• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti (yardım) olanlar

Cananmete86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
1
1
1
38
Çikolata kisti nedeniyle yumurtalığım 25 kat büyümüş ve 2 hafta önce ameliyat oldum 2 yumurtalığımda alındı sezeryan ameliyat ile iyileşme sürecim ne kadar olur ev işi yapmakta zorlanıyorum normal mi çabuk yoruluyorum ve başım dönüyor tansiyonum düşük çıkıyor ozman da nasıl bir yol izlerim yardımcım yok maalesef :KK36:

Çikolata kisti nedeniyle yumurtalığım 25 kat büyümüş ve 2 hafta önce ameliyat oldum 2 yumurtalığımda alındı sezeryan ameliyat ile iyileşme sürecim ne kadar olur ev işi yapmakta zorlanıyorum normal mi çabuk yoruluyorum ve başım dönüyor tansiyonum düşük çıkıyor ozman da nasıl bir yol izlerim yardımcım yok maalesef :KK36:
neden almak zorunda kalmışlar ki , 2015 te bende ameliyat oldum, etrafını sardığı için bnm de sol yumurtalığım anormal şekilde büyümüştü ama doktor ne olursa olsun almamaya çalışıcam dedi. Dediği gibi de almadı ve ameliyat sonrası normale döndü. 1 hafta snra ayakladım, 2hafta da hareketliydim, açık ameliyattı benmki de . Peki çocuğunuz var mı ?

Back