- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
-
- Konu Sahibi Gebelikaski
Çikolata kistimin olduğunu hamile kalamadığım için gittigim hastanede öğrendim. Doktor olmaz demiyorum ama zor kalırsın dedi Doğal yolla hamile kalamamaktan çok korkuyorum. Yüzümüzü güldürcek, hamile kalma hikayeleriniz yokmu
Teşekkür ederimÖncelıkli korkudan özgürlesmenı dılerım..
Tedavı ettırır bısey kıst..
bukadar dert etme
Saglıcakla kal
Çikolata kistimin olduğunu hamile kalamadığım için gittigim hastanede öğrendim. Doktor olmaz demiyorum ama zor kalırsın dedi Doğal yolla hamile kalamamaktan çok korkuyorum. Yüzümüzü güldürcek, hamile kalma hikayeleriniz yokmu
Nedense icimi rahatlattin canim ya ferahlama geldi ya dünyami basima yiktilar ögrendgmden beri sanki hayatim boyunca cocugum olmicakmis gbi. Etrafimdada kime söylesem kansermisim gbi bakiyo bi üzülmeler tawirlar. Bebek görünce ewe gelip agliyorum allahm diyorum böyle bi insan degılim nazar degdircem millete. Pskolojim bozuldu galibaDoktorlar olumsuz konuşmayı pek bir seviyorlar ne hikmetse. Kistsiz bir insanin hamile kalma ihtimali yuzde 25se bizim de hamile kalma ihtimalimiz yüzde 20. Yani arada öyle sanıldığı gibi elzem bir fark yok. Bu doktorlar böyle soyleyerek bizi strese soktukları icin bizim isimizi daha bir zorlastiriyorlar. Tedavi icin hic bir ise faydalari dokunmadigi gibi bir de bizi demotive ederek morelimizi dusuruyorlar. 2 cmlik kist icin beni o kadar korkuttular ki sirf 3 doktor gezdim bu dert icin. 3'ü de peş para etmez inan bana. Tek bildikleri şey olumsuz ihtimalleri sıralamak. Bana olumsuz konusmayin dedigin takdir de ben doktorum bunlari soylemekle mukellefim derler. Sen doktorsun ya madem insan psikolojisi okuyorsunuz bunu kale alip olumsuzun yaninda olumlu ornekleri de versenize. Neyse sinirliyim gercekten hepsine. Ne varsa alternatif tıpta var gercekten. Ben sogan kurunun bize fayda saglayacagina inaniyorum. Gonlunu ferah tutmaya bak. Allah nasip ederse, olur insallah.
Allahm bizede amin :) ondadami cikolata kisti warmis acabaBenim bi tandigima doktor senin cocugun olmaz demis.Hamile kalinca gitmis doktora "mumkun degil hamilr olamazsin " gibi bir seyler demis.Suan bir kzii var masAllah. :)
Allah sana ve diger tum isteyenlere nasip etsin.
Nedense icimi rahatlattin canim ya ferahlama geldi ya dünyami basima yiktilar ögrendgmden beri sanki hayatim boyunca cocugum olmicakmis gbi. Etrafimdada kime söylesem kansermisim gbi bakiyo bi üzülmeler tawirlar. Bebek görünce ewe gelip agliyorum allahm diyorum böyle bi insan degılim nazar degdircem millete. Pskolojim bozuldu galiba
Hamileliğimin 4.haftası kontrol için gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim.( 4cm)Ama benim çikolata kistine dair hiçbir belirtim yoktu. Hamile kalana kadar da hiç doktora gitmemiştim.Çikolata kistimin olduğunu hamile kalamadığım için gittigim hastanede öğrendim. Doktor olmaz demiyorum ama zor kalırsın dedi Doğal yolla hamile kalamamaktan çok korkuyorum. Yüzümüzü güldürcek, hamile kalma hikayeleriniz yokmu
Canim bi arkadaşada çikolata kisti demislerdi onunda hicbi belirtisi yoktu kiste dair sonra anlaşıldıki baska kistmis seninde öylemi oldu acabaHamileliğimin 4.haftası kontrol için gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim.( 4cm)Ama benim çikolata kistine dair hiçbir belirtim yoktu. Hamile kalana kadar da hiç doktora gitmemiştim.
Hiçbir fikrim yok. Haftaya kontrole gideceğiz.bir kez daha detaylı anlatmasını isteyeceğim. Sizlerle paylaşırım.Canim bi arkadaşada çikolata kisti demislerdi onunda hicbi belirtisi yoktu kiste dair sonra anlaşıldıki baska kistmis seninde öylemi oldu acaba
hamile kaldıgınız ay neler yaptınız ve ne kadar sürede hamile kaldınız1 buçuk ay önce 4 cm ve 1.5 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim. Bebek düşünmüyorduk ama doktor hemen denememiz gerektiğini ilerde olmayabileceğini söyledi. Bazısı moral bozmayı çok iyi biliyor. İnsan ister istemez dert ediyor ancak çok stres yapmamaya çalıştım ve beslenmemi düzelttim ingiliz karbonatlı suya başladım ve soğan kürü uyguladım. Belki bunların hepsi belki de hiç biri etkili olmadı bilmiyorum ama şimdi hamileyim. Şimdi gittiğim doktor ise kistin o kadar abartılacak bir şey olmadığını söyledi
İbrahim saraçoğlunun sitesinden soğan kürü ayrıntılarına bakabilirsiniz. 15 gün uyguladım ancak o süre içinde gebelik oluşmuş sanırım. Karbonatlı su günde 2 kere içtim miktarını abartmadan. Beslenmede ise gluten, şeker ve paketli gıdaları çıkarttım. Sebze ve yeşil şeylere ağırlık verdim. Ve bebek olur mı olmaz mı stres yapmamaya da çalıştımhamile kaldıgınız ay neler yaptınız ve ne kadar sürede hamile kaldınız
Tebrik ederimÇikolata kistimin olduğunu hamile kalamadığım için gittigim hastanede öğrendim. Doktor olmaz demiyorum ama zor kalırsın dedi Doğal yolla hamile kalamamaktan çok korkuyorum. Yüzümüzü güldürcek, hamile kalma hikayeleriniz yokmu
Güncelleme: 2019 aralık. Hamile kalamadım ve tüp bebek tedavisindeyim
Güncelleme : 2020 ocak. GEBEYIM
Teşekkr ederimTebrik ederim