• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çikolata kistiniz kaç cm.ken hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BaykusHanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
12
2
16
37
Kızlar yeni üyeyim. 6 cm çikolata kistim var ameliyat için tüm işlemler tamamken son dakika da ameliyat olmaktan vazgeçtim korkuyorum çünkü. 4,5 yaşında bir kızım var.4-5 sene sonra bir çocuk daha yapmak istiyorduk eşimle. Çikolata kistiyle alakalı o kadar çok yazı okudum ki ameliyat olup zarar yumurta rezervi zarar görup bir daha hamile kalamayanlar var. Şuan için bir çocuğa hazır değiliz kizimizin biraz daha büyümesini istiyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Çikolata kisti kaç cm olup hamile kalanlar var aranizda. Yada bu ameliyatı olduktan sonra hamile kalanlar var merak ediyorum Ankara da yaşıyorum bu konu da uzman bir doktor bilen var mı icinizde. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Evet hanımlar üzerinden bayağı zaman geçmiş ve yorum yapan çok olmamış. Evet kist yakaladı Birakmıyor kist büyüdü en son 6,5-7,00 cm di. Ankara üniversitesinde ameliyat günü aldım laparoskopik (kapali ameliyat karnınızi açmadan küçük sondalarlar) ameliyat sabahı son dakika vazgeçtim. Doktor dedi: hamile kalmak istiyorsan hemen kal, ilerde buna sahip olmayabilirsin. Ama ben dinlemedim sürekli beynimi kemiren vız vız vız bir bebek aglama sesi asla dedim. Kızım 6 yaşının içinde şükür çok sağlıklı ama kardeşi olabilir mi annesin deki bu rahimle??? Ben bilmem Rabbim bilir.

Evet hanımlar üzerinden bayağı zaman geçmiş ve yorum yapan çok olmamış. Evet kist yakaladı Birakmıyor kist büyüdü en son 6,5-7,00 cm di. Ankara üniversitesinde ameliyat günü aldım laparoskopik (kapali ameliyat karnınızi açmadan küçük sondalarlar) ameliyat sabahı son dakika vazgeçtim. Doktor dedi: hamile kalmak istiyorsan hemen kal, ilerde buna sahip olmayabilirsin. Ama ben dinlemedim sürekli beynimi kemiren vız vız vız bir bebek aglama sesi asla dedim. Kızım 6 yaşının içinde şükür çok sağlıklı ama kardeşi olabilir mi annesin deki bu rahimle??? Ben bilmem Rabbim bilir.
Canım selam ben 11 cm çikolata kistiyle hamile kaldım ve şuan 13 cm oldu bence gebeliğe engel bir kist değil sadece çok dikkat etmek gerek cok düşük bir ihtimal de olsa patlayabilir ani hareket yapmamak lazım. 3. Aydan sonra kist küçülür dedi doktorum

Back