• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cil fikre ihtiyacm var..

seyda_66

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.245
44
683
selam kizlar fikirlerinize ihdiyacam var her ay azimda af cikar ve doktora giderim ilac kullanirim gecer ama farkina vardim her ay regil olurkan basliyor bitiminde azimdaki yaralar iyilesiyor bu konu hakkinda bilgisi olandan yardim istiyorum neden oluyor suanda karnim agriyor felaketim yani anliyacanizzzsenağlama

Benim de aftlarım regl dönemlerimde daha çok çıkar. Bu sanırım vücudun direnç kaybetmesinden kaynaklanıyor. Ancak çok sıcak ya da çok soğuk yiyecekler, yanlışlıkla o bölgeyi ısırma, renkli diş macunu kullanımı da aft oluşumunu tetikliyor.

Benim de aftlarım regl dönemlerimde daha çok çıkar. Bu sanırım vücudun direnç kaybetmesinden kaynaklanıyor. Ancak çok sıcak ya da çok soğuk yiyecekler, yanlışlıkla o bölgeyi ısırma, renkli diş macunu kullanımı da aft oluşumunu tetikliyor.

tesekür edrim kizlar cok sag olun ya bende cok sicak veya soguk icemem dislerimi düzenli fircalarim ama dis macunu hic aklima gelmemisti bak inanin cok isime yarar fikirleriniz cünkü her ay bu olayi yasamak bende cok piskolojimide bozuyor her ay ayni karin agrisi agizda yara sanki azima bakmiyormusum gibi geliyor düzenli firkalarim dis doktorna 6 ayda bir giderim ama ne oldu gene af cikti bazilarina soruyorum senelerce doktora gitmiyorlar ben bakiyorum böyle bakmasam nasil olur diye düsünüyorum

diş macunu bölümüne katılıyorum
bu çok naneli ve ağızda acımsı tat bırakan macunlar
aft oluşumuna neden oluyor.

kizlar doktora gittim azimdaki aflar astim hastasi oldugum icin kortizon kullaniyorum ondanmis yaaaaaaa hic aklima gelmiyecek seyden oldu yaaaaa

kizlar doktora gittim azimdaki aflar astim hastasi oldugum icin kortizon kullaniyorum ondanmis yaaaaaaa hic aklima gelmiyecek seyden oldu yaaaaa

geçmiş olsun aft pek çok şeyden kaynaklanabiliyor.
sen nedenini bulmuşsun işin daha kolay.
macun meselesine gelince ben ipananın klasik tat olanını kullanıyorum.
diğerlerini kullandığımda aft oluşuyor.

evet ağızda yara çıkmasının en başlkıca nedeni bağışıklık sisteminin zayıflamasıdır. regl dönemlerinde demki böyle bir sorun yaşıyosun ama neden regl dönemi işte bu aklıma takıldı bu konuda bir hekime danışman en sağlıklısı sanırım

Back