- 14 Mart 2011
- 1.036
- 787
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pitipiti arkadaşlar da yazmışlar soğan suyunu mutlaka dene. Icine biraz limon sikarsan kokusu kalmaz. Burnunu kapat gene iç.çok faydasını göreceksin ... bebek istiyor musun ozaman bu kokuya katlanabilirsin. Hatta sonrasında incir kurunu de dene.
eczanelerde satışı yasakmış
mesela bana b12 göndercek pahalı eczaneye göre e ne farkı var diyorum
eczanedeki kkimyasal mış burdaki bitkisel
bu urunlerin ana maddeai aloevera.bence super biseyartık pahasını geçtim napalım el mahkum
benim de kuzenimin arkadaşı satıyor
kuzenimin çocuğunun elinde egzama mı ne vardı doktorun verdiği ilaçlar geçirmedi
burdan bi krem almış hemde dudak kremi
eline sürmüş çocuğun sabah uyandıklarında yokmuş.
o önerdi banada . .
baya met ettiler bu markayı denemekte fayda var galibası
Sen ne alemdesin kistten önce onu bi anlat, eşinle aran ne alemde kayboldün bi ara ne yaptınız
ben sana özelden yazarım üstüme gelme![]()
şaka bi yana
işte dalgalı deniz .
elbet birgün durulacağız![]()
Zayıflamak için şu kür bunun için bu kür yahu böyle birşey olsa dünyaca bilinmez mi inanmayın şunlara anca belki yardı olur
Yok be üstüne gelmek değil cidden merak ettim, bu arada önce bir doktora git ya da bitkisel kürler dene burda uygulayan kadınlar var
1 yıldır doktor doktor geziyorum bugün randevu sisteminden baktımda geçmişime püüüf gezmediğim doktor kalmamış
salı günü yine randevum var
adetimin 3. günü çekilmesi gereken bi şey varmış
onun sonucunda tüp bebek yada aşılama dencek sanırım .
yani bunlardan kurtulmam için hamile kalmalı yada menepoza girmeliyim .
şuan için hamileleik dhaa kolay sanırım :)))
bilmiyorum ki adam olcak kız .
tabikide önceliğim çocuk değil kistlerden kurtulmak allah korusun ilerleyip rahmimde daha kötü bişeyler oluşabilir