- 5 Şubat 2020
- 90
- 26
- 30
- Konu Sahibi Pisipisi16
Arkadaşlar merhaba,burada henüz yeniyim. Buraya katılmamın sebebi ise benim durumumdaki insanlara yardımcı olmak. 3 ay önce doktora gittiğimde muayne olduktan sonra 5 cm lik bir çikolata kistim olduğunu söylemişti,bunun kısırlığa sebep olacağını ve sıkıntılı bir kist olduğunu söylemişti. Ayrıca adetlerim çok düzensizleşmeye başlamıştı çok fazla gecikiyordu.bunu da çikolata kistime bağlamıştı doktor.bana adet olmam için bi hap verdi bunu içince adet olacaksın demişti. Ben ilacı aldım fakat içmedim çünkü adet oldum ertesi günü.neyse Daha sonra adetimin 3.günü gelmemi ve hormon testi yapacağını söylemişti. Gittim test yapıldı ve ca125'im 43 civarı çıktı. Doğum kontrol hapı verdi bana 2 ay kullan gel kistine bakalım küçülecekmi dedi. Ben nedense o hapları hiç kullanmak istemedim ve kullanmadım da. Şimdi gelelim mucizeme :) adetim biter bitmez soğan kürünü uyguladım 15 gün düzenli bir şekilde sabah akşam içtim soğan kürünü. Soğan kürüm bittiğinde afedersiniz simsiyah kömür gibi adet olmaya başladım 3 gün parça parça simsiyah şeyler gelmeye başladı,sonrasında normal kanamaya döndü adetim. Simsiyah gördüğümde ben kesin kistim kanama yaptı filan diye düşünmüştüm... aradan 2 ay geçti ve ben bugün doktora gittiğimde kistimin tamamen eridiğini söyledi hiç birşey yok tertemiz dedi :)) soğan kürü yaptıgımı söyledim ilacı kullanmadığımı söyledim,simsiyah adet kanamamın başladığını söyledim. Doktor bana muhtemelen kistin erimiş dedi :)) adetim yine gecikti bu ay bi türlü günü gününe adet olamasamda o kistten kurtuldum arkadaşlar... çok uzun oldu farkındayım ama lütfen deneyin bu soğan gerçekten mucizevi bir nimett ...