Cilt Bakımı Ürünleri Cilde yepyeni bir görünüm kazandıran maske!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Maske İçin Malzemeler : 1 yemek kaşığı nar ekşisi, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 yemek kaşığı karbonat

malzemeleri koyduktan sonra birbiriyle bütünleşene kadar karıştırıyoruz. daha sonra suratımızın her kısmına sürüyoruz. bu maskeyi haberlerde duymuştum. birebir yüzü gençleştirip, yumuşatıyor, cilde yepyeni bir görünüm kazandırıyor. ben bu sabah denedim. cidden burnumdaki siyah noktalar tamamen yok oldu. bütün bayanlara tavsiye ediyorumm :)
canım 1 kere denemendemi bukadar etki etti..

Aslında herkeste ilk andan itibaren etki etmeyebilir bikaç kullanımdan sonra netleşir diye düşünüyorum sabırlı olmak lazım güzel olmak zor iş :KK1:

Aslında herkeste ilk andan itibaren etki etmeyebilir bikaç kullanımdan sonra netleşir diye düşünüyorum sabırlı olmak lazım güzel olmak zor iş :KK1:

katılıyoruum sana. herkesin cilt yapısı farklı :) pes etmemek lazımmm. kanıtlanmış bi maske umarım herkesin işine yarar :KK61::KK61::KK61::KK61:

Ama benim zamanım yokkiğğğ:KK43:
Yatcaz kakcaz,yatcaz kakcaaz sevdiceğim geleceekk :KK69::KK76::KK31::KK31:
Şu siyah noktalar gitmelileeerr:KK14:

Ama benim zamanım yokkiğğğ:KK43:
Yatcaz kakcaz,yatcaz kakcaaz sevdiceğim geleceekk :KK69::KK76::KK31::KK31:
Şu siyah noktalar gitmelileeerr:KK14:

canım benim yaaaa :KK70:
inşallahhhh faydasını görürsün. eğer göremezsen gideceğin güne kadar suratını temiz tut. yıka tonikle temizle :KK43:

canım benim yaaaa :KK70:
inşallahhhh faydasını görürsün. eğer göremezsen gideceğin güne kadar suratını temiz tut. yıka tonikle temizle :KK43:
:)
Temizliyorum canım sürekli temizliyorum yine kk'den bi formül buldum tonik olarak onu kullanıyorum sürekli . Ama az kaldı ya böyle daha bi inceler oldum suratımı :97::KK61:

tustuyy yıka artık uykum geldi çıkamıyorum yahu meraktan:KK1:

Annemi yıkamaya gönderdim sonuç kötü olursa yıkamıyacağım:KK53: böyle daha bi dikkat çekecek gibiyim sanki,kabarık falan, farklı hani :KK37::KK37:
Canım 5 dakika sonra yıkayacağım :KK61:

X