- 16 Haziran 2021
- 338
- 63
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrum bende kist yoktu endometriozis odagi vardi.
Doktora gitiniz mi ? Kucuk degil kistiniz buyuyebilirde ilacla yada operasyon ile aldirin ne gerekiyorsa yapilir. Cikolata kisti endometriozisden kaynakli da oluyor olabilir once bunu halledin sonra gebelik dusunun size tavsiyem.Merhaba bna yardımcı olur musunuz 3 cm çikolata kisti var geçen ay yumurtlama oldu çatlama da değerlendirdik ama regli oldum bu kistin etkisi ne kadardır bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim Hamile kalma şansım nedir
Gittim takip edelim dedi doktor 8 cm olanlarda ameliyat gerekiyormuş kardeşimin de vardı ama şimdi hamile bilemedim ki ameliyat da kimse tavsiye etmiyorDoktora gitiniz mi ? Kucuk degil kistiniz buyuyebilirde ilacla yada operasyon ile aldirin ne gerekiyorsa yapilir. Cikolata kisti endometriozisden kaynakli da oluyor olabilir once bunu halledin sonra gebelik dusunun size tavsiyem.
Bende de var 4 cm idi. 34+2 hamileyim şu an. Kist hamileliğe engel değil zorlaştırabiliyor sadece. Ne kadardır deniyorsunuz? Yumurta takibi yaptırdınız mı?Gittim takip edelim dedi doktor 8 cm olanlarda ameliyat gerekiyormuş kardeşimin de vardı ama şimdi hamile bilemedim ki ameliyat da kimse tavsiye etmiyor
Ben tavsiye etmiyorumm agrin sizin yoksa sakin ameliyat olma. Engel degil. Ameliyat yumurta rezervine zarar veriyo cikolata kistinden cok daha kotu ve geri donusunu olmayan bi durum.Gittim takip edelim dedi doktor 8 cm olanlarda ameliyat gerekiyormuş kardeşimin de vardı ama şimdi hamile bilemedim ki ameliyat da kimse tavsiye etmiyor
Tamam canım teşekkürlerBen tavsiye etmiyorumm agrin sizin yoksa sakin ameliyat olma. Engel degil. Ameliyat yumurta rezervine zarar veriyo cikolata kistinden cok daha kotu ve geri donusunu olmayan bi durum.
Zamaninda ben oldum, ama agrilarim dayanilmazdi ve kistim 7cm di
Hormon degerline falan baktir, ve rahim filmi olabilirsin yapisiklik var mi tuplerde ona baksinlar. Cikolata kistinin bu gibi etkileri oluyo
Cikolata kisti ameliyati gercekten yumirta rezervini azaltiyor mu ? Bi yakinim bu ameliyati olmayi dusunuyor cunku neredeyse 10cm lik bi kist soz konusu. Siz de ameliyat sonrasi gebelik olustu mu ?Ben tavsiye etmiyorumm agrin sizin yoksa sakin ameliyat olma. Engel degil. Ameliyat yumurta rezervine zarar veriyo cikolata kistinden cok daha kotu ve geri donusunu olmayan bi durum.
Zamaninda ben oldum, ama agrilarim dayanilmazdi ve kistim 7cm di
Hormon degerline falan baktir, ve rahim filmi olabilirsin yapisiklik var mi tuplerde ona baksinlar. Cikolata kistinin bu gibi etkileri oluyo
Kisti cok buyuk oldugu icin aldirmasi iyi olabilir onun durumunda. Ama evet rezervi azaltiyo, bu boyuttaki bir kiste, zarar vermelerinin imkani yok. Cok iyi bir doktora ameliyat olsun olmak istiyorsa.Cikolata kisti ameliyati gercekten yumirta rezervini azaltiyor mu ? Bi yakinim bu ameliyati olmayi dusunuyor cunku neredeyse 10cm lik bi kist soz konusu. Siz de ameliyat sonrasi gebelik olustu mu ?
Merhaba benimde 3 cm çikolata kistim 14 aydır gebelik elde edemedim. Artık aşılamaya geçeceğiz siz normal yoldan mı hamile kaldınızBende de var 4 cm idi. 34+2 hamileyim şu an. Kist hamileliğe engel değil zorlaştırabiliyor sadece. Ne kadardır deniyorsunuz? Yumurta takibi yaptırdınız mı?
