Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 cm çikolata kistim var doktor doğum kontrol hapıyla tedavi etmek istiyor ben doğal yöntemlerle yok olurmu diye düşünüyorum ama bi yandan daha kötü olmasından korkuyorum napsam
5 cm çikolata kistim var doktor doğum kontrol hapıyla tedavi etmek istiyor ben doğal yöntemlerle yok olurmu diye düşünüyorum ama bi yandan daha kötü olmasından korkuyorum napsam
Çikolata kistiyse büyür ama başka kist de olabilir ultrasonda %100 anlaşılmıyor ancak 5 cm i şansa bırakamazsınız bu boyutta basit kistlere de ilaç veriyorlar
Bence kullanın büyüdükçe çevreye zarar veriyor
Benim de 5di. İlaç vermedi ama takibe alalım dedi çikolata kisti dedi. Arkadaşımla konuşurken yeşil biberi çiğ ye dedi her sabah o eritiyo dedi. Hergün yeşil biber kemirdim kist gitti ama dediği gibi biberden mi yoksa gideceği mi vardı bilmiyorum
Benim de 5di. İlaç vermedi ama takibe alalım dedi çikolata kisti dedi. Arkadaşımla konuşurken yeşil biberi çiğ ye dedi her sabah o eritiyo dedi. Hergün yeşil biber kemirdim kist gitti ama dediği gibi biberden mi yoksa gideceği mi vardı bilmiyorum
O ay içerisinde gitti tüp bebeğe hazırlanıyordum kist barken tedavi başlamaz dedi doktorum denedim gitti. Ama kendiliğinden mi gitti yoksa biberden mi bilmiyorum. Bana önerenin 17 mm kisti varmış 9a düşmüş denemekte fayda var