• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikolata kistiyle hamile kalanlar burayaaaaa

Deryabd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
34
3
88
34
İçel Mersin
Arkadaslar kistlerle hamile kalan arkadaslarim lutfen birbirimize yardimci olalim nasil hamile kaldiginizi anlatin burdan birbirimizle paylasalim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar kistlerle hamile kalan arkadaslarim lutfen birbirimize yardimci olalim nasil hamile kaldiginizi anlatin burdan birbirimizle paylasalim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BEN EKİM 2013 ÇİKOLATA KİSTİNDEN (LAPOSKOPİ) AMELİYAT OLDUM 3 AY SONRA TEKRARLADIĞINI ÖĞRENDİM TEKRAR AMELİYAT OLMAMI SÖYLEDİ DOKTOR BEN HEMEN OLMAK İSTEMEDİM AMA MECBUREN OLACAKTIM DİĞER YANDAN DA HAZIRLANIYORDUM VE BÜYÜK BİR MUCİZE OLDU Kİ HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM BU DOKTORUMU DAHİ ŞAŞIRTTI NASIL OLDU BİLMİYORUM AMA İKİNCİ KEZ TEKRARLAMA OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİMDE SABAH AKŞAM AÇ KARNINA SOĞAN KÜRÜNÜ UYGULAMAYA BAŞLADIM BELKİ BUNUN BÜYÜK ETKİSİ VAR DAHA DA ÖNEMLİSİ DUA ALLAHIM HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU TATTIRSIN ŞUANDA 8 AYLIĞIM VE MUCİZE BEBEĞİMİZİ BEKLİYORUZ

Canim cok sevindimmm Allahim saglikla kucagina almayinasip etsin,bende 4 aylik evliyim gecen ay duzenli olarak yumurtlama gunune kdr sabah aksam sogan kuru ictim ve hayit tohumu kaynatip ictim,ve ben 28 gunde bir duzenli adet goren bi insanim...bu ay adet 7 gun gecikti ama goguslerim inanilmaz agrilar vardi adetimden on gun once basladi ve akintim cok...ama iki taraflikistim oldugu icin pek umudumda yok ama iki gun once gebelik testi yaptim sonuc pozitif acaba bi sorun oluyor mu ever hamileysem kistle ilgili bi sknti olurmu?

Canim cok sevindimmm Allahim saglikla kucagina almayinasip etsin,bende 4 aylik evliyim gecen ay duzenli olarak yumurtlama gunune kdr sabah aksam sogan kuru ictim ve hayit tohumu kaynatip ictim,ve ben 28 gunde bir duzenli adet goren bi insanim...bu ay adet 7 gun gecikti ama goguslerim inanilmaz agrilar vardi adetimden on gun once basladi ve akintim cok...ama iki taraflikistim oldugu icin pek umudumda yok ama iki gun once gebelik testi yaptim sonuc pozitif acaba bi sorun oluyor mu ever hamileysem kistle ilgili bi sknti olurmu?

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH SENDE KUCAĞINA ALIRSIN DOKTORUNA BAŞVUR KESECİK OLUŞUP OLUŞMADIĞINA DIŞ GEBELİK OLMA OLASIĞI ÇOK YÜKSEK OLUYORMUŞ BU KİSTLER VARKEN İNŞALLAH HAMİLESİNDİR BU HAMİLELİK KİSTLERİN KÜÇÜLMESİNE SEBEP OLUYORMUŞ BENİM DOĞUMU SEZERYANLA YAPIP KİSTİDE TEMİZLEYECEK ALLAHIN İZNİYLE DOKTOR

canım selam kistin hamileliğe hiç bir zararı yok bende de var, bi sorun yaşamadım doktora gidip kan testi yaptır istersen

Dr bana sol yumurtalığında 4 cm'lik çikolata ksitin var,ameliyat olman lazım yoksa hamile kalmanı %30 etkiler. daha sonra tavsiye deilen bir doktora daha gittim. bana söylediği ; bu kist çikolata kistine dönüşmesi muhtemel bir kisttir hamile kalıp kalmayacagını denemeden bilemezsin dedi. Sonucta iki yumurtalığın var,kist birindeyse diğeri ne işe yarıyor dedi ki gayet mantıklı söylediği.... veee 3 ay sorna hamile kaldım.. Ameliyat düşünemden önce mutlaka başka doktorların fikrini alın,ne yazıkki ülkemizde ameliayata meraklı o kadar doktor varki,hem alacakları parayı düşünüyorlar hemde bu sayede partik yapıyorlar...

Back