Merhaba kızlar, burada yeniyim. Benimle aynı sıkıntıyı yaşamış olanlar var mı, varsa nasıl kurtuldunuz ya da kurtuldunuz mu merak ediyorum. Öncelikle başımdan geçenleri kısaca anlaticam. Mart gibi hamile kaldım. Beklemediğimiz için önce bir şok olduk ama sevindik. Yaklaşık 11 haftalikken ilk ultrasona gittiğimde bebeğin öldüğünü öğrendim yıkıldım tabiki aynı zamanda sağ yumurtalıkta iki tane kıstım öldüğünü söylediler. İlk hamileligim olduğu için kürtaj yapmadılar çok sıkıntılı ve kanamalı bir şekilde Düşük yaptım. Kanamalarım 2 ay sürdü. Kan değerlerim düştü, demir haplarına başladım. Ağrılarım hiç geçmedi tekrar doktora gittiğimde parça kaldığını söylediler. Progesteron hormonum düşük yaptığım halde çok yüksek ve CA değerim 125 civarı çıkıyordu. Kanserden şüphelenildigi için biyopsi yaptılar, patoloji sonucunda kanser olmadığı ortaya çıktı. Ailecek rahatladık. Bu esnada kistin büyümesini engellemek icin doğum kontrol hapları yazdılar. Fakat 2 ay kullandım ve bırakmak zorunda kaldım. Çünkü bagirsak florami bozduğunu düşündüm acayip bir şekilde rahatsızlık bagirsaklarimda gürültü ve ağrı yaptı. Sonrasında bırakınca bir tık düzelme farkettim. Sogan kürü uyguladım faydası oldugunu sanmıyorum. Hapları bırakmama rağmen geceleri karın ağrısı ve bağırsak hareketliliğinden o kadar muzdaribim ki... uyuyamıyorum uyku düzeni diye birseyim kalmadı. Bu arada bir kistim çikolata kisti, 5 cm civarında. Hamilelikte çıkmış olabilcegini söylediler. Vücut fetus yerine kisti beslemis. Diğer kistim 3 cm. Tekrar jinekologa gideceğim ve eğer mümkünse sağ yumurtaligimi kistlerimle birlikte aldırmak istiyorum artık çok bıktım. Aranızda benzer tecrübeleri yaşamış olanlar var mı...