markası neymiş gerçi bunun markayla pek alakası yok bana en tanınmış marganın krakerinin içinden fare bokları çıktı.. aynısını banada yaptılar koli hediye getirdiler ve özürlerr..
Fare pisliği mi ? nasıl anladınız ki farenin pisliği olduğunu ? Ama sakın marka vermeyin banlanırsınız .. Biliyorsunuz marka kötülemek iyi değil kk ' da :)markası neymiş gerçi bunun markayla pek alakası yok bana en tanınmış marganın krakerinin içinden fare bokları çıktı.. aynısını banada yaptılar koli hediye getirdiler ve özürlerr..
Canım marka söylemek pek uygun değil sanırım .. Banlanırlar eğer bir markayı vs şeyleri kötülerse .. Özel mesajdan sor istersen bayana ?Hangi markaydı ?
Evet yaa marka ne ? kalitesiz bir çikolataya benziyor .. Of şuan çikolatadan tiksindim
Canım marka söylemek pek uygun değil sanırım .. Banlanırlar eğer bir markayı vs şeyleri kötülerse .. Özel mesajdan sor istersen bayana ?
biliyorum canım ama tanınmış bir marka geldiler mamülü aldılar ve bilgi verdiler ve özür dilediler .. evet fare pisliği çıktı.. ve ben halen o karakeri alamam veçikolatalarınıda..Fare pisliği mi ? nasıl anladınız ki farenin pisliği olduğunu ? Ama sakın marka vermeyin banlanırsınız .. Biliyorsunuz marka kötülemek iyi değil kk ' da :)
Ayy inanamıyorum yaa . Peki bilerek mi koymuşlar ?biliyorum canım ama tanınmış bir marka geldiler mamülü aldılar ve bilgi verdiler ve özür dilediler .. evet fare pisliği çıktı.. ve ben halen o karakeri alamam veçikolatalarınıda..
hangi marka özelden yazar mısınız rica etsem??markası neymiş gerçi bunun markayla pek alakası yok bana en tanınmış marganın krakerinin içinden fare bokları çıktı.. aynısını banada yaptılar koli hediye getirdiler ve özürlerr..
Şaka gibi...zür maksatlı bana 5 paket çikolata getirmişler