Cilt Bakımı Ürünleri cilde hafif beyazlik veren güneş kremi tavsiyesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.453
2.918
Ben bugday tenliyim ama surunce biraz daha cilt rengimi acacak bir güneş kremi istiyorum. Bir güneş kremi almıştım markasi Avene ama cok beyaz yapiyor surunce cunku fondoten etkiliymis.Bence o beyaz ciltlere uygun. Bugday tene uygun hafiften pembelik beyazlik veren bir güneş kremi önerisi istiyorum arkadaslar. Simdiden teşekkür ederim

istediğin etkiyi sadece güneş kremiyle elde edemezsin.Şöyle yapmalısın , mesela
ShiseidoExpert Sun Aging Protection SPF 30 bu beyaz ve kolay emilen güneş kreminin üstüne,kendi cilt tonundan bir açık renk fondöteni karıştırırsan ,istediğin sonuca ulaşırsın.

ben yillardir sebamed kullaniyorum.aradiginiz ozellik beyazlik etkisiyse sizin icin de uygun bi urun bence

istediğin etkiyi sadece güneş kremiyle elde edemezsin.Şöyle yapmalısın , mesela
ShiseidoExpert Sun Aging Protection SPF 30 bu beyaz ve kolay emilen güneş kreminin üstüne,kendi cilt tonundan bir açık renk fondöteni karıştırırsan ,istediğin sonuca ulaşırsın.

Ben fondoten kullanamiyorum bu yüzden güneş kremi tavsiyesi istemiştim sadece. Ismini yazdiginiz krem nasıl?

Ben fondoten kullanamiyorum bu yüzden güneş kremi tavsiyesi istemiştim sadece. Ismini yazdiginiz krem nasıl?
kesinlikle dışarda tester ı denemeden almayın.Ayrıca ben sizin istediğiniz tarz renkli güneş kremi hiç görmedim.Hani dior un,chanel in su bazlı fondötenleri var hemde güneş korumalı spf 15 falan,cilde nefes aldırıyor,ama renkli ya da mat beyaz olmayan bi güneş kremi yok maalesef.Acaba bb ya da cc kremle karıştırsanızda mı güneş kremini bir deneseniz

kesinlikle dışarda tester ı denemeden almayın.Ayrıca ben sizin istediğiniz tarz renkli güneş kremi hiç görmedim.Hani dior un,chanel in su bazlı fondötenleri var hemde güneş korumalı spf 15 falan,cilde nefes aldırıyor,ama renkli ya da mat beyaz olmayan bi güneş kremi yok maalesef.Acaba bb ya da cc kremle karıştırsanızda mı güneş kremini bir deneseniz

Olabilir. Marka oneriniz var mi bb ve cc de ?

Olabilir. Marka oneriniz var mi bb ve cc de ?
cildiniz hassassa clinique bb ya da cc kremi öneririm ama yine söylüyorum mutlaka dışarda testerını yüzünüzde deneyin, eve gelinceye kadar bi bakın cildinizde kabarma ya da kızarıklık yapıyormu,sonra alın .bazen en pahalı markalar cilde yaramıyorken ucuz dediğimiz kremler çok iyi gelebiliyor

Sebamedi biliyorum yalnız sivilce yapıyor diye duydum. Cok beyazlatmiyor dimi?

asiri bi beyazlik degil, sirdan bi bb kremin olusturacagi bi beyazliktan bahsediyorum.
sizin cilt tipinize uyup uymayacagini bilemem ama ben kuru bi cilde sahibim, 8 yildir kullaniyorum simdiye kadr hic sivilcelenme yapmadi

OUOTE="mattika, post: 42699781, member: 223491"]Solante derim[/QUOTE]

Onu kullanıyorum lekeli ciltler için olanını. Cok parlama yapıyor ve beyazlik etkisi yok

Canim sana este lauder in fondoten etkili koruyucu kremini tavsiye ederim
Kesinlikle beyaz durmuyor
Bb krem gibi dusun puruzsuz bir goruntu olusturuyor
Hatta suan tekin acar da indirim de olmasi lazim
Ben ustune bildigin kapaticili likitli makyaj yapiyorum cok dogal duruyor

Ben bugday tenliyim ama surunce biraz daha cilt rengimi acacak bir güneş kremi istiyorum. Bir güneş kremi almıştım markasi Avene ama cok beyaz yapiyor surunce cunku fondoten etkiliymis.Bence o beyaz ciltlere uygun. Bugday tene uygun hafiften pembelik beyazlik veren bir güneş kremi önerisi istiyorum arkadaslar. Simdiden teşekkür ederim
10 seneyi askin zamandir yuksek faktorlu gunes kremi (nerdeyse her markayi denedim) kullaniyorum (yaz-kis).
Ancak krem seklinde olanlarin uygulamasini begenmedigim ve boynuma da kullandigim icin spray olanlari tercih ediyorum.
Sebamed oldukca yagli bir krem onermem.
Roc un 30 faktorluk olan turunculu beyazli olan ilk urunleri guzeldi sonradan icerik degistirdiler (5 yildir kullanmadim)
La Roche Posay ve Clarins Spray Solaire 50 faktorluk olanlarini son 2-3 yildir kullaniyorum gayet memnunum.
Yuzume fondoten falan hic kullanmam bunlar yetiyor yuze canlilik, parlaklik ve fondoton etkisi veriyor ama icinde yok, tavsiye edebilecegim kaliteli urunler (tr de var olup olmadiklarini bilmiyorum). umarim fayda saglarsiniz.

10 seneyi askin zamandir yuksek faktorlu gunes kremi (nerdeyse her markayi denedim) kullaniyorum (yaz-kis).
Ancak krem seklinde olanlarin uygulamasini begenmedigim ve boynuma da kullandigim icin spray olanlari tercih ediyorum.
Sebamed oldukca yagli bir krem onermem.
Roc un 30 faktorluk olan turunculu beyazli olan ilk urunleri guzeldi sonradan icerik degistirdiler (5 yildir kullanmadim)
La Roche Posay ve Clarins Spray Solaire 50 faktorluk olanlarini son 2-3 yildir kullaniyorum gayet memnunum.
Yuzume fondoten falan hic kullanmam bunlar yetiyor yuze canlilik, parlaklik ve fondoton etkisi veriyor ama icinde yok, tavsiye edebilecegim kaliteli urunler (tr de var olup olmadiklarini bilmiyorum). umarim fayda saglarsiniz.

Sprey yagli durmaz mi? Yazdiginz markalarin hangi ürünleri ayrıntılı yazabilir misiniz?

Canim sana este lauder in fondoten etkili koruyucu kremini tavsiye ederim
Kesinlikle beyaz durmuyor
Bb krem gibi dusun puruzsuz bir goruntu olusturuyor
Hatta suan tekin acar da indirim de olmasi lazim
Ben ustune bildigin kapaticili likitli makyaj yapiyorum cok dogal duruyor

Aractiricam teşekkür ederim. Markanin hangi ürünü tam adini yazar misiniz?

Sprey yagli durmaz mi? Yazdiginz markalarin hangi ürünleri ayrıntılı yazabilir misiniz?
Benim cildim yagli olmasina ragmen yagli hissi yok,
Clarins paris 50+ uvb/uva Sun Care Milk-Lotion Spray ben 150 ml olanini kullaniyorum.
Bundan once kullandigim urunde La Roche Posay Anthelios XL LSF 50+ (200ml) idi.

X