• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti

Sevgisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
17
2
86
Malatya
Merhaba bende yaklaşık 5 yıldır bir kist var daha önce 7 cm lik bir cikolata kistinden Laparoskopi ameliyatı oldum ve kist alındı. Sonra tekrar bir kist çıktı 5 yıldır takip ediliyor ve hep 3.5 cm di ve doktor sana zarar vermez dedi şimdi ise 1 ayda 6 cm oldu ve doktorum ameliyat dedi.Ama o çikolata kisti olmadığını kistadenom olduğunu söyledi.Gittiğim doktor özel bir hastanede ama ben daha önce araştırma hastanesinde ameliyat oldum ve bu defa da oraya gideyim dedim ca125 im 8.5 çıktı yani normal dedi idrar istedi normal dedi emar için de gün verdi 18 haziranda cekilecek o da çikolata kisti dedi ama ameliyattan bahsetmedi suan için acil bir durum yok dedi.Şimdi ben de soğan kürüne başladım 4 gündür içiyorum bagirsaklarimda hareketlenmeler oluyo onun etkisini hissediyorum ve ayrıca da corek otunu yemeyi düşünüyorum soğan kürü kullanıp da kistleri eriyen küçülen ve kaybolan var mı?Fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız ?

Bildigim kadariyla soğan kuru 3 cm altındaki kişilere etki ediyor gerci benimkide oyle ama 2 defa yaptim bi faydasını goremedim ins sizde ise yarar

İnşallah bi de çorekotu kürünü denemeyi düşünüyorum artık o da olmazsa ameliyat kaçınılmaz görünüyor

corek otu kuru nasil uygulaniyor. Ben 2 kez ameliyat oldum. sogan kuru yapmadim hic. Corek otunu bende denemek isterim anlatirsaniz sevinirim

Ben kürleri uyguladim doktora gittim hala kist aynıydı ama hemen küçülme olmaz bence o yüzden ara verip tekrar deneyecegim adetine 1 hafta kala 2 bardak suya 2 yemek kaşığı corekotu atıp 1 bardak kalana kadar kaynatiyosun ılık olunca süzüp iciyosun adet olunca da birakiyosun

Merhaba bende yaklaşık 5 yıldır bir kist var daha önce 7 cm lik bir cikolata kistinden Laparoskopi ameliyatı oldum ve kist alındı. Sonra tekrar bir kist çıktı 5 yıldır takip ediliyor ve hep 3.5 cm di ve doktor sana zarar vermez dedi şimdi ise 1 ayda 6 cm oldu ve doktorum ameliyat dedi.Ama o çikolata kisti olmadığını kistadenom olduğunu söyledi.Gittiğim doktor özel bir hastanede ama ben daha önce araştırma hastanesinde ameliyat oldum ve bu defa da oraya gideyim dedim ca125 im 8.5 çıktı yani normal dedi idrar istedi normal dedi emar için de gün verdi 18 haziranda cekilecek o da çikolata kisti dedi ama ameliyattan bahsetmedi suan için acil bir durum yok dedi.Şimdi ben de soğan kürüne başladım 4 gündür içiyorum bagirsaklarimda hareketlenmeler oluyo onun etkisini hissediyorum ve ayrıca da corek otunu yemeyi düşünüyorum soğan kürü kullanıp da kistleri eriyen küçülen ve kaybolan var mı?Fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız ?
Boyutu daha küçükken keşke soğan kürü uygulasaydinz çikolata kistinden bı ameliyatta ben oldum 3 yıl önce 3,5 cmken fark ettik doğum kontrol hapı ile baskiladm aylarca sonra Bebek için bırakınca 7 ay da 8 cme çıkti tabi küçükken daha soğan kürü çok uyguladm ama gitmedi küçülmedi ama bı arkadaşım 2 cmlik bı kaç tane kisti vardı o atmıştı kistini soğan kürü ile 6 cm çözülür mü bilmem.

Soğan kürü ise yaramış galiba bugün doktora gittim ve 5 cm olduğunu öğrendim ilave olarak doğum kontrol hapı verdi daha önce kullanmayi düşündüm soğan kürünü ama midemde rahatsızlık vardı o yüzden icemedim suanda midemde bir sıkıntı olmadığı için baslayayim dedim.

Merhaba cok gecmis olsun..bende de basit kist var...ve en onemlisi submukoz miyom cikti bende de...asiri kanama sanci yaliyor.2 ay ogreneli..ilk gittigim.acik ameliyat dedi.korkttum .kapali ameliyat yapan doktorla goruscem bayram sonrasi...kolay bi ameliyat mi siz gecirmissiniz..ogrendim ogreneli arastiriyrm felan bunaldim iyden iyiye

Kolay bir ameliyat ama ameliyat sonrası narkozu atmak için 1 hafta kusma oldu yani onun dışında bir sorun yaşamadım 1 hafta sonunda yavaş yavaş toparladim.1 doktora sınırlı kalmayın bence birkac doktora görünün bana da ameliyat dedi doktor ama ben bekleyecegim belki küçülme olur

Merhaba cok gecmis olsun..bende de basit kist var...ve en onemlisi submukoz miyom cikti bende de...asiri kanama sanci yaliyor.2 ay ogreneli..ilk gittigim.acik ameliyat dedi.korkttum .kapali ameliyat yapan doktorla goruscem bayram sonrasi...kolay bi ameliyat mi siz gecirmissiniz..ogrendim ogreneli arastiriyrm felan bunaldim iyden iyiye
Merhaba canım çok geçmiş olsun ,ben 2 yıl önce çikolata kist ende.. amelyatı oldum ,kocamandı 10 cm açık amelyat oldum ,hem özel hem devlet hastanesi doktorunun önerisi buydu ,bugünlerde tekrar bir kistim olduğunu hissettiriyor:) salı gününe randevü aldım merakla bekliyorum:(
Benim amelyatım zordu büyük ve heryerime yayılmıştı ,ama atlattım ,bence doktorlar ne diyorsa dinle tabiki bir kaç doktorla görüş almak en iyisi ama doktorları yönlendirmemeni tavsiye ederim

Merhaba canım çok geçmiş olsun ,ben 2 yıl önce çikolata kist ende.. amelyatı oldum ,kocamandı 10 cm açık amelyat oldum ,hem özel hem devlet hastanesi doktorunun önerisi buydu ,bugünlerde tekrar bir kistim olduğunu hissettiriyor:) salı gününe randevü aldım merakla bekliyorum:(
Benim amelyatım zordu büyük ve heryerime yayılmıştı ,ama atlattım ,bence doktorlar ne diyorsa dinle tabiki bir kaç doktorla görüş almak en iyisi ama doktorları yönlendirmemeni tavsiye ederim
Merhaba canim cok gecmis olsun evet buyumuz sizdeki.zorlu gençmis. .tekrarda uremis mi hay Allahim bunlarin koku kurumuyor anlasilan.bendeki de beni mav ediyor...ilk doktor iyiydi ama acik deyince korlttum.hic ameliyat olmadimkesilcek felan.kapali iyilesme sureci iyi olur diye arastiriyrm.bakalim bu gidecegim doktir ne diyecek o da acik derse evet artik okeyi verecegim.yoksa yasam kalitem dustu keyfim olmuyor...zamanda geciyor dusun tasin..insallah iyi sonuclarim olur 🙏🌸🌹

Selam benim tahminim soğan kürü fibrokistleri minik olanları ufaltabilir.Onun dışında ben de 2016 aralık ayında 10 cm lik çikolata kisti Endometriozis açık amelyat oldum ,son 6 aydır renglilerimde ve karnımda ağrı ayrıca kahverengi lekelerin çoğalması nedeniyle gittim ,ben de bugün 6 cm haberi aldım :(moralim bozuldu ,ca 125 12,5 çıktı ,beni de amelyat olduğum doktor ve ekibinin olduğu hastaneye yönlendirdiler
Ayrıca göğsümde de kistler var ,kışın uzun süreli soğan ve brokoli kürüne garkoldum :) sonuç kistler duruyor ama ufak kistim yok ,ama doktorlar zaten bazı kistlerin rengl öncesii sonrası bile yokolduğunu söylüyorlar ,soğan kürünün vücudumuzu temizleyeceğini düşünüyorum belki bazı kistleri de ufaltabilir ,ama öyle mucizevi bişi olsaydı kimse kist amelyatı olmazdı sanırım,ama umut ediyorum belki giderler diye annem yine küre başlayacağını az önce ilan etti:)

Selam benim tahminim soğan kürü fibrokistleri minik olanları ufaltabilir.Onun dışında ben de 2016 aralık ayında 10 cm lik çikolata kisti Endometriozis açık amelyat oldum ,son 6 aydır renglilerimde ve karnımda ağrı ayrıca kahverengi lekelerin çoğalması nedeniyle gittim ,ben de bugün 6 cm haberi aldım :(moralim bozuldu ,ca 125 12,5 çıktı ,beni de amelyat olduğum doktor ve ekibinin olduğu hastaneye yönlendirdiler
Ayrıca göğsümde de kistler var ,kışın uzun süreli soğan ve brokoli kürüne garkoldum :) sonuç kistler duruyor ama ufak kistim yok ,ama doktorlar zaten bazı kistlerin rengl öncesii sonrası bile yokolduğunu söylüyorlar ,soğan kürünün vücudumuzu temizleyeceğini düşünüyorum belki bazı kistleri de ufaltabilir ,ama öyle mucizevi bişi olsaydı kimse kist amelyatı olmazdı sanırım,ama umut ediyorum belki giderler diye annem yine küre başlayacağını az önce ilan etti:)
Bence de kürleri uygulayın zaten hemen hop diye küçülmuyor zaman gerekiyor ve ameliyat da kesin çözüm değil maalesef vucuda daha çok zarar veriyor.

Bence de kürleri uygulayın zaten hemen hop diye küçülmuyor zaman gerekiyor ve ameliyat da kesin çözüm değil maalesef vucuda daha çok zarar veriyor.
Hangi kürleri önerirsin cnm

Soğan kürü bi de corekotu kürü corekotunu adetine bir hafta kala yapiyorsun 2 su bardagi na 2 yemek kaşığı corekotu atip 1 bardak kalana kadar kaynatiyosun ve ılık olunca iciyorsun bu adet kanını normal seviyeye getiriyor

Hangi kürleri önerirsin cnm
Benim temmuz ilk haftası kadın doğum ve 11inde göğüs ultrason cerrahi randevüm var,ve şu geçen haftadan beri küre başladım zaten geçen yaki ultrason ve mamograi sonucum elimde ,sonuçları paylaşırım ,tamamen sayısal değer teyidi olacak 2 ay aralıklı öncesi ve sonrası :)

Merhaba canim cok gecmis olsun evet buyumuz sizdeki.zorlu gençmis. .tekrarda uremis mi hay Allahim bunlarin koku kurumuyor anlasilan.bendeki de beni mav ediyor...ilk doktor iyiydi ama acik deyince korlttum.hic ameliyat olmadimkesilcek felan.kapali iyilesme sureci iyi olur diye arastiriyrm.bakalim bu gidecegim doktir ne diyecek o da acik derse evet artik okeyi verecegim.yoksa yasam kalitem dustu keyfim olmuyor...zamanda geciyor dusun tasin..insallah iyi sonuclarim olur 🙏🌸🌹
sağol canım tekrar teşekkürler sana da çok geçmiş olsun ben hem özele hem devlete gidiyorum doktor önerisi istersen yardımcı olurum ,özeldeki doktorum anlayışlı ,amelyatı devlette olacağımı bile bile çok yardımcı olmuştu,bende son kontrollerden sonra bir kez daha ona gideceğim kendine iyi bak moralli kal

Hepinize geçmiş olsun kızlar bendede yıllardır geçmek bilmiyen 3 ila 5 cm arası çikolata kisti vardı bi kez ameliyat oldum tekrarladı baya bi soğan kürü denedim bir yada iki cm küçülttü ama tekrar büyüdü her yolu denedim kısacası ama hiç bişey fayda etmedi taki clifeballıbitkiselmacun u kullanana kadar pazartesi doktora gittim ameliyattan dolayı da yumurta rezervim azalmıştı doktor muayene etti ve çok küçücük bi kist gözüküyor bunu kayda bile geçmeyeceğim önemsenmeyecek kadar küçük dedi inanamadım hocam tekrar bakın iyi bakın artı yumurtaların durumu nedir dedim saydık tüp bebekte bile bu kadar yumurtam olmamıştı gözlerime inanamadım çok mutlu oldum şükürler olsun mucize gibi bi ürün denemenizi öneririm sonuçta bitkisel zarar görmezsiniz inanın

Back