Merhaba ne kadardir deniyorsunuz? Benimde 3 cm çikolata kistim var ve 14 aydır gebelik hiç olmadı. Doktor artık aşılamaya geçelim dediMerhaba bna yardımcı olur musunuz 3 cm çikolata kisti var geçen ay yumurtlama oldu çatlama da değerlendirdik ama regli oldum bu kistin etkisi ne kadardır bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim Hamile kalma şansım nedir
Evet canım doğal yolla oldu. Eşinin değerleri nasıl?Merhaba benimde 3 cm çikolata kistim 14 aydır gebelik elde edemedim. Artık aşılamaya geçeceğiz siz normal yoldan mı hamile kaldınız
Allah bağışlasın yavrunuzu sizeEvet canım doğal yolla oldu. Eşinin değerleri nasıl?
Canım benim aşılama yapma o zaman. Aşılama eşten kaynaklanan sorunda yapılan tedavi yöntemi. Yani aşılama boşuna para ve zaman kaybı olur sizin için. Ayrıca kist bebeğe engel değil. Benim sol tarafta kist hala duruyo hatta, ben hamile kaldığım ay sol taraftan yumurtlama oldu. Değerlerin nasıl bilmiyorum hormon değerleri önemli. Ben hamile kalmadan 3-4 ay önce paketli gıdaları hayatımdan çıkarıp tamamen sağlıklı ve doğal beslenmeye başladım. Ek olarak tek folik asit değil de inofolic combi kullandım içinde folik asit ve en önemlisi inositol maddeleri var. Soğan kürü de yaptım valla ne yalan söyleyeyim :) ama ben 9 gün yapmıştım sabah akşam içmiştim. Canım tatlı isteyince keçiboynuzu özü hurma özü yedim, pancar turşusu bolca yedim derken Rabbim nasip etti. İnşallah tez zamanda sana da isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin canım. Stresi at kafandan ovülasyon testi tamamen stres kaynağıAllah bağışlasın yavrunuzu sizeEşimin değerlerinde bi sıkıntı çıkmadı doktor çok iyi dedi. Ama bende kist var işte ve hafif yumurta tembelliği var dedi. Ama kendi yumurtam çatlar falan denedim ovulasyon testleriyle. Genel de yumurtam kistin olduğu taraftan gelişiyor acaba diyorum o mu engel oluyor
![]()
Yaa gerçekten mi aşılamaya çok umut bağlıyordum benCanım benim aşılama yapma o zaman. Aşılama eşten kaynaklanan sorunda yapılan tedavi yöntemi. Yani aşılama boşuna para ve zaman kaybı olur sizin için. Ayrıca kist bebeğe engel değil. Benim sol tarafta kist hala duruyo hatta, ben hamile kaldığım ay sol taraftan yumurtlama oldu. Değerlerin nasıl bilmiyorum hormon değerleri önemli. Ben hamile kalmadan 3-4 ay önce paketli gıdaları hayatımdan çıkarıp tamamen sağlıklı ve doğal beslenmeye başladım. Ek olarak tek folik asit değil de inofolic combi kullandım içinde folik asit ve en önemlisi inositol maddeleri var. Soğan kürü de yaptım valla ne yalan söyleyeyim :) ama ben 9 gün yapmıştım sabah akşam içmiştim. Canım tatlı isteyince keçiboynuzu özü hurma özü yedim, pancar turşusu bolca yedim derken Rabbim nasip etti. İnşallah tez zamanda sana da isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin canım. Stresi at kafandan ovülasyon testi tamamen stres kaynağı![]()
Yumurta kalitesi için vitamin kullandın mi peki? Ben takviye edici gida kullanarak 2 kez hamile kaldım 5 cmlik çikolata kisti yle, birinciyi kaybettim, ikincide cok şükür güzel gidiyorAllah bağışlasın yavrunuzu sizeEşimin değerlerinde bi sıkıntı çıkmadı doktor çok iyi dedi. Ama bende kist var işte ve hafif yumurta tembelliği var dedi. Ama kendi yumurtam çatlar falan denedim ovulasyon testleriyle. Genel de yumurtam kistin olduğu taraftan gelişiyor acaba diyorum o mu engel oluyor
![]()
İnofolic combi ye başlamıştım bu ay eşim 2 ay yok ama yine de kullanmalıyım değil mi o zamana kadar düzenlenir belki. Belki sol taraftanda yumurta gelişimi olur. Bir de instagramdan birgebeningunlugu sayfasını çok görüyorum destek alsam mı diye düşünüyorumYumurta kalitesi için vitamin kullandın mi peki? Ben takviye edici gida kullanarak 2 kez hamile kaldım 5 cmlik çikolata kisti yle, birinciyi kaybettim, ikincide cok şükür güzel gidiyor