- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Merhaba Arkadasim benimde sag yumurtalikda 5 cm cikolata kistim var kac aydirda duruyo ayni yerinde önce fitil sonrada dogum kontrol ilaci denedim iki aydir dr.tavsiyesi ile ama ne yazikki hala duruyo bende cocuk istiyorum benim dr.hamilelik filan hic lafini bile etmedi ameliyat dedi bende ameliyat dan korkuyorum acikcasi o yüzden gebeligi denemek istiyorum cogu kisi kistle hamile kalmis cok tedirgin oluyorum acaba gebelikte büyürmü patlarmi bebeye zarar verirmi bunun gibi bir sürü sey subatta gel dedi hastahane ameliyat icin gün verelim dedi ama ben bir ay daha sansimi denemek istiyorum bu ay kullanmiyacam dogum kontrol ilaci ni Bakalim Rabbim neyler neylerse güzel eyler.Sen sogan kürü nü denedinmi ben bu ay yine yapicam iki hafta bide hamilelik icinde sansimi deniyecem hakkimizda hayirlisi olsun insallah.Yapisiklikla ilgili de benimkinde öyle bi durum varmi bilmiyorum canim yurtdisinda yasiyorum dr.dan ögrendigim kadari cikolata kisti bes cm aybasilarim sancili geciyo ama ameliyat en son care diye düsünüyorum ama sende bagirsak lar filan da etkilenmisse ameliyat ol benceMerhaba arkadaslar 7 yil once cikolata kistim 8 cm di adet donemi acil ameliyat dediler.adetten sonra tekrar gittigimde kist 3cm di adette buyumus sonrasinda kuculmus.3cm kist normal yolla hamile kaldim ve problemsiz dogum yaptim çikolata kistimi almislardi. kizim suan 6 yasinda.iki aydir agrilarim vardi dr gittim solda 4 cm olmus hemen ameliyat ol dedi cunku agri fazla ertesi gun ilk defa ara kanamam oldu.ben de1hafta sonra tekrar gittim ara kanamayi soylemek icin ve kist 5 cm olmus ve aynu gun ozel dr gidip ca 125testi icin gidiip tekrar muayene oldum 5cm kist bagirsak ve tup yumurta heryere yapisiklik yapmis baski yapiyor otururken wc de bile zorlaniyorum geceleri agriyor her an agri var sanki adet olacakmisim gibi toplamda 4dr ameliyat hatta yapisiklik cok oldugun icin acik ameliyat diyorlar.suan korunuyoruz agrilar icin gittim ama gebelik de zor mus deneyecegim bebek ama korkuyorum 5 cm kist hamilelik oldugunda zarar verir mi agri yapar mi bebege de zarar verir diye okudum bu sekilde hamile olan varmi bayagi uzun oldu ama durum bu :)
Gecmis olsun canim sanada sogan küru denemedim denemeyi dusunmek icin erken gibi östrojen hormonu yukselir ve daha da büyür diye korkuyorum gebe kalmam iyice zor olur ve ameliyat kesin olur diye..ho§ simdi de kesin de bebek deneyecegim tabi once biraz kilo isini halletmem lazim agrilar da devam ediyor tek agrisin ama bagirsaga birsey olur diye tedirginim.haftada 3 sogan kuru 4gun karbonat yapabilirim.hergun karbonat kullanmis bobrek iflas etme noktasina gelmis ablamin arkadasinda .tabiki herkeste ayni tepkiler olur diye birsey yok ama birseyler duzelsin derken baska yerleri bozarim diye korkuyorunm.Merhaba Arkadasim benimde sag yumurtalikda 5 cm cikolata kistim var kac aydirda duruyo ayni yerinde önce fitil sonrada dogum kontrol ilaci denedim iki aydir dr.tavsiyesi ile ama ne yazikki hala duruyo bende cocuk istiyorum benim dr.hamilelik filan hic lafini bile etmedi ameliyat dedi bende ameliyat dan korkuyorum acikcasi o yüzden gebeligi denemek istiyorum cogu kisi kistle hamile kalmis cok tedirgin oluyorum acaba gebelikte büyürmü patlarmi bebeye zarar verirmi bunun gibi bir sürü sey subatta gel dedi hastahane ameliyat icin gün verelim dedi ama ben bir ay daha sansimi denemek istiyorum bu ay kullanmiyacam dogum kontrol ilaci ni Bakalim Rabbim neyler neylerse güzel eyler.Sen sogan kürü nü denedinmi ben bu ay yine yapicam iki hafta bide hamilelik icinde sansimi deniyecem hakkimizda hayirlisi olsun insallah.Yapisiklikla ilgili de benimkinde öyle bi durum varmi bilmiyorum canim yurtdisinda yasiyorum dr.dan ögrendigim kadari cikolata kisti bes cm aybasilarim sancili geciyo ama ameliyat en son care diye düsünüyorum ama sende bagirsak lar filan da etkilenmisse ameliyat ol bence
