CadiKelebek Çok şükür Seni bana veren Rabbime ... Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2013 3.268 918 23 Nisan 2015 Konu Sahibi CadiKelebek #1 ÇİKOLATA SOSLU CUPTA İRMİK TATLISI 4 kişiliktir Malzemeler İrmik tatlısı için: •8 çorba kaşığı irmik •1 paket vanilya •4 bardak süt •1 bardak toz şeker Sosu: •Yarım paket hazır çikolata sosu •1 su bardağı süt Üzeri için: Ben hidistan cevizi ve fındık kullandım siz dilediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz Yapılışı: İrmik için tüm malzemeleri koyulaşncaya kadar karştrdım. Fokurdamaya başlayınca altını kapatıp servis edeceğim cuplara eşit miktarda koydum. Sosu bir tavada pişirip hazrladım. Tatlımızın üzerine döktüm Süs malzemelerimle de süsleyince işte tatlıım Yapan yiyen herkese afiyet olsun arkadaşlaar ;-)
ÇİKOLATA SOSLU CUPTA İRMİK TATLISI 4 kişiliktir Malzemeler İrmik tatlısı için: •8 çorba kaşığı irmik •1 paket vanilya •4 bardak süt •1 bardak toz şeker Sosu: •Yarım paket hazır çikolata sosu •1 su bardağı süt Üzeri için: Ben hidistan cevizi ve fındık kullandım siz dilediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz Yapılışı: İrmik için tüm malzemeleri koyulaşncaya kadar karştrdım. Fokurdamaya başlayınca altını kapatıp servis edeceğim cuplara eşit miktarda koydum. Sosu bir tavada pişirip hazrladım. Tatlımızın üzerine döktüm Süs malzemelerimle de süsleyince işte tatlıım Yapan yiyen herkese afiyet olsun arkadaşlaar ;-)