çikolata kistlerime duyduğum yeni yöntem . forever marka ?

Pitipiti arkadaşlar da yazmışlar soğan suyunu mutlaka dene. Icine biraz limon sikarsan kokusu kalmaz. Burnunu kapat gene iç. :-) çok faydasını göreceksin ... bebek istiyor musun ozaman bu kokuya katlanabilirsin. Hatta sonrasında incir kurunu de dene.

Pitipiti arkadaşlar da yazmışlar soğan suyunu mutlaka dene. Icine biraz limon sikarsan kokusu kalmaz. Burnunu kapat gene iç. :-) çok faydasını göreceksin ... bebek istiyor musun ozaman bu kokuya katlanabilirsin. Hatta sonrasında incir kurunu de dene.

aaa limon mu *
hmmm bi deneyim bari
teşekkür ederimmmm muck

Dün haberlerde çıktı yeni dolandırıcılık yöntemi

sogan kurunu denemende de fayda var 21 gun uygula onuda kullandim bendede kist var.tm anlamiyla kistimi eritmiyo ama baya ise yariyo a
artık pahasını geçtim napalım el mahkum

benim de kuzenimin arkadaşı satıyor
kuzenimin çocuğunun elinde egzama mı ne vardı doktorun verdiği ilaçlar geçirmedi
burdan bi krem almış hemde dudak kremi :KK70:
eline sürmüş çocuğun sabah uyandıklarında yokmuş.

o önerdi banada . .

baya met ettiler bu markayı denemekte fayda var galibası
bu urunlerin ana maddeai aloevera.bence super bisey

Sağlık bakanlığı onaylı değildir muhtemelen. Şikayet varda şikayetlerde var,bir bakın isterseniz almadan önce. Ben Network Marketing sistemi ile satılan ürünlere güvenemiyorum şahsen, abartildıgıni düşünüyorum hatta.

Cnm içeriğini bilmediğin bir şeyi içme bence karbonatlı suyun iyi geldiğini okumuştum kk da istersen onu dene cnm

Zayıflamak için şu kür bunun için bu kür yahu böyle birşey olsa dünyaca bilinmez mi inanmayın şunlara anca belki yardı olur

Sen ne alemdesin kistten önce onu bi anlat, eşinle aran ne alemde kayboldün bi ara ne yaptınız

Yok be üstüne gelmek değil cidden merak ettim, bu arada önce bir doktora git ya da bitkisel kürler dene burda uygulayan kadınlar var

1 yıldır doktor doktor geziyorum bugün randevu sisteminden baktımda geçmişime püüüf gezmediğim doktor kalmamış

salı günü yine randevum var

adetimin 3. günü çekilmesi gereken bi şey varmış
onun sonucunda tüp bebek yada aşılama dencek sanırım .

yani bunlardan kurtulmam için hamile kalmalı yada menepoza girmeliyim .
şuan için hamileleik dhaa kolay sanırım :)))
bilmiyorum ki adam olcak kız .

tabikide önceliğim çocuk değil kistlerden kurtulmak allah korusun ilerleyip rahmimde daha kötü bişeyler oluşabilir

1 yıldır doktor doktor geziyorum bugün randevu sisteminden baktımda geçmişime püüüf gezmediğim doktor kalmamış

salı günü yine randevum var

adetimin 3. günü çekilmesi gereken bi şey varmış
onun sonucunda tüp bebek yada aşılama dencek sanırım .

yani bunlardan kurtulmam için hamile kalmalı yada menepoza girmeliyim .
şuan için hamileleik dhaa kolay sanırım :)))
bilmiyorum ki adam olcak kız .

tabikide önceliğim çocuk değil kistlerden kurtulmak allah korusun ilerleyip rahmimde daha kötü bişeyler oluşabilir

Adetin 3.günü hormon tahlili yapılır bir de rahim filmin çekilecek heralde, hayırlısı olsun yaşın küçük karamsar olma çikolata kisti çok yaygın

bence öyle şeyler kullanmayın ya zarar verirse doktorunuza danışın ilk önce.soğan kürü denediniz mi? netten araştırın görürsünüz mutlak.onu da doktorunuza sorun kullanmam zarar verir mi diye

bilmediğiniz ilaçları kullanmanızı önermem..
şahsen ben bu konuda oldukça çektim..
soğan kürü 3,5 cm'lik kisti bir hafta da küçülttü diyen arkadaş var, emin mi acaba?
neden böyle diyorum biliyor musunuz?
çünkü bana muayene sırasında ıkı ayrı doktro sol yumurtalıgın yok bile dedi!..
ama var..
yani bence alternatif tıp çok sağlıklı değil, kaldı ki ameliyat olan benim gibi kişiler de bile bi kistler yeniden yeniden çıkabiliyor..
siz korkmayın, doğru düzgün bir doktora gidin..
eger ki çocuk istiyorsanız lütfen bu konuda emin adımlarla ilerleyin.
yumurtalarınızın zarar görmesi ihtimaline karsılık opu yaptırabilirsiniz mesela..
hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah!

Back