuş yumuş bir hatundur ama 3-5 kırışığı var sadece.

valla beterin beteri var ben de taş gibi sıkıyım etim elime bile gelmiyo azcık kilo alsam çat çat çatlıyorum kremlerle yıkanıyorum şükret bacım en azından çatlama korkun yok

valla beterin beteri var ben de taş gibi sıkıyım etim elime bile gelmiyo azcık kilo alsam çat çat çatlıyorum kremlerle yıkanıyorum şükret bacım en azından çatlama korkun yok
100 kilo alsam çatlamam o derece esnek. Vıcık vıcık da denebilir....

Ben varım. :/

100 kilo alsam çatlamam o derece esnek. Vıcık vıcık da denebilir....
keşke ben de senın gibi olsam inan çatlak daha kötü dövme ile kapattım göbeğim deki çatlağı , dövmeden nefret ederim ama daha estetik duruyor en azından boşver takma belki spor yapsan az çok düzelirsin, dert etme.

Cilt yumuşaklığı bambaşka, bahsettiğin şey bambaşka. Cilt dediğimiz şey yalnızca üstteki deridir. Senin sorunun cilt yumuşaklığı değil kas yoğunluğunun az olmasına bağlı olarak gevşeklik. Spor yaparsan sıkılaşırsın.

Evet doğru ben de tam isim bulamayınca öyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…