• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kokan sevdiğiniz parfümler !!!

supergirll

miracles ;)
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
302
0
96
İstanbul
kızlar;
ben bi çikolata delisiyim ve çikolata kokusu acayip çekici geliyo..içinde bu kokuyu azda olsa barındıran bi parfüm kullanmak istiyorum.var mı bildiğiniz,denememi istediğiniz???bayanssulusmile

benuim erkek arkim cikolatali bir parfum almisti bu yaz ama doldurma ankaradan/ ve orjinal koku gb yataga bile kokusu gecioodu kesin o parfumun bayan olanida vardir ama ismini bilmiyorumm iste kendiside bilmio ama sise evde istersen ustundeki markalari yaziyim onlarin doldurma olarak bayanini sorun sonrada orjinilini bulursunuz Daniel Bessi E98 yaziyor ustunde bu acik parfum markasi orjinelle birebir diyebilirim koku nerdeyse 2 gun abartisiz kaliyor.......

Bayan çikolatalı parfüm bilmiyorum ama erkek olarak axe ın çikolatalı parfüm deodrantı çok güzel birde adidas ın var çikolata kokulu erkek parfümü sanırm kahverengimsi ambalajlı olan şişeleri o da çok hoş :) ünisex niyetine kullanan arkadaşlarım olmuştu güzeller :))) adidas olanın belki bayan parfümü de vardır..fisfisfis

benim bildiğim şu aquolina pınk sugarın birde Aquolina Chocolovers isimli parfümü çıkmış tamamen çikolata kokuyor çok yoğun sempatiksalakcinni

Britney spears Fantasy nin içinde beyaz çikolata var..

Body Shop Chymara da Fantasy e benziyor gerçi onun içinde pralin var ama beğenebilirsin bu kokuyu kullandım hep çikolataya benzetirim

Sarah jessica parker covet te üst notada bitter varmış ama bana o koku hiç olmadı ilaç kokusu gibi durdu kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Bunun dışında kokularını bilmiyorum ama notalarında siyah çikolata barındıran kokular şunlar:
Black Orchid by Tom Ford - alt notasında bitter çik. var
Princess by Vera Wang - orta nota da bitter var

Q LIFE açık parfümleri oluyor kozmetikçilerde şişede onun erkek kısmında 250 kodlu chocolate diye bir parfüm var kendi üretimleri saf bitter çikolata kokuyor çok memnunum çok hoşuma gidiyor kokusu denk gelirsen bakmanı tavsiye ederim beğenecegine eminim :)

kızlar çok saolun yardımlarınıza ama ben anladım ki çikolatalı parfüm bana göre diilmiş..:sinifsinif: geçen chocolovers parfümüne baktım sevilde ..kokusunu sevdim,ordaki çalışanda fikir olsun diye baya sıktı üstüme saolsun..gel görki yolda giderken sürekli burnuma üstümdeki çikolata kokusu geliyo..zaten rejim yapmaya,çikodan uzak durmaya çalışıyorum.düşünsenize resmen eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi..deli gibi canım çikolata istemeye başladı...baktım bu koku yüzünden çikolata yememe engel olamıcam hemen duş alıp kokudan arındımda daha fazla irademi zor durumda bırakmadım..ohaoldumsmile

daniel bessi de çaklık adı ile satılan bir açık parfüm var tam çikolata kokusu bir deneyin isterseniz.

Axe-Dark Temptation. Erkek arkadaşıma aldım ondan kullanıyor çok güzel kokuyor, bayılıyorum. Tam bir çikolata kokusu.zemuszemus

Bence buram buram tek birşey kokmak güzel değil, kokulu silgi gibi oluyor insan.. yani sadece çikolata kokusu sadece çilek kokusu ve ya bu tip şeyler bence bayanlardan çok çocuklara uygun. Bence body shop chymara ya bakın siz, beğenebilirsiniz.

Back