Gecmis olsun canim bence bir kontrole git regl uzun surmus bende zayiflasam iyi olacak.Slm kzlar bende kist vardı hamile kaldim ve kist farkedilmedi dogumda alindı benden bi sorun olmadı benm icin suan oglum on aylk ve bende dogm kontrl hapı kullandm ve suanda regl duzensiz on iki gun surdu ve aradan on gun gecti yne gordumuc gun surdu durdu ve iki gun sonra agryla bir lekelenme oldu bende korkuyorum simdi yne kist olusmus olur mu die ve cok zayflamaya basldm sizce neden
Hamile kolmak evet kolaylasiyirmus ameliyat sonrasi .ben istemiyorum ameliyat yapisiklik var acik ameliyat kesin gibi sezaryan gibi ve ben iyi bilirim sezaryan diren olayini hem simdi acik hem dogum olursa sezaryan istemem sinirlari zorluycam da yumurta rezervlerim ne olurVe arkadasmn biri yne kist icin amelyt oldu alndı oda ilac kullandi braktı uc ay sonra hamile kaldı simdi cocugnu aldı eline
Slm canim genelde kistler adet düzensizligi yapiyo benim eskiden o kadar düzenliydiki üc gün olur du ne agri ne sizi simdi iki hafta sürüyo ve agrili geciyo.Zayiflaman neden oldu acaba mutlaka dr.git kist varsa oda yapiyo olabilir. Sen ne güzel kistle hamile kalmissin darisi bizim basimiza insallahSlm kzlar bende kist vardı hamile kaldim ve kist farkedilmedi dogumda alindı benden bi sorun olmadı benm icin suan oglum on aylk ve bende dogm kontrl hapı kullandm ve suanda regl duzensiz on iki gun surdu ve aradan on gun gecti yne gordumuc gun surdu durdu ve iki gun sonra agryla bir lekelenme oldu bende korkuyorum simdi yne kist olusmus olur mu die ve cok zayflamaya basldm sizce neden
Bence doktorundan tam bilgi al canim bu cikolata kisti eyer büyüdüyse yumurtaligi bile icine alabiliyomus senin bagirsagada yapismissa bilmiyorum hamilelik bu durumda nasil olur benim dr.ameliyat deyince bende yumurtaligim gidermi dedim hayir ama biraz etkilenir dedi yani zarar görür demek istedi bende cocuk istiyorum deyince ameliyat etmesek yumurtaligini tamamen mahfedebilir o zaman hic sansin kalmaz demisti ama bilmiyorum ki kafam cok karisik Rabbim yardimcimiz olsun bide tekrarliyan bi kist türü offf ofGecmis olsun canim sanada sogan küru denemedim denemeyi dusunmek icin erken gibi östrojen hormonu yukselir ve daha da büyür diye korkuyorum gebe kalmam iyice zor olur ve ameliyat kesin olur diye..ho§ simdi de kesin de bebek deneyecegim tabi once biraz kilo isini halletmem lazim agrilar da devam ediyor tek agrisin ama bagirsaga birsey olur diye tedirginim.haftada 3 sogan kuru 4gun karbonat yapabilirim.hergun karbonat kullanmis bobrek iflas etme noktasina gelmis ablamin arkadasinda .tabiki herkeste ayni tepkiler olur diye birsey yok ama birseyler duzelsin derken baska yerleri bozarim diye korkuyorunm.
Hic korkma Allahin izniyle ameliyat mecbursa yaptir sagligin daha önemli bence bide doktora sormadinmi gebeligi yani gebe kalabilirsen ne gibi arti ve eksileri varVe iki gun once gittim yani sunu söyleyim zor bir ameliyat dedibagirsak
Amin insallah Rabbim isteyen herkese versinUmudunuzu kaybetmyn allahm sizde nasip etsin ins kotu dusunmeyin bol bol dua edin
Hic ilac vermediler amepiyat dedi hepsi canim ilac kullanmiyorumVe sunuda unutmamak lazm ne kadr cok ilac icersen o kadar yumurtlaman azalyo bunude dusun derim rabbim hakkinzda hayrlsi neyse onu gostersin
Gebe kalman zor dedi ama kalirsan çok rahatlatir kisti baskilar dedi ama bakalim hamile kalabilecekmiyim iki ucu b.klu degnekHic korkma Allahin izniyle ameliyat mecbursa yaptir sagligin daha önemli bence bide doktora sormadinmi gebeligi yani gebe kalabilirsen ne gibi arti ve eksileri var
Amin insallah Rabbim isteyen herkese versin
Bagirsak yumurtalik yapisik son ana kadar bekliycem bakalimB
Bence doktorundan tam bilgi al canim bu cikolata kisti eyer büyüdüyse yumurtaligi bile icine alabiliyomus senin bagirsagada yapismissa bilmiyorum hamilelik bu durumda nasil olur benim dr.ameliyat deyince bende yumurtaligim gidermi dedim hayir ama biraz etkilenir dedi yani zarar görür demek istedi bende cocuk istiyorum deyince ameliyat etmesek yumurtaligini tamamen mahfedebilir o zaman hic sansin kalmaz demisti ama bilmiyorum ki kafam cok karisik Rabbim yardimcimiz olsun bide tekrarliyan bi kist türü offf of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?