Çikolatadan Yapılan Otel

süpermiş hepsi yemelik bi günlüğüne kalsam orda ertesi güne oda falan kalmaz herhalde kaydirigubbakcemile3

zaten canım tatlı istiyor... şömineden başlasam mi ki yemeye..... delikafadulden -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

süpermiş hepsi yemelik bi günlüğüne kalsam orda ertesi güne oda falan kalmaz herhalde kaydirigubbakcemile3

zaten canım tatlı istiyor... şömineden başlasam mi ki yemeye..... delikafadulden -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

orda oda bırakmıycaam
sırnaşık şey sırnaşık şey yola çıktım bileeee

Demekli tüm kadınlar çikolata ya hayır diyemiyor....tek değilmişim. fotoları çektikten sonra ben hepsini yedim zaten. size kalmadı ki......:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

ben bu otelde kalsam otel diye bişey kalmazdı zaten.benim gibi çikolata hastası biri için çoooookkk tehlikeli cokacimcoook

ay sağol cnm ya zahmet oldu sanada:) birileri gelmeden hemen yemem lazım:) cokacimcoook

teşekkürler

bi tane ondan bi tane bundan tadına bakayım derken otelde falan kalmaz ortada ya kaydirigubbakcemile3

cok sevmem cukulatayi ama icim gitii yacokacimcoook

açık büfe çikolata heheheheheh seç beğen ye

bi tane ondan bi tane bundan tadına bakayım derken otelde falan kalmaz ortada ya kaydirigubbakcemile3

ben bu otelde kalsam odam dımdızlak kalır heral:)

biraz önce annemin puding teklifini geri çevirmiştim ki, bu topicle karşılaştım cokacimcoook Şeyy, anneciiim... :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…