• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kistine çare bulunsun artık onca insan bu hastalıkla savaşıyor Sessiz kalma

Bhrygz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
265
108
53
29
Arkadaşlar birlik olalım bu hastalığa çare bulunsun artık yıllarca bu hastalığı çekmekten bıktık ne neden olduğunu bulabildiler hala nede bi ilaç bi tedavi defalarca ameliyat olmaktan usandık artık lütfen sessiz kalmayın

Birlik olsak ne yapacaz simdiye kadar bulunamayan kesin cozum biz birlik olunca mi bulunacak. Bazi seylerin kesin tedavisi yok maalesef bu da oyle. Kabul edip eldeki imkanlarla yetinmek lazim. Kist yuzunden yillardir tedavi goruyorum. Cagimizin hastaliklari iste yeme icme aliskanliklarimiz, teknolojinin getirdikleri aslinda getiriden çok götürü gelecek neslide bizide mahvetti

Birlik mi olalim, sessiz mi kalmayalım? Sanki bütün tıp doktorları çekirdek almış film izliyor da kk da verilen tepki ile hemen çözümünü bulacaklar. Dünya pandemiyle savaşıyor. Her hastalığın şifası hemen bulunamıyor. Covid gibi ölümcül bir hastalık varken oturup halimize şükredelim derim. Allah herkesin şifasını versin.

Birlik mi olalim, sessiz mi kalmayalım? Sanki bütün tıp doktorları çekirdek almış film izliyor da kk da verilen tepki ile hemen çözümünü bulacaklar. Dünya pandemiyle savaşıyor. Her hastalığın şifası hemen bulunamıyor. Covid gibi ölümcül bir hastalık varken oturup halimize şükredelim derim. Allah herkesin şifasını versin.
Tüp bebek merkezleri her yıl şubelerine şube katıyorlar ileşen hasta demek tüp bebek sektörünün yavaşlaması demek umarım bunca acıyı boşa çekmiyoruzdur çünkü bu hastalık çok uzun zaman önce fark edilmiş ama hala doğum kontrol haplarıyla geçiştiriliyo yada devletin karşılamadığı haplar var normal mi o kadar çektim ki bu hastalıktan isyanım ondan 10larca doktora gittim hep aynı şeyler usandım

Back
X