- 14 Kasım 2021
- 667
- 534
- 34
- Konu Sahibi Hayatiminanlami3
Kızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum artık aranızda buna benzer bişey yaşayan varmı? Yada psikolog,psikiyatr ne biliyim sebebi bu diyecek biri çıkarmi diye soruyorum,geçen bir arkadaşım psikolaga gitmiş işte sorunlarindan bahsetmiş falan oda geçmişiyle ilgili sorular sormuş tabi detayini vermiyor ama bazı alışkanlıklarının sebebini bulmuş gibi falan,şimdi düşündüm biraz ve araştırdım ben 20 belki 22 yıldır hastada olsam,diyettede olsam hatta kusmaktan bitap bile düşsem günde 4-5 çikolata yerim yani kahvaltı yapmam ama onu yerim arkadasima acaba ben niye böyleyim ya falan diye söyledim bı düşün bunca yıldır neyin eksikliğini yaşıyorsun dedi?? Ve düşündüm tabi hatta inanmazsınız okadar umursamamisimki kardeşimi arayıp babamın olduğu tarihi sordum çünkü bitek bu kadar sene aralığı ona denk geliyordu ve benim bu çikolata sevdam babamın ölümüne tekabül ediyor farkettim ama düşünüyorum benim hiç umrumda olmamıştı ölumu ( malesef) çok sonradan aglamisimdir babam için yani sevgi eksikliği görmedim çünkü sevgisini belli etmezdi(sebebini çok sonradan öğrendim) yani bir isteğimi almasının eksikliğinde değil çünkü hiç olmadı böyle birseyki eksikligini yasiyayim,düşünüp duruyorum acaba neden neyin yokluguki bu ben kendimi durduramiyorum,sizce neden? Umarım anlatabilmisimdir derdimi