Cikolatali Parfüm Yapmak Istiyorum !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi villa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

villa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
11
0
86
48
İstanbul
Sevgili Hanımlar, Çikolata kokulu parfüm yapmak istiyorum. Çikolata esansını aldım. Önce sadece esansı sürdüm biraz ağır oldu. Saf alkolle karıştırmak falan gerekiyormuş diye bir yerlerde okumuştum. hatırladığım kadarını denedim ama o da iğrenç bir şey oldu. ... Eğer evde parfümün nasıl yapıldığını bilen varsa tarifini yazmasını rica edeceğim. Sevgiler....

villa neden evde parfüm yapmak istediğini anlayamadım...ekonomik olsun diye mi yoksa becerilerini sınamak için mi ?
umarım tariflerini bulur ve başarılı olursun...

canım açık parfümün içinde sayısız ürün var ama illaki ben evde yapacagım dersen esansın içine alkolün yanında saf su denen bir şey var onu katman gerekiyor çalkaladıktan sonrada bir dene haber ver tamam mı kuzum kolay gelsin

Ben bir yerde okudum sıcak suyu soğuyana kadar bekletip alkol koyman gerekiyor ve esanslarını

zaranın çikolata kokulu bir parfümü var ben denemiştim kokusu çok hoşuma gitmişti fiyatıda uygun yanlış hatırlamıyorsam 29 liraydı
evde uğraşmaktansa onu deneyebilirsn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…