• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çikolata kistiyle hamile kalmaya çalışanlar veya kalanlar deneyimlerinize ihtiyacımız vaaar :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizlinefes

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2018
98
46
18
Merhaba,

5 cm çikolata kistim var tek yumurtalığımda, 5 aydır deniyoruz . yumurta rezervim iyi ama polip ve troidimde var. Hamile kalabilen veya yakınında kalan tanıdıklarınız var ise paylaşır mısınız :)

Benimde tek yumurtalığımda beş cm’lik kist var ve 26gündür adet olmuyorum dün test alıp denedim iki çiGi çıktı ve daha sonra tek çizgiye düştü acaba hamilemiyim

bence bir dr a görünmenizde fayda var. kimyasal olması durumunda değerlerin düştüğünü duymuştum :(

Benim yakin arkadaşım da var çikolata kisti genetik olarak çıktı kendisinde de ablasının 15 yıl kadar çocuğu olmadı tüp bebekte tutmadı ama sonradan kendiliğinden oldu çikolata kisti var iken
Arkadaşım ise sıkı takipte tuttu evlenir evlenmez Hemen hamile kaldı kistten dolayi olmaz diye çok korkuyordu ama peşpeşe 2 tane oldu bebeği

Ben de 3-4 aydır deneyip olmayınca gittim kadın doğuma en büyüğü 2.5cm olmak üzere 3 tabe kistim olduğunu öğrendim. Doktorum bazı insanlarda gebeliği önlediğini bazı insanlarda önlemediğini şans işi olduğunu söyledi. Aspirin versi gebeliği kolaylaştırıcı etkisi varmış. Hazirana kadar doğal yollarla olmazsa tedavi seçeneklerine bakarız dedi. Saraçoğlu nun soğan kürüne başladım. Bir de her gün 1 bardak karbonatlı su içiyorum tabi bunların hepsini 20 gündür falan yapıyorum bakalım. Ama çok araştırdım hamile kalan da çok kısmet galiba..

1 cm lik çikolata kistim var her hangi başka bilinen hastalıgım da yok evlenelide 2 seneye yaklaştım henüz hamile kalamadım inş isteyen herkese rabbim nasip eder:anne:

Back