• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti

Benimde sağ da 3 solda 4 tane görebildi ama adetsiz gittim. Adetli gidicem atın 4 ünde . Bakalım o zaman kaç görülecek. Peki kaç tane kaliteli yumurta elde ettiler kaç embriyo oldu
Benim fsh da yuksekti. Fsh baktilar mi ?
Fsh 18 lerdeydi, otlarla falan dusurdum. Arka arkaya uc tup bebek yaptim. Birinci ve ikincide hic yumurta buyumedi, bi tane bile.
Ucuncude dort yumurta buyudu, ikisi dolu cikti birisi döllendi. O döllenen ucuncu gun transfer edildi ve tuttu cok sukur. Doktorum sonradan soyledi, ilk basta kalitesiz mis embriyo, sonradan ucuncu gun guzel gelismis ve kalitesi normale dönmus

Fsh 18 lerdeydi, otlarla falan dusurdum. Arka arkaya uc tup bebek yaptim. Birinci ve ikincide hic yumurta buyumedi, bi tane bile.
Ucuncude dort yumurta buyudu, ikisi dolu cikti birisi döllendi. O döllenen ucuncu gun transfer edildi ve tuttu cok sukur. Doktorum sonradan soyledi, ilk basta kalitesiz mis embriyo, sonradan ucuncu gun guzel gelismis ve kalitesi normale dönmus
Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin canım. Benim FSH normal çıktı sadece amh düşük ve sağ tüp tıkalı. Başka sıkıntı yok. Yumurta az dedi yani 40 yaşında bir kadının yumurta sayısı var sende dedi. 26 yaşındayım . O biraz korkuttu beni inşallah kaliteli embriyo oluşabilir.

Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin canım. Benim FSH normal çıktı sadece amh düşük ve sağ tüp tıkalı. Başka sıkıntı yok. Yumurta az dedi yani 40 yaşında bir kadının yumurta sayısı var sende dedi. 26 yaşındayım . O biraz korkuttu beni inşallah kaliteli embriyo oluşabilir.
Fsh yuksek degilse iyi bence en azindan yumurtlarin tedaviye cevap verir. Fsh yuksekken oda olmuyo.
Ne tedavi uyguluyolar ?

Fsh yuksek degilse iyi bence en azindan yumurtlarin tedaviye cevap verir. Fsh yuksekken oda olmuyo.
Ne tedavi uyguluyolar ?
Tüp bebek tedavisinin ilk aşamalarındayız. Haftaya adetli gidicem tekrar yumurtalara bakacak . Sonra rapor işlemlerini yapıcz.

Tüp bebek tedavisinin ilk aşamalarındayız. Haftaya adetli gidicem tekrar yumurtalara bakacak . Sonra rapor işlemlerini yapıcz.
Insallah guzel haberi alirsinn, inancliysan bol bol dua et
Ben yurt disinda yasiyorum, ilk iki tup bebegi burda yaptim olmadi. Ucuncuye Turkiyeyey geldik ve tek embriyo ile hamile kaldim cok sukur. Hic inanmiyodum yumurta gelismediginden dolayi ama olacagi varsa bi sekilde oluyomus

Insallah guzel haberi alirsinn, inancliysan bol bol dua et
Ben yurt disinda yasiyorum, ilk iki tup bebegi burda yaptim olmadi. Ucuncuye Turkiyeyey geldik ve tek embriyo ile hamile kaldim cok sukur. Hic inanmiyodum yumurta gelismediginden dolayi ama olacagi varsa bi sekilde oluyomus
Amin amin inşallah 🙏 rabbim babalarımızın görsün karşılıksız bırakmasın inşallah🙏🤲🏻

Ne guzel mucize

Merhaba
hangi otları kullandınız benimde fsh 12 ye yükseldi düşürp tüp bebek yaptırmak istiyorum.
birde tüp bebek merkezi olarak hangisine gittiniz.

Merhaba
hangi otları kullandınız benimde fsh 12 ye yükseldi düşürp tüp bebek yaptırmak istiyorum.
birde tüp bebek merkezi olarak hangisine gittiniz.
Merhaba, testere disli aslan pencesi bide hayit otu kulandim.
Bahceci fulya da tup bebek yaptirdim

Merhaba, testere disli aslan pencesi bide hayit otu kulandim.
Bahceci fulya da tup bebek yaptirdim
teşekkür ederim.
Benim düşük amh var geçenlerde görüşmeye gittim oraya güvenç beyle görüştüm çok ılımlı motive edici bir doktor .
ben acıbademle arasında kaldım.

Kisti cok buyuk oldugu icin aldirmasi iyi olabilir onun durumunda. Ama evet rezervi azaltiyo, bu boyuttaki bir kiste, zarar vermelerinin imkani yok. Cok iyi bir doktora ameliyat olsun olmak istiyorsa.
Hamile kaldim ama dogal yolla degil ve mucizevi bi sekilde. Ilk iki tup bebekde hic yumurtam gelismedi. Ucuncude tek embriyo olustu ve hamile kaldim cok sukur.
Ama ilk iki tup bebegimi yapan doktor yumurta nakli olmam gerektigini soylemisti.
Amh 0.3. Fsh yuksekti. Erken menopoz yani
bu arada ilk iki tüp bebeğnizi nerede yaptırdınız oraya gitmeyim hamile kalmışsınız ve ilk yaptırdığınız yerdeki doktor çok ağır konuşmuş.

bu arada ilk iki tüp bebeğnizi nerede yaptırdınız oraya gitmeyim hamile kalmışsınız ve ilk yaptırdığınız yerdeki doktor çok ağır konuşmuş.
Ilk iki merkez yurt disindaydi. Yurt disinda yasiyorum ben. Ucuncuyu Turkiyede denedik yurt disinda olmayinca

Back