Çikolata kistinden nasıl kurtuldunuz

Kadriyetaycurr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2024
320
55
13
29
5 cm çikolata kistim var doktor doğum kontrol hapıyla tedavi etmek istiyor ben doğal yöntemlerle yok olurmu diye düşünüyorum ama bi yandan daha kötü olmasından korkuyorum napsam

5 cm çikolata kistim var doktor doğum kontrol hapıyla tedavi etmek istiyor ben doğal yöntemlerle yok olurmu diye düşünüyorum ama bi yandan daha kötü olmasından korkuyorum napsam
Çikolata kistiyse büyür ama başka kist de olabilir ultrasonda %100 anlaşılmıyor ancak 5 cm i şansa bırakamazsınız bu boyutta basit kistlere de ilaç veriyorlar
Bence kullanın büyüdükçe çevreye zarar veriyor

Benim de 5di. İlaç vermedi ama takibe alalım dedi çikolata kisti dedi. Arkadaşımla konuşurken yeşil biberi çiğ ye dedi her sabah o eritiyo dedi. Hergün yeşil biber kemirdim kist gitti ama dediği gibi biberden mi yoksa gideceği mi vardı bilmiyorum

AA çok şaşırdım cnm kaç gün kaç tane yedin günde denim bende

Merhaba, ne kadar sürede gitti canım, bende de 6 cm lik ve 3 cm lik kist var
O ay içerisinde gitti tüp bebeğe hazırlanıyordum kist barken tedavi başlamaz dedi doktorum denedim gitti. Ama kendiliğinden mi gitti yoksa biberden mi bilmiyorum. Bana önerenin 17 mm kisti varmış 9a düşmüş denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…