Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba durumum biraz zor biliyorum ama her zaman bir umut vardir diye yazıyorum iki taraflı çikolata kistim var sağda ve solda boyutlarıda oldukça büyük biri 8 cm diğeri 6 cm normalde hemen ameliyat olmam gerekiyor ama amh değerim de 0.29 çıktığı icin ameliyat olursam menopaza girebilirmisim tüp bebek önerdi sizce ne yapmayalım iki aylık evliyim ama doktor fazla geç kalmami söyledi bu durumda olan varmi
Bemn de cıkolata kıstım vardı ama tek tarafta 4 haftalık hamıleyım

hiç korkmayın amh sonucu ile yumurtalar aynı orantıda olmayabiliyor. Tüp bebeğe geç kalmayın tabi , yumurtalarınızı toplatabildiğiniz kadar toplatın dondurun. Sonra kistlerinizin içini boşalttırın (aspire ettirin) 3 ay geçici menepoz ve sonra transfer... Ameliyat kesinlikle olmayın , ameliyat diyen doktordan kaçın . Birde tüp bebek öncesi yumurta toplama işlemine kadar 3 kutu prowomen ve teatrio kullanın. amh düşüklüğü ve çikolata kisti yüzünden yumurta kalitesi düşmekte bundan dolayı takviye almanız şart.(tavsiye ettiklerimi kullanabilirsiniz) Doktor gerek yok dese bile sen kullan muhakkak. benim doktorum endometriozis derneği başkan yrdımcısı ümit inceboz. bu tedavi şekli doğrudur. Her doktor endometriozis konusnda donanımlı değildir. Önce geçici menepoz yapıp snra yumurta toplama, taze transfer yada ameliyat diyenlere itibar etmeyin. Benim amh 1,68 ama döllenen yumurta sayım 1... amh nın bir önemi yok , önemli olan ultrasonda gözüken yumurta sayınız
Canım aynen benim durumumu anlatmışsın. Her iki tarafım da cikolata kistim var. Tek tarafimdan yumurtalarım toplantı ama 4 tanesi dolu çıktı onlardan 3 u dollenmedi. Kalan birisi de yarın yaşarsa dondurulacak ama emriyolog pek umutlu konusmadi.

Canım aynen benim durumumu anlatmışsın. Her iki tarafım da cikolata kistim var. Tek tarafimdan yumurtalarım toplantı ama 4 tanesi dolu çıktı onlardan 3 u dollenmedi. Kalan birisi de yarın yaşarsa dondurulacak ama emriyolog pek umutlu konusmadi.
İnşallah boyutlari nasıl büyük mü

inşallah güzel haberler alırsın. kalite için yumurta toplama öncesi vitamin takviyesi kullandırdılar mı?

inşallah güzel haberler alırsın. kalite için yumurta toplama öncesi vitamin takviyesi kullandırdılar mı?
Vitamin takviyelerine adet döneminde mi başlayacağız 2. Günü mü ve bittiğinde prowomen ve teatrıo kullanırken birini sabah biri akşam mı bittiklerinde hemen bir sonraki kutuya geçecek miyiz? Yoksa ara mı vereceğiz şu an öyle üzgünüm ki taş yut işe yarar deseniz taş yutarım :KK43:

Hicbirsey kullanmadim. On muayene de sordum kullanmalimiyim diye doktora gerek yok dedi oda
çikolata kisti varsa kalite arttırıcı vitaminlere gerek var maalesef ... bak senin dolu çıkmış ama döllenmemiş belki daha farklı olabilirdi. bnm 8 yumurta gözüktü , 2 toplandı bir döllendi ama birinc, kalite çıktı şükür diyorum. yumurta toplama öncesi 3 ay kadar prowomen ve teatrio kullan düzenli olarak. Yumurta toplama işlemi gününe kadar bırakma ve etkili olduğunu görüceksin

Hiç endişe etmeyin yeter ki sağlıklı embriyo olsun amh ya aldırmayın ama tüp bebek için geçte kalmayın . Eczaneden direkt alabilirsiniz vitamin takviyesi olduğu için reçetesiz. Bizler için kalite öncelikli maddi durumunuzu bilmiyorum ama tüpe başlamadan önce 3 ay yumurta toplama gününe kadar düzenli kullanın. teatrio kapsül günde 1 tane , prowomen saşe günde bir bardağa karıştırılıp tüketiliyor. Benim doktorum izmir irenbe tüp bebek merkezinde. Siz hangi ildesiniz?
Peki transfer den once birsey kullandınız mı

Benimde ilk denemem 3 ay sonra olucak transferim insallah hayırlısı olur
yumurta toplama yapılacak mı bir daha? bu ilaçlar hep rezervi olumsuz yönde etkiliyor o yüzden doktor ile havuz yapıp yedekte embriyo bırakmaya karar verdik. geçici menepoz yumurta kalitesini bozuyor

X