Genetik şekerim, yapacak bişey yok. Cildine iyi bakarsan yaşlanmazsın.Benim gibi olan varsa dertleşelim
Canımı sıkmaya başladı iyice kızlar bu durum
Yani bi insan eli ayağı tüm vücudu böyle olabilir mi ya..
Çok erken yaşlancam sanırım,
22 yaşındayım bir de..
Ama spor filan sıkılaşma vs değil doğuştan böyle pamuk gibiyim ama canımı sıkıyor sımsıkı insanları görünce içim gidiyor..
Hadi ya. Sevindim bunu duyduğumaGenetik şekerim, yapacak bişey yok. Cildine iyi bakarsan yaşlanmazsın.
Anacığım geldi 68 yaşıa, yumuş yumuş bir hatundur ama 3-5 kırışığı var sadece.
100 kilo alsam çatlamam o derece esnek. Vıcık vıcık da denebilir....valla beterin beteri var ben de taş gibi sıkıyım etim elime bile gelmiyo azcık kilo alsam çat çat çatlıyorum kremlerle yıkanıyorum şükret bacım en azından çatlama korkun yok
Ben varım. :/Benim gibi olan varsa dertleşelim
Canımı sıkmaya başladı iyice kızlar bu durum
Yani bi insan eli ayağı tüm vücudu böyle olabilir mi ya..
Çok erken yaşlancam sanırım,
22 yaşındayım bir de..
Ama spor filan sıkılaşma vs değil doğuştan böyle pamuk gibiyim ama canımı sıkıyor sımsıkı insanları görünce içim gidiyor..
keşke ben de senın gibi olsam inan çatlak daha kötü dövme ile kapattım göbeğim deki çatlağı , dövmeden nefret ederim ama daha estetik duruyor en azından boşver takma belki spor yapsan az çok düzelirsin, dert etme.100 kilo alsam çatlamam o derece esnek. Vıcık vıcık da denebilir....
Nolcak bizim halimiz yaBen varım. :/
Nolcak bizim halimiz ya
Doğru bi yerden başlamak lazımGerçi egzersizlerle kollarım ve bacaklarımda azda olsa sıkılaşma oldu. Callaneticsle istersen dene...
Link burada...Doğru bi yerden başlamak lazım
Evet doğru ben de tam isim bulamayınca öyle dedim.Cilt yumuşaklığı bambaşka, bahsettiğin şey bambaşka. Cilt dediğimiz şey yalnızca üstteki deridir. Senin sorunun cilt yumuşaklığı değil kas yoğunluğunun az olmasına bağlı olarak gevşeklik. Spor yaparsan sıkılaşırsın.