Bisküvi - Kurabiye Tarifi Çikolatalı çatlak kurabiye (sponsorum 2012 kasım anneleri:)

Rica ederimOldu mu canım

Ellerinize emeğinize sağlık. Yarılmada başarılar.

ooo iyiymiş.. o zaman tarifin ismini "memnuniyet garantili çatlak kurabiyeler" olarak değiştiriyorum :))))
Kesinlikle lezzet garantili diyebilirim
Yalniz neden oldugunu cozemedigimiz kabarmadan yayilma oldu bikac arkadasimda bunuda belirteyim, denemek isteyen bana baglanabilir

Ellerinize sağlık harika görünüyor

Ellerine sağlık başarılar dilerim

Canım öncelikle ellerine sağlık galiba bir sorun var ben biraz baktım ama tabletle url alamıyorum durumu bildirdim tatlım şimdi ilgilenir Nevreste yarışmada bol şanslar

Ellerine emeğine sağlık :) herşey çok güzel gözüküyor :) yarışmada başarılar tatlım :)

Sunum harika ellerine emeğine sağlık.başarılar

Ellerinize emeğinize sağlık. Yarılmada başarılar.
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar

Kesinlikle lezzet garantili diyebilirim
Yalniz neden oldugunu cozemedigimiz kabarmadan yayilma oldu bikac arkadasimda bunuda belirteyim, denemek isteyen bana baglanabilir

ona da ben yardımcı olayım ;
içine eklenen yarım bardak tozşeker makinadan geçirilerek inceltilmiş ya da hazır pudra şekeri olmalı
un sizin de belirttiğiniz gibi elenmeden konmamalı
hamur dolaptan çıkarıldıktan sonra fazla bekletilmeden şekil verilip fırına konmalı

bunlara dikkat edilirse yayılma olmayacaktır

başarılar

2012 kasim annesi olarak başarılar diliyorum canim arkadaşım Her zamanki gibi harika görünüyor

cnm arkadaşım bir kasım annesi olarak arkandayım:) başarılar dilerim ...

Evet Kasım Annesi hamarat hatun başarılar inşallah :)

Tesekkur ederım puf noktaları ıcın:)
Tamamdır o zaman yapmak ısteyenler bunlarıda goz onunde bulundursunlar dıyelım:)

bu tarifin de olması gerekirdi
elinize sağlık bu kurabiyeyi çok severim
başarılar diliyorum

ÇOKKK güzellerrr ayy nasıl canım çekti şimdi başarılarrